arhiva: 04/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
viaţa ca o pâclă groasă
de cosmacpan la: 04/11/2009 23:19:19
trestiile-ncet bat apa/ şi acuma-mi scutur nucii./ mă gândeam că penelopa / o croit destulă nadă/ să se spânzure toţi peştii/ ce s-au săturat de cadă/ vine o devălmăşie/ dezmăţată, ciufulită/ gămăliile de zâmbet/ cu liane mă-nfiripă/ a dat gripa peste mine/ porcii aviari mă cată/ sub batiste ingropate/ viruşii îşi trag o pată.../ te-ai tâmpit, te duse apa/ da cine dracu te-a pus/ să priveşti în dungă ploaia/ ce se spală la apus?
3 comentarii
modifica
Comoara lui Barbu Smenaru.VOL 2-partea a 2-a
de sami_paris74 la: 04/11/2009 21:38:08
dupa ce smenaru a masurat cu atentie fiecare portiune a movilei,a privit inca o data foita de aur cu desene,apoi a scos piramida de chilimbar,a asezat-o exact acolo pe foita de aur,unde era desenat un semn in forma de floare de lys,(floare care este considerata ca floarea regelui,insemn regal). a ingenunchiat si cu pumnalul si-a crestat palma dreapta,a lasat sa curga citeva picaturi de singe pe piramida ./ acum e acum! sa asteptam ora 12 !...si bataile inimii au inceput sa creasca,haripel inghetase de frig,desi afara era destul de cald./ exact la ora 12 fix,pàmintul din jurul piramidei a inceput sa se lumineze ,flacari de culoare albastra straluceau in jurul ei...streke bilbaitul :/ -ui,ui  ...continuare .
3 comentarii
modifica
bostaneala
de alex boldea la: 04/11/2009 20:17:44
aveti poze?/ <img src='http://farm3.static.flickr.com/2768/4075931134_9442b9ae3f_o.jpg'>
15 comentarii
modifica
ghiceste personajul
de Yuki la: 04/11/2009 20:03:27
'si stau si stau si-astept sa vie iubitu-mi sot de la razboi; altii imi dau tarcoale, eu stau si tes, api desfac.'/ cine sunt?
297 comentarii
modifica
Moment of clarity
de modigliani la: 04/11/2009 19:23:07
ia-ţi poezia, miloago/ ţi-o meriţi cum îşi merită vîntul ultima adiere în faţa iadului./ nici nu contează cum toate s-au petrecut,/ se poate spune că totuşi,/ stăteam cu jikan/ (era noapte)/ pe jos/ şi erau albe acele podele,/ ne îndopam cu ce ne-au lăsat zeii dintr-un trup de acum rece, de femeie,/ de la prozac rîdea/ şi doamne cît de imbecil putea să fie,/ eu de la vin./ ne-am oprit apoi la iubire,/ pentru unul care atît de mult s-a lăudat că o ştie/ nu mi-a spus mai nimic./ mă întreba din cînd în când,/ ai fi dat orice să-i vezi faţa,/ ai fi dat orice să mă vezi,/ „hei, amedeo, tu ce părere ai?”/ îţi jur, m-am îndrăgostit subit de el,/ aşa cum t  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Coruptia… pe la noi.
de alexandru_mihai la: 04/11/2009 18:37:53
coruptia… pe meleagurile carpato-danubiano-pontice./ by mihai alexandru dorin/ / coruptia, in termini de drept reprezinta folosirea abuziva a puterii incredintate, fie in sectorul public, fie in cel privat, in scopul satisfacerii unor interese personale sau de grup./ cam atat cu legile pentru ca as irosi curent si “copaci” scriind degeaba balarii. daca e sa ma iau dupa experienta traita si dupa vorbele unui profesor de drept, care la primul curs a spus: “la noi legile sunt facute pentru a fi incalcate si doar fraierii le respecta”, concluzionam fara sa folosim prea multi neuroni ca “minunata populatie rrrromana” se imparte in exact 2 mari categorii: fraieri si  ...continuare .
3 comentarii
modifica
amintiri din...cafenea
de M a o la: 04/11/2009 17:45:26
mi-am adus brusc aminte de un text scris "la prima mana" la un concurs initiat de intrus. recitindu-l si speculand printre comentarii, mi-am soptit in barba ca n-ar strica totusi sa-l fac subiect de sine statator, (era sub forma de comentariu) mai ales ca sunt intr-o acuta lipsa de inspiratie. posibil ca unora sa le faca placere, scuze pentru plictisul provocat celor care l-au mai citit./ / strainul de dincolo / / drumul pe care o luasem nu-mi inspira mai multa incredere decat o mlastina cu nisipuri miscatoare. cei doi slabanogi imi indicasera insa drumul din defileu ca fiind cel mai scurt pana la satucul unde speram sa gasim o farama de adapost, daca nu un han, ceva. ce banuia  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Literatura in ziua de azi
de Honey in the Sunshine la: 04/11/2009 17:10:49
in primul rand sa va dau sursa datelor de mai jos: livingsocial e o aplicatie pe facebook cu circa 14 milioane de utilizatori. aspira sa fie un fel de indicator cultural legat de preferintele consumatorilor de carti, filme, muzica, etc./ din visual book shelf (categoria dedicata cartilor) va propun urmatorul top al preferintelor utilizatorilor:/ 1. the lost symbol - dan brown/ 2.-5. carti din seria twilight/ 6.-10. carti din seria harry potter/ 11. the davinci code - dan brown/ 12. the time traveler's wife - audrey niffenegger/ 13.-14. seria harry potter/ 15. angels and demons - dan brown/ 16. to kill a mockingbird - harper lee/ 17. pride and prejudice - jane austen/ 18. the lovely bones  ...continuare .
63 comentarii
modifica
ASA O FI?
de Tot Areal la: 04/11/2009 16:34:12
oamenii veseli sunt mai creativi, iar cei morocanosi sunt mai lucizi si iau decizii mai bune , potrivit expertilor australieni.din studiul realizat de ei reiese ca o persoana ursuza gestioneaza o situatie de criza mai bine decat una vesela, are o atentie sporita la lumea exterioara, un simt critic mai accentuat si este mult mai realista. morocanosii au, de asemenea, o memorie mai buna si isi comunica mai eficient ideile in scris, sustin cercetatorii. ei pun acest fenomen pe seama modului diferit in care cele doua categorii de persoane proceseaza informatiile./ sursa: adevarul.
16 comentarii
modifica
hobby vs job - intrebare, sondaj de opinie, reflectii
de zaraza la: 04/11/2009 16:20:46
sa spunem ca aveti un hobby, pe care-l exersati cu oarecare indemanare si cu multa placere. daca ati putea face bani din el suficient cat sa traiti modest, ati renunta la job pentru a va ocupa full-time de hobby? (se presupune ca ati castiga mult mai putin din hobby decat castigati acum din job, deci v-ar scadea inevitabil nivelul de trai). / daca puteti sa si elaborati, super! :)/
55 comentarii
modifica
admin
de om la: 04/11/2009 15:43:38
dpmdv, am deschis confa asta:/ - pt ca este la moda :(/ - pt exista butonul ignore, dar nu exista reciprocite in folosirea lui :(/ -pt ca exista vorbe, dar nu exista fapte care sa le confirme :(/ -pt ca aceasta cafenea este atat de mare incat este absurd/patetic ca unii sa si-o adjudece/controloze ca pe propria tarla :(/ -pt ca inca exista metoda comunista a pumnului in gura din cadrul sedintelor "spontane" de partid :(/ -pt ca ca pot rade de tot ce'i mai sus mentionat si de fuduliile unora :)/ / <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ngck74frpm8&hl=en&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="all  ...continuare .
15 comentarii
modifica
adio!
de maan la: 04/11/2009 10:42:49
is singura in tot laboratorul asta, e timpu' meu liber si totusi am impresia ca-i plin locu' de oameni./ nuj cum puteti, unii, sa intrati pe forum, de la munca./ io ma simt ca si cum as sta-n parc, pe banca, in chiloti, cu barbia pe genunchiul indoit ... pozitie favorita de net, mdeah./ parca va vad din avion - v-as face-n zadar semn cu mana./ aci-i ploua si-i frig iar io parca-s o inghetata prajita./ antonimul ei, mai curand./ / am vrut sa plec, azi nuapte, de peste tot de unde-am existat./ mare prostie!/ am visat-o pe bunica-mea, in putinele clipe de somn: "cand vrei sa pleci, fata mamii, asigura-te ca iei totul cu tine"./ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="ht  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Franturi...(6)
de adina.petre la: 04/11/2009 04:59:57
era toamnă, probabil o zi ploioasă de noiembrie, precum e asta. / tata venise de curând din voiaj, în casă era linişte, iar eu mă tot foiam în pat, aşteptând să vină ora de trezire. / / stăteam cu ochii pe ceasul electronic de la combină, ce avea litere albastre, şi mă uimea cum se schimbă şi eu nu le văd. uneori îmi fixam privirea să le prind mişcarea, şi chiar dacă-mi lăcrimau ochii, nu mutam privirea! acum trebuia să astept. nu de alta, dar oricum înainte de ora de trezire, la italieni nu erau desene. / / În bucătărie începură să se audă zgomote. apa curgând, vasele ciocnindu-se incetișor...ah, era mama! Şi apoi am ciulit urechile, aşteptând  ...continuare .
25 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...