arhiva: 24/11/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Portelan si mahon
de happyshadow la: 24/11/2009 21:22:14
isi bea singur cafeaua acum, ursuz, privind in gol spre masa/ cadavrele tigarilor supte nervos de viata, inca mai erau brodate cu buze. / acum doar fumul a ramas, si nicotina imbratisand peretii./ altadata erau doua cesti de portelan albastru/ acum e una..crapata in stanga tortitei./ crinii albi ce-i imbatau mirosul, au murit si ei/ pe masa din bucatarie, imbacsiti in fumul-monstru./ s-au uscat petale,s-au ofilit sperante,iar masuta din mahon/ martora a fost unei hipnoze frenetice, unei chimii nebune/ consumate brusc./ schimb de priviri pasionale, trupuri insetate,/ privind acelasi soare pe fereastra din bucatarie,/ despartite de masuta ce azi zace sub un strat gros de praf,/ pe alocuri  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Miliardele miliardarilor noştri (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 24/11/2009 21:10:16
doar socotind, nu-s baliverne, / ceva la pipotă mă arde : / toţi la un loc au miliarde / cât datoriile externe (?!)/ valeriu cercel/
5 comentarii
modifica
Amplu poem epic
de modigliani la: 24/11/2009 19:26:18
îţi aminteşti cînd m-ai cărat să vedem meciul băi bulanagiule/ şi am băut rom în birtul ăla împuţit/ cum împuţită a fost camera ce ne-a supt primul suspin/ cum n-am ştiut/ n-aveam nimic bulangiule/ doar reclicva aia de apus pe care-o tot/ flenduream de marginile tot mai tăioase ale inimii/ şi inima era un tatuaj ieftin pe braţul unui boxer mort/ trebuie să ştii ce dracu spun eu aici/ e un desen în tuş albastru imprimat în carnea purtătorului de inimă/ c-un pumnal înfipt în inima-aia-desen/ plus un strop de sînge/ ori o lacrimă din tuş albastru / imprimată în pielea purtătorului de lacrimă/ n-am ştiut niciodată ce clar este/ dar asta nu înseamnă nicide  ...continuare .
10 comentarii
modifica
civilizatie vs libertati individuale
de om la: 24/11/2009 16:16:58
guvernul ceh a admis că mai multe femei de etnie romă au fost sterilizate forţat/ această practică era comună în cehia, în timpul regimului comunist, care considera rata natalităţii în rândul populaţiei de etnie romă drept "ridicată şi nesănătoasă". / sursa: http://ziarero.realitatea.net/1259073255-guvernul_ceh_a_admis_ca_mai_multe_femei_de_etnie_roma_au_fost_sterilizate_fortat/ / oare de ce in tarile civilizate se considera ca o familie cu multi plozi este needucata ?/ oare educatia se poate face cu forta si prin minciuna?
30 comentarii
modifica
patriotism in varf de bat
de om la: 24/11/2009 15:42:42
patriotism, patrie..pai ce-i patria? pai este locul in care se respecta stramosii, viata isi trage seva din traditiile acelor locuri, traiul este acceptat in prezent si ofera un viitor, iar proverbele si zicalele sunt intelese fara translator. orice ar veni si ar incerca sa strice acest loc o sa se loveasca de patriotismul celor care il vor apara, aparandu-si stilul de viata. / patriotismul apare numai cand acest loc este deja aparut si functional. acest loc devine functional cand ofera posibilitatea unei zile de maine si nimeni nu este pus in situatia disperata de a alege raul cel mai mic. / rusii sub stalin nu luptau feroce din patriotism, ci pentru ca erau disperati de lipsa alternat  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Diamantele negre 10
de sami_paris74 la: 24/11/2009 10:03:11
costorarul misu mardoiasu,era imbracat in pantaloni scurti,sapca ,camasa de marinar , sandale,toate de culoare albastra.! zicea el ,ca sa fie camuflat./ - pestele mà confunda cu apa marii si vine la mine in hunditza mea ,sa mor!/ zise, misu mardoiasu care era considerat popà in satrà. ,pentru ca facuse un an de seminar si fusese dat afara din cauza absentelor si scandalurilor ./ -doamne miluiestene,minca-ti-as curu tau! milueiestene pe noi robii lui devlescu (dumnezeu),ca apele sa nu trece peste tarmuri,si sa nu ne ineacà pe noi!/ si acum fiilor, ascultati-ma! fericiti sunt cei care sunt cinstiti si nu fura pestele din apa,pacatul votru sa fie,daca inselati comisia bulibasului nostru,in  ...continuare .
2 comentarii
modifica
am slăbit maria
de batranutragator la: 24/11/2009 09:40:46
iubirea se împuţinează în fiecare zi şi am ajuns s-o duc rău/ nu mai am serviciu nu mai am casă / sînt mai uşor cu cîteva nume de oameni de străzi/ ne subţiem maria suntem mai firavi decît turnurile gemene/ în faţa unui atac terorist/ .../ restul in volumul publicat - iubirea e amintirea unui viol.
72 comentarii
modifica
Nedumeriri [7]
de 1brasovean la: 24/11/2009 08:42:43
oare există dobermani cu dinţi de aur?
21 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: