arhiva: 23/11/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Obsesii
de threthiel_serinde la: 23/11/2009 22:30:31
ce te faci cand te obsedeaza un gand? sau o persoana? ce te faci cand nu iti poti lua gandul de la ceva sau cineva ani la rand? ce te faci daca trebuie sa renunti la anumite lucruri sau persoane ca apoi sa te obsedeze gandul la ele?
18 comentarii
modifica
Oare exista iubire?
de AgeNdA la: 23/11/2009 20:54:14
interesant cine a cioplit acest senintiment numit iubire????/ care ne face sa ne simtim fericiti, liberi,pashnici dar pe de alta parte singuratici,trishti inlacrimati shi neincrezuti/ din ce cauza noi ne indragostim ?/ shi oare exista dragoste? de ce mereu ea duce spre sex? dar nu spre sperante? shi pace?/ uneri nu putem spune persoanei iubite despre sentimentele noastre ?pentru ca ne este rusine sau ca nu vrem sa fim respinsi???/ cind suntem mai mici vedem totul mai inmaculat shi doar cind devenim mai mari suntem cruzi shi critici/ mereu ne conducem de mindrie chiar si in dragoste ea e ghidul nostru/ doar ca dragostea nu vine la toti shi so simnta din plin nu e dat fiecarui
50 comentarii
modifica
apologia democratiei si a lu' homo pacificus
de om la: 23/11/2009 19:44:54
democratia inseamna pace! toti care vor democratie vor pace!/ atata timp cat exista un grup majoritar pacea este prezenta, deoarece rar exista cate un kamikaze impotriva curentului majoritar. in plus, majoritatea vrea sa fie in tabara castigatorilor. cei care accepta sa fie la minoritari sunt platiti ca sa stea minoritari ;) astfel toti au de castigat!/ in democratie majoritarii stiu ca (d)au putearea, iar minoritarii stiu ca vorbesc aiurea in tramvai! democratia nu-i abstracta ca un program electoral! democratie este ceva palpabil ca numar! / cand exista cel putin 2 grupuri majoritare exista razboi activ sau armistitiu. oricum ar fi starea conflictuala exista si se simte. acest lucru n  ...continuare .
10 comentarii
modifica
Adolescentul De Azi -Si Dintodeauna,Poate-Este
de AgeNdA la: 23/11/2009 17:49:30
care este adolescentul tipic dupa parerea voastra? ce sentimente are ?si ce preocupari?
21 comentarii
modifica
*the little rat*
de happyshadow la: 23/11/2009 17:14:13
grasanul meu motan, puff, astazi a prins un soricel dragalas si l-a adus in casa.dar pentru ca este obez si extraordinar de lenes l-a scapat in sufragerie, de unde am preluat eu toata treaba.dupa circa doua ore de alergatura dupa rozator , l-am prins,timp in care puff imi arunca niste priviri nesuferite, parca gandind "oricum nu imi era foame..."aiurea!lui mereu ii este foame!!./ important este ca am un nou animalut de companie ,insa nu stiu ce nume sa ii dau ;d./ astept cateva sugestii;p/ p.s. m-am gandit la hemi, dar nu prea i se potriveste:-?/
22 comentarii
modifica
dacă într-o zi
de Lady Allia la: 23/11/2009 16:09:37
dacă într-o zi, fluturii îşi vor frânge zborul/ din lipsă de soare,/ iar visele nu se vor mai lăsa visate/ din lipsă de lună,/ dacă praful de stele de pe suflet îmi va dispărea/ din lipsă de mine,/ oare-ai să-mi pleci?/ (cine poate iubi fluturi fără zbor,/ vise închise în zile cu ferestre zăbrelite/ şi magie fără magie?)/ oare-ai să-mi pleci din lipsă de mine/ sau mă vei căuta în tine/ până când vei găsi magia ce vindecă/ zborul unui fluture şchiop de doi în doi?!
3 comentarii
modifica
Un loc al meu!
de logic_ilogic la: 23/11/2009 14:49:47
oare exista un loc in lumea aceasta in care marile sperante prind viata? exista acel loc in care poti sa privesti visul lacului cand doarme? sau stii cumva unde as putea sa gasesc acel loc unde sa pot pune capul pe perna fara sa ma gandesc ca maine am atatea de facut? exista acel loc in care timpul nu exista si fiecare gura de aer ma aduce mai aproape de mine? as vrea un loc anume doar pentru mine...si intreaga mea lume! sa nu existe ieri, sa nu existe maine, iar clipa de acum sa ramana asa cum este? un loc in care sa ma simt in siguranta? un loc in care sa nu fie nevoie sa fiu puternica tot timpul? un loc caruia sa-i apartin? acel loc in care sa ma pot bucura de ceea ce sunt eu cu adevarat,  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Utilizatorul 'happyshadow' a fost confirmat
de admin la: 23/11/2009 10:55:42
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27797'>happyshadow</a>, am decis sa il confirm.
5 comentarii
modifica
Diamantele negre 9
de sami_paris74 la: 23/11/2009 09:58:07
marele premiu./ ile porquerolles (coasta de azur)/ pourquerolles este una din cele mai mari dintre cele trei insule considerate a fi insulele de aur din golful hyéres,celelalte doua sunt de-asemenea foarte frumoase si stralucitoare ,dar nici una nu se compara cu porquerolles,care este o minunatie!o bijuterie,o fatà morgana adevarata, o frumusete de insula inconjurata de apele mediteranei,un paradis plin cu pasari migratoare,unde apa este curata,cu o culoare de topaz perfect transaparent ./ este o insula propietate privata cu hotele luxoase si cu o vegetatie aproape salbatica./ contele de futilac a obtinut foarte repede o aprobare de la propietarul insulei ,dnul merigniac,o cunostinta mai  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Prutul
de Valeriu Cercel la: 23/11/2009 03:30:53
prutule, de-atâta vreme, cât eşti azi de tulburat/ de sudalme şi blesteme, oare cum de n-ai secat ?!/ cum de albia-ţi bătrână încă ţine-un brav popor / să nu dea mână cu mână sub acelaşi tricolor ?…/ / Şerpuind, cobori în valuri dor de veacuri clocotit, / pân’ şi sălciile-n maluri ţi-au uscat de-atât bocit,/ cum de ne mai stai în cale între nistru şi carpaţi/ dup-atât amar şi jale când de-o mamă suntem fraţi ?/ n-auzi tu cum plâng morminte, glasul marilor srăbuni,/ cum bat clopotele sfinte, singure, la rugăciuni ?!/ stefan-vodă şi cel mare, nu-i auzi pe-ai lui voinici/ cănd prin lunca ta, cărare, făceau  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Poezie
de sami_paris74 la: 23/11/2009 00:17:13
alina,alina suferinta mea/ stau si citesc o carte,povesti despre tigani./ tiganii aurul si diamantele/ o intimplare banala despre tigani/ despre alinarea vietii zbuciumate si suferinta. / si daca n-as avea vreo doua inimioare/ una plina de suparare/ si alta plina de fericire/ ca sa ascult si sa citesc o data cu tine cititorule,/ cu tine asa cum esti curios si intelept./ mi-ar fi usor sa te fac sa intelegi,puterea mea/ citind in inima mea,te vezi pe tine personaj important in visele mele./ alinati inima citind povestea mea...je t'aime./
8 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...