arhiva: 25/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
lizuca lasă urme
de Guinevere la: 25/11/2009 22:34:42
lizuca se joacă / îşi udă ghetuţele prin iarbă / şi lasă urme / rupe mereu aceleaşi flori albe apoi / mi le bagă în gură / îmi închide haina până la ultimul nasture/ e felul ei/ de-a bătători totul în jur/ (lizuca, strânge bine fularul la gât,/ e frig şi e vânt)/ îmi arată cu degetul unghiul unei păsări / la capătul pontonului unde oamenii sar / o, doamne, se prind în pânza luminoasă a corăbiilor/ tremurând din umeri ca puii în cuib/ deodată/ aş vrea să mor cu faţa în palme/ ca şi cum aş citi la lumina unei lămpi/ înăuntru/ prin aerul abia pietruit/ se aude pierdut cum cineva trece ciocănind încet cu toiagul/ acolo unde sună altfel se fac  ...continuare .
21 comentarii
modifica
Simbata dupamasa la Ottawa.
de Lascar Barca la: 25/11/2009 22:31:31
colina parlamentului./ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/1.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/2.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/3.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/5.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/6.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/7.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/8.jpg>/ <img src=http://i615.photobucket.com/albums/tt234/dudu_dudu/9.jpg>/
51 comentarii
modifica
Al meu Cuceritor
de pika la: 25/11/2009 21:15:30
cuceritorul/ / totul a inceput prin cls a 12a ....... era toamna, marti, 13 octombrie, ora 20:58 , iar eu eram prinsa in mijlocul unei ploi. in disperarea mea de a gasi un loc pentru a ma ascunde de ploaie, parca auzeam din ce in ce mai tare un sunet de chitara ce venea de pe o straduta ingusta si intunecata. m-am apropiat ca sa pot deslusii ceva ....am vazut un chip de barbat, slab luminat de un felinar vechi, ce parea obosit de atatia ani de munca . era in jurul varstei de 28 de ani, cu parul negru , cret, cu buzele rosii, cu ochii mari de un albastru greu de descris si blanzi, ce ma prive  ...continuare .
3 comentarii
modifica
luna-are-pete
de Bucu la: 25/11/2009 20:33:43
<img src='http://img682.imageshack.us/img682/6348/65788073.jpg'>
96 comentarii
modifica
Eu...pentru mine
de mona512 la: 25/11/2009 15:13:40
mai sunt 9 zile pana implinesc doar ...20 de ani .....si nu ma inteleg ..../ nu stiu de ce nu am nebunia potrivita varstei mele ...nu stiu de ce nu ma las sa traiesc ...la maxim ..../ in ultimele zile am fost atat de lasa ....mi-am refuzat dreptul de a fi indragostita ...m-am certat si am refuzat sa accept ca vapaia potrivita varstei , nu a trecut ..../ cu toate ca....ma simt mult ,mult mai batrana ....asta e relitatea ...sufletul meu mai are o farama de tinerete ...iar eu mi-am inchis portita spre farama aia ... / am cautat sa evadez din starea asta ...dar libertatea s-a lasat mult asteptata ..../ am reusit sa scap de dna viorica(nu si de frustrarile...pe care mi le-a transmis) , mana de f  ...continuare .
32 comentarii
modifica
de-a v-ati ascunselea
de madibusoi la: 25/11/2009 14:09:20
mi-am ascuns, dupa un gand, povara amintirii;/ / mi-am acoperit, cu ceata sufletului, privirile;/ / mi-am incuiat, dincolo de granita ratiunii, cuvintele;/ / ca sa nu-mi vezi ofilirea si sa nu-mi strivesti visul/ ca sa nu-mi simti dorinta si sa nu-mi doresti durerea/ ca sa nu ma alungi din vorbele tale/ ca sa ma cauti in praful uitarii...
