arhiva: 26/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
china doll
de alex andra la: 26/11/2009 21:42:04
încerc să spun / dar gura tace/ mâinile nu mă ajută/ două păsări moarte în poala rochiei înnoptate / fără stele/ fără lună/ fără lampioane colorate/ / / /
43 comentarii
modifica
Cabinet de Asasinate (3)
de diana vlase la: 26/11/2009 11:39:09
d: (zâmbind) aproape la fel./ l: am văzut zâmbetul ăla de complicitate. ce înseamnă?/ d: fiecare doi îndrăgostiţi poartă în suflete cheile cuferelor unde îşi ţin micile secrete!/ l: corect, numai că tudor nu este tânăr, ci are o vârstă incertă./ (râd toţi)/ d: lolli îmi spunea mai devreme că este o perioadă ingrată pentru bărbaţi, perioada zilelor noatre./ tudor: adică?/ d: femeile nu mai sunt implicate în instituţia căsătoriei sau în relaţia de cuplu din alte motive decât cele mai oneste simţăminte. adică, serios, ce ţine o femeie lângă un bărbat, altceva decât iubirea? bani fac amândoi, poate că uneori femeia câştigă chiar mai b  ...continuare .
25 comentarii
modifica
Cabinet de Asasinate "Anton Tudor" (2)
de diana vlase la: 26/11/2009 11:38:23
d: Îl cheamă tudor. este poet. are o vârstă incertă. Şi mă simt bine cu el./ l: de unde aduni toţi rataţii? vreau să ştiu. eşti o zeiţă pentru mine. cum îi găseşti tu pe toţi?/ d: dar nu ţi-am spus că ar fi un ratat./ / l: da, sigur. aşa este. dar mi-ai spus că este poet./ d: Şi asta îl face un ratat?/ l: sigur. asta dacă nu minte sau dacă nu mai face şi altceva pe lângă, ceva care să-i aducă mult mai mulţi bani decât ar putea să-i aducă trei volume de poezie, în următorii zece ani./ d: nu mi-a spus dacă mai face şi altceva./ l: dar este publicat măcar?/ d: poftim?/ l: are vreun volum publicat?/ d: de unde să ştiu eu. abia l-am cuno  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Cabinet de Asasinate "Anton Tudor" (1)
de diana vlase la: 26/11/2009 11:37:34
cabinet de asasinate/ anton tudor/ piesă într-un act/ lolli/ dolli/ anton tudor/ un bar… tudor stă singur la o masă mai retrasă. fumează şi bea un pahar cu whisky. pare destul de relaxat. o persoană camuflată “vizibil” se apropie de el. deşi în bar este destul de întuneric, ea are ochelari negri, de soare. se aşează./ tudor: dă-ţi ochelarii jos, atragi atenţia./ lolli: dar nu vreau să fiu recunoscută!/ tudor: atragi atenţia, am spus. dă-ţi-i jos! / lolli: bine, nu ţipa la mine./ tudor: (pauză) te ascult./ lolli: vreau să omori pe cineva, pentru mine./ tudor: asta bănuiam, încă de la telefon. motivul?/ lolli: ce contează, atât timp cât t  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Mafia 1
de sami_paris74 la: 26/11/2009 10:45:13
e fantastic./ cine se aştepta ca dintr-un plastic, o bucăţică de plastic cu câteva litere gravate în exterior să fie jakpotul ţiganilor?/ furtul şi traficul cărţilor bancare atinge foarte rar tehnica absolută./ la începutul începutului, hoţii de buzunare descopereau în portofele din ce în ce mai puţini bani, în locul lor găseau cecuri şi cărţi bancare. asta se întâmpla prin anii 1995. În germania cecurile cu sume fixe se puteau încasa la orice bancă, se plăteau diferite datorii între români şi ţigani, chiar se juca barbut şi poker pe cecuri./ se juca barbut pe cecuri care aveau valuare de 10 000 - 20 000 de mărci west, dar în perioada anilor 1995 nu se de  ...continuare .
6 comentarii
modifica
De ziua ta
de pcarmen08 la: 26/11/2009 10:23:46
prima oara eu cand te-am zarit/ gandul eu mi l-am ferit,/ dar de prima oara te-am indragit/ si am stat si cu frica te-am privit./ / zapada afara atunci a venit,/ dar tu pe mine nu m-ai dorit./ chiar daca tu m-ai alungat/ eu tot te-am cautat./ / te-am facut sa ma iubesti,/ te-am facut cu alti ochi sa ma privesti/ si ti-am scris versurile de iubire/ ce le-am citit in a ta privire./ / te-am iubit din prima clipa/ si de sentimente nu fac risipa/ iubirea-mi este pura/ si viata ne va fi o aventura./ / ziua ta acum din nou a sosit/ si un cadou eu ti-am pregatit./ l-am facut cu manutele mele/ pentru a ne decora peretele./ / da-mi voie sa iti ofer al meu suflet/ si iti daruiesc al mei rasuflet./  ...continuare .
17 comentarii
modifica
All I want for Christmas is ...
de anisia la: 26/11/2009 09:38:04
... / (aici completati voi, dupe trebuinta).
48 comentarii
modifica
fata culcată în iarbă
de batranutragator la: 26/11/2009 03:16:53
stau de două ore întins pe covor, mă uit la sticla de vin cu fata culcată în iarbă,/ eu, ea, o doime care nu poate face nimic./ lumina cade pe mine la fel cum aerul ţese o ploaie măruntă de toamnă. sînt leoarcă / frigul creşte în mine ca un vid. / întind mîna după o ţigară, o aprind arunc fumul cu putere în pereţi./ aş vrea să-i bubui, să-i dezintegrez. să pot vedea cerul căscat deasupra, orizontul / cu forma lui sexy, o pereche de picioare desfăcute în poftă / iar dealul sterp din depărtare este pubisul său ras. / mai sînt noaptea care vine de sub pămînturi, / senzaţia de inundaţie cu apă neagră./ îmi înfig degetele în pluşul covorului, las imaginea  ...continuare .
21 comentarii
modifica
PoeSia
de EmaAugusta la: 26/11/2009 02:30:12
ma oameni buni ce se intampla cu poezia? stiti voi, poezia noastra nascuta din durere, din iubire, din durerea iubirii, din tristeti,din bucurii, din bucuria tristetilor? poezia noastra a murit. noi am omorat-o, noi i-am taiat radacina de orhidee cu-n cutit de macelar, am omorat-o prin dezgust, i-am profanat sacrul, i-am manjit nuantele, am banalizat-o. si ce-a ramas ? o morgana ratacita-n vise, care vise?...in vise de fuga din fata unei realitati tot mai agresive, in vise de refugiu , care refugiu?... refugiul din mormantul ei s-o mai profanam o data, sa-i spui ce?... s-o zgaltai , s-o rogi , s-o implori chiar, sa fie cadana noptilor albe de altadata, sa-si aduca fustele culorile, parfumuril  ...continuare .
14 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...