arhiva: 06/11/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
O zi din viata ei
de logic_ilogic la: 06/11/2009 11:21:47
te trezesti de dimineata, te duci la toaleta, te sperie cearcanele, te asezi pe closet si te gandesti ca incepe o noua zi…la fel ca celelalte. tragi apa, te speli pe maini, faci un dus, te speli pe dinti. ajungi la sifonier…cu ce naiba sa te imbraci azi? nu prea conteaza atat de mult in timp ce te gandesti ca ar fi buna o cafea si doua tigari! ajungi in bucatarie si ai de ales…ibric sau expresor? ibric…miroase mai bine cafeaua in timp ce astepti sa nu curga pe aragaz. hai ca va fi o zi buna…am multe de facut! te aranjezi, te imbraci si iesi din casa. te enerveaza ca metroul nu are gura de iesire in dreptul scarii tale. in schimb un caine mare si slab doarme la intrare…se bucura ca  ...continuare .
32 comentarii
modifica
apocrifă sub un zgârie-nori
de Sancho Panza la: 06/11/2009 10:36:46
din coada sfinxului fă vrej/ să muşte cerul de gâtlej / un bici să rupă carnea gurii/ şi ochiul îndreptat măsurii / în nemişcatul trupului de leu / să-ţi scurmi pe brânci mausoleu/ sub labe capul să-l supui/ împărăţiei nimănui/ aruncă bobul de muştar/ pipernicit în buzunar/ născu-se-va teluric chip/ înfăşurat în solz de cip/ cu barba răsfirată-n harduri/ şi trup împlătoşat în carduri/ un rai înzăbrelit în smârc/ cuvântul preschimbat în sfârc/ în stivuiri de piramidă / omida fecundând omidă./ /
22 comentarii
modifica
Utilizatorul 'impreuna2006' a fost confirmat
de admin la: 06/11/2009 10:33:57
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/26290'>impreuna2006</a>, am decis sa il confirm.
16 comentarii
modifica
Gluma glumelor ...
de GloriaVictis la: 06/11/2009 09:37:06
cica: "revista reader's digest a organizat un sondaj printre cititorii ei din lumea întreagă, iar bancul trimis de jörgen jönsson din suedia a primit cele mai multe voturi din cele 30 de ţări participante. (...) un total de 16.301 cititori şi-au exprimat părerile, dintre care 3.328 au votat în favoarea bancului suedez./ bancul suna asa:/ orăşeanul, îmbrăcat în costum şi purtând cravată, îşi încarcă arma, o pune la ochi, trage şi împuşcă un fazan care cade în curtea unui fermier. orăşeanul se apropie de fermă, cu vădita intenţie de a-şi recupera prada, însă nimereşte peste un ţăran arţăgos./ "vânatul a căzut în ferma mea! este al meu!", s  ...continuare .
30 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...