6 comentarii
modifica
Diamantele negre 11
de sami_paris74 la: 25/11/2009 14:01:42
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23115/diamantele-negre-9/1/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23126/diamantele-negre-10/1/ futilac a tras cu pistolul si in acel moment toti tiganii au aruncat cu lansetele si unditele in mare ,majoritatea tigancilor incercau sa plaseze pestii congelati,furati din magazine, in acele unditelor,sperind sa nu fie vazuti de catre juriu./ marghiola bucatareasa satrei,a agatat puiul de rechin in undita lui futilac,profitind de un moment de absenta a lui popeda care s-a dus sa faca putina plaje./ misu mardoiasu a strigat la tiganci sa iasa afara din apa ca sperie pestii./ premiu pentru cel care prinde pestele cel mai frumos,pestele fermecat, era de 20 de ga  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Un fel de ...maxima?
de EmaAugusta la: 25/11/2009 13:04:36
dupa ce asiduu cercetezi adevarul intr un final ajungi sa crezi ca detii un adevar absolut si tot atunci vine unul cu o o alta interpretare, e un cerc cu punct ramificat in linii chiar in mijlocul lui.
10 comentarii
modifica
insuficienţă respiratorie nat geo wild
de thebrightside la: 25/11/2009 10:15:56
daţi-mi şi mie un poem unul/ cât de mic/ să nu mai am doar frica/ animalul ăsta cu picioare de gumă / cu gâtul odihnind între caninii leopardului / între tufele desfrunzite de arşiţă pândesc şacali cu spatele negru/ vulturi cu burţile lipite de cerul gurii aşteaptă cuminţi / animalul acesta nu sunt eu dar aş putea fi/ îmi lipseşte doar peisajul deşertic şi un copac în care / să-mi urc cu grijă teama ca pe o impala/ zvâcnind / acolo / între viaţă poem şi leş/ soarele n-ar mai avea de ales/ acolo / în regatul fiinţelor eviscerate am învăţa pe de rost liniştea / ne-am pierde în ea credincioşi am adora-o până la sfârşit / până când osemintele usc  ...continuare .
23 comentarii
modifica
Concubinaj
de Stefan Doru Dancus la: 25/11/2009 09:02:09
o să ajungem cu toţii pictaţi pe biserici, / mâzgăliţi rapid prin/ w.c.-uri publice, o să fim uşor de recunoscut, uite-i,/ o să strige căutătorii de muzee./ (eu să simt înflorindu-mi în ochi volţii/ bezmetici ai reflectoarelor, apoi căzând petală cu petală/ pe cimentul plin de mulţimi vide)./ - iată de ce te-am minţit -/ cu gesturi marţiale voi îndesa în sacoşă putoarea unui/ batalion de soldaţi, crima, pedeapsa, / adulterul, îngerul, plasma/ din care este făcută lumea/ şi pe urmă calendarul, bălegaul limbilor pământului/ foşgăitul hematiilor din orbitele mele ţăndări/ şi iar: bâtele, ciorile, scursorile nopţilor altora/ portocaliul p  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Prea devreme batran, prea tarziu intelept
de Baby Mititelu la: 25/11/2009 07:10:22
dr. gordon livingstone-prea devreme batran, prea tarziu intelept/ ieri, neavand ceva mai bun de facut, am pus mana pe cartea asta. m-am uitat la cuprins si deja m-am plictisit. suntem ceea ce facem, orice relatie este sub controlul persoanei careia ii pasa cel mai putin, cele mai mari calitati sunt si cele mai mari slabiciuni, fericirea este riscul suprem, iubirea adevarata este marul di rai.../ sa vezi ca este o carte care te sfatuieste cum sa traiesti, cum sa gresesti cat mai putin, cum sa scapi de depresie, cum sa-ti gasesti partenerul potrivit intr-o lume nepotrivita..., mi-am zis in gandul meu obosit sa tot citeasca asemenea carti sfatuitoare./ neavand ceva mai bun de facut, cum ziceam  ...continuare .
8 comentarii
modifica
I had an aha moment
de batranutragator la: 25/11/2009 04:04:56
îmi închipui că inima ta e o biserică în care mă rog. un fel de a te deprinde cu halucinaţiile simple. cînd aerul dintre noi este un şir nesfîrşit de uşi deschise, cînd primul nostru sărut este o infinitate de camere în care jucăm pititea, cînd ne unim şi între noi nu există nici timp nici spaţiu nici dumnezeu nici măcar un infinit mic, cel mai bun şi mai mic dintre infiniturile posibile. sub turlele sînilor tăi ruga mea îl face pe isus să coboare şi să se roage alături de mine./ dana este pretutindeni. cum ai spune că în orice cameră există iubire şi dana./ am putea sta uitîndu-ne noaptea la stele. copii care se joacă. să plîngem pentru fiecare stea  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: