arhiva: 12/12/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Ninge...
de happyshadow la: 12/12/2009 22:11:47
vartejul alb in agonie/ scutura-n ale sale poale/ parca, puf de papadie./ strada inimii-i pustie/ si-n gradina-nzapezita/ sunt doar urme./ o lacrima nu pot sa plang/ ca-n stea ea se transforma/ si-nveleste imbratisand/ ultimu-ti pas gravat in urma./ frenetic se prind pionii albi/ intr-un ritual de moarte/ inghetand trupul reginei/ fragezit de toamna./ asemeni unor vulturi,/ se napustesc ostasii iernii/ peste fecioara muribunda./ luptand cu ultima putere/ transforma o gloata-ntreaga-n apa,/ insa, in lipsa unui soare,/ se zbate in zadar,/ si parasita de orice raza/ se stinge sub o pata alba.../ dupa victoria celor reci/ vantul roteste-n valuri/ ultimele sale clipe/ ducandu-le departe-n zari,/ s  ...continuare .
9 comentarii
modifica
un articol din HotNews.ro
de cher la: 12/12/2009 22:08:20
o avocata din rusia care il apara pe unul dintre piratii de pe arctic sea a disparut / de r.p. hotnews.ro / sâmbătă, 12 decembrie 2009, 21:49 actualitate | internaţional / / o avocata din rusia care apara un suspect din cazul "misterioasa piraterie" de pe arctic sea a disparut. elena romanova-lebedeva a plecat de la biroul sau din moscova "miercuri aproape de miezul noptii si de atunci nu avem nicio veste de la ea", a declarat un coleg de-al sau, omar akhmedov, avocat pentru un al doilea suspect din acelasi caz, informeaza afp. / "am cautat peste tot si am semnalat disparitia sa la politie", a precizat el. dincolo de cazul arctic sea, elena romanova-lebedeva se ocupa de "cazuri impor  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Utilizatorul 'EmaAugusta' a fost confirmat
de admin la: 12/12/2009 21:02:50
luand in considerare activitatea pe cafenea a utilizatorului <a href='/users/show/27665'>emaaugusta</a>, am decis sa il confirm.
3 comentarii
modifica
Din neguri(de timp) uitate... Chemarea
de juli la: 12/12/2009 20:49:16
- mama ... mama, te caută cineva la telefon! / - .../ - mama! vin-o te rog... / - cine-i? ... spune-i să revină, caută o scuză... ori zi-i că am să sun eu, cere-i numărul şi întreabă despre ce-i vorba... să-ţi spună o oră la care pot suna eu.../ - mama, este cineva care vorbeşte ciudat, nu prea înţeleg... te rog mama, femeia insistă, spune că este important./ - vin! ... vin acum. puteai spune şi tu că nu-s acasă!!! / - eh, gata, am zis că eşti... vine acum, vă rog să o scuzaţi, să mă scuzaţi că v-am reţinut... mama este în seră la flori, s-a lăsat gerul de câteva zile... de aceea durează atâta până vine./ - api, nu-i nici-o hibă draga leli! ... tu  ...continuare .
11 comentarii
modifica
noapte magnetica
de INSULA ALTUIA la: 12/12/2009 20:37:59
noaptea doarme/ in cearceaful de/ plumb/ o patura groasa/ de nori cenusii/ se agata de cer/ sfisiata de turturi grei/ casele se baga/ una in alta/ isi dau mina/ prin miezul intunecat/ ochii sunt obositi / si retina ustura./ lumini sunt gata/ sa aprinda pintecul/ cerului/ vislesc spre/ nord/ magnetic/ luna se intoarce/ incalzindu-si/ miinile/ de stelele/ facute ghem./ / <img src=http://i46.tinypic.com/14kch82.jpg>
2 comentarii
modifica
-A venit iarna, Florine...
de 1brasovean la: 12/12/2009 19:41:41
da, a venit iarna peste romania. / in dupa masa asta ma gandeam sa spun despre cateva 'ciudatenii', accente fascisto-comuniste ale campaniei trecute. / dar nu doar in campania electorala pot fi regasite.../ suprinzator pentru o tanara democratie europeana, asa-i?/ dar mi-a fost pana peste poate, m-am oprit. / poate altadata./ <img src='http://www.nascutinurss.ro/images/5_romanianblood.jpg'>/ grafica: ciprian muresan, cluj (via nascutinurss.ro)/ pana atunci sa fim mandri ca am votat, care am votat; care nu, cat putem, la fel./ si sa ne rugam sa nu ajungem ca in povestea de mai jos, dincolo de umor:/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Cosmar
de Andi la: 12/12/2009 15:31:47
de ce un an de cosmar? pentru ca s-a stins din viata una dintre cele mai importante persoane din viata mea: tatal meu. tot ceea ce am simtit anul acesta si prin tot ce am trecut mi s-a parut un cosmar, la fel cum mi s-a parut noaptea in care el s-a dus si vroiam din rasputeri sa ma trezesc, sa fie un cosmar, dar era o realitate, un fapt real din care nu m-am putut trezii el nu mai era langa mine, acum se afla intr-o lume mai buna! mi-am dat seama ca suferintele prin care am trecut pana in acest an nu se compara suferinta care se afla in sufletul meu de mai bine de 10 luni! ma doare sufletul, imi vine sa strig de durere, dar ce as rezolva? nu sunt singura care a trecut prin asa ceva, poate ca  ...continuare .
23 comentarii
modifica
numărătoare inversă
de paparuz adrian la: 12/12/2009 12:01:24
/ / / / timpul meu stă pe perete/ e acolo de când am venit/ (într-o miercuri/ înainte de paşti)/ nu mi-l amintesc chiar de atunci/ ci doar de când îl aud/ în fiecare zi / în fiecare noapte/ a fost al bunicului/ al tatălui/ prietenia lor a fost scurtă/ timpul meu are rotiţe/ din ce în ce mai mici/ din ce în ce mai puţine/ e bine că e aşa/ în fiecare zi/ încap tot mai greu la mine în suflet/ ieri/ de pildă/ timpul meu a rămas doar cu două rotiţe/ cât pentru camera / ce începe să mă strângă/ de frică/ timpul meu stă pe-un perete/ îmi picură pe frunte/ obosit/ poate mâine o să-i găsesc/ un prieten nou/ /
2 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...