arhiva: 18/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
........la rascruce
de lyus la: 18/12/2009 21:41:33
ieri eram un cal mohorat cu gura plina/ inghesuit in bocanci murdari/ netuns neras/ cu mare coada de fildes/ impleticit in fum de tigara deasa si-n jonglerii / cu zapada/ ieri eram ca un fel de a fi fara oprire/ si ma rugam sa fiu oprit/ la intretaierea dragostei noastre/ atat de nebanuita atat de sortita de a fi/ avand viatza/ de-ai fi vazut cal prefacut/ cu iarba-n narile mari si stufoase/ ce-ai fi ras pe indelete atunci tu/ femeie!/ ce te-ai fi podit de ras/ ce te-ai mai fi intarcat!/ ce m-ai fi muscat!/ ce m-ai fi coapsat!/ m-ai fi tuns cu foarfecele de oi/ m-ai fi stans de mijloc / si m-ai fi albit in pantece/ o de te-ai fi oprit!/ opreste-te!/ opreste-ma!/ inca te mai iubesc!/ ne  ...continuare .
13 comentarii
modifica
treptele
de lyus la: 18/12/2009 21:33:09
/ iguana / iguana si marea/ iguana si tu-/ ce ma deapan in nestirbitul cuvant a fost/ noi toti fiecare/ ce ma croiesc in fiece zi/ in fiece post-/ inca o zi inca o zi/ inca o zi alexandre/ si marea.../ se face tot mai tarziu/ pe coralul pulpei celebre/ de iguana si tu/ scara cumparata spre cer/ a noastra a tuturora/ urcandu-ma se pare / spre inchinare/ in inchinare/ inca o zi alexandre/ de tine se sprijina marea/ inca o zi cu soare si vant / cu sare in gura/ cu planset de copil/ cu talpi sangerande in chipul tau / alexandre/ chip de nisip / nascut in mare/ se face tot mai tarziu/ in ultimul meu mers fara de pleoapa/ in ceea ce este in ceea ce va fi/ cu sau fara iguana / cu minusculi  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Omul se vrea, din nou, Dumnezeu
de Stefan Doru Dancus la: 18/12/2009 20:47:43
Ştim cu toţii că doar un pas ne mai desparte de legalizarea clonării omului. eu spun că această incalculabilă nechibzuinţă este unul din semnele sfârşitului lumii noastre. cuibărite în întunericul libertăţilor promovate de diavol, minţile omului nu pot imagina uriaşa pierdere provocată oştilor lui dumnezeu. sub masca ajutorării aproapelui, diavolul îşi creează propria armată, una cu care crede că va învinge omenirea pentru totdeauna, şi asta cu participarea benevolă şi tacită a “căldiceilor” (marea masă!) atât de perfect ilustraţi în biblie. Închipuiţi-vă următorul dialog între omul de ştiinţă şi omul de rând:/ - domnule x, la ce bun să munc  ...continuare .
28 comentarii
modifica
.
de verra la: 18/12/2009 16:00:14 modifica
kleines Tag und größer Sieg
de batranutragator la: 18/12/2009 13:04:31
acesta nu este un poem de dragoste/ fiindcă dragostea nu poate fi sculptată/ pictată/ cântată/ nici măcar înţeleasă/ în întregime/ acesta este doar o poveste scrisă cu scoici pe o plajă departe/ acolo discul soarelui e ieşit jumătate din apă / & nu se ştie dacă răsare sau apune/ iar valurile rescriu povestea de fiecare dată/ cînd se topesc în fiinţa de nisip ca o linişte/ într-o inimă pregătită de moarte/ / staz ebene/ dacă viaţa ar fi o lamă de cuţit/ aş sângera până la moarte / dacă dragostea ar fi o insignă / aş fi un emo veritabil / mi-aş înfige un milion direct în piele / dacă te întrebi cine sunt/ nu ştiu ce să-ţi răspund /  ...continuare .
32 comentarii
modifica
dilema inutila
de alex boldea la: 18/12/2009 12:51:42
exista pe lumea asta anumiti indivizi ceva mai speciali. nu stiu exact cum sa ii numesc. poate ca au fire de artist, desi nu-i musai sa creeze ceva in acest sens. se diferentiaza de restul lumii prin diverse, de genul nu au serviciu si nici nu simt nevoia, desi traiesc undeva la limita mizeriei. cumva se descurca, ii ajuta prietenii, familia, nu stiu exact. / realitatea este ca societatea umana in majoritatea ei purtatoare de servicii ii privesc piezis pe indivizii astia si ii numeste ratati. desi ei sunt mai fericiti cu sinele lor decat multi dintre noi. / intrebarea mea de craciun este: de ce?
77 comentarii
modifica
Hai sa va colind
de anisia la: 18/12/2009 11:59:10
buna dimineata boierasi/ care mici care uriasi/ bine stiti bine-auziti/ un colind sa-l indragiti/ soare zile sa-ncalzeasca/ luna nopti sa-mpodobeasca/ mere, pere in panere/ nuci, colaci si cozonaci/ casa sa va fie plina/ dragostea mereu senina/ bucurii s-aveti cu carul/ sanatate cu toptanul/ zambetele din belsug/ si craciunul in amurg/ sa va prinda dantzuind/ chicotind si tot iubind./ la multi ani cu mic cu mare/ va urez din departare/ si-l trimit pe mos craciun/ cu ho-ho si cu un bun/ gand de sarbatori frumoase/ si de zile bucuroase :)/
15 comentarii
modifica
maruntis
de Homo Stultus la: 18/12/2009 11:15:24
dupa noul regulament de ordine interioara, fumatul e interzis. exceptie face bucataria. ergo ma gasesc ostracizat aici. neavand chemarea ponticelor ca sa-mi deplang “destinul crud” ma multumesc cu usoare adieri de cafea in diminetile astea albe si inghetate. in ultimul timp arar am simtit nevoia evadarii printre litere. vantul repartizat etajului opt abunda in decibeli determinandu-mi cortexul sa nazuiasca spre perspectiva scortisoarei inecate in vinul care isi bolboroseste chemarile deasupra furtisagului infaptuit de prometeu. / pentru ca domnul hypnos nu a fost punctual noaptea trecuta, am avut ceva vreme sa cuget. nu o cugetare semnificativa, as sublinia. domnul descartes zicea  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: