Pentru a accesa aceasta pagina trebuie sa fii conectat

arhiva: 19/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rosia Montana Reloaded
de 1brasovean la: 19/12/2009 21:47:41
pasul 1: / << ministrul interimar al economiei, adriean videanu, a declarat vineri că va include proiectul minier de la roşia montană în programul de guvernare şi vrea ca acesta să înceapă cât mai curând posibil, cu actualul investitor, compania canadiană gabriel resources. „vreau pornirea acestui acestui proiect cât mai curând posibil”, a afirmat videanu. >>/ sursa: capital.ro, art. publicat in 19 decembrie 2009 / pasul 2:/ -o campanie de presa poate binisor facuta, bani sunt. de genul celei 'ce ai face cu x miliarde de euro/$ ?' sau 'scoatem tara din cacat cu auru` de la r.m.' - chestii de genul care prind la bobor./ pasul 3: / -bubui  ...continuare .
20 comentarii
modifica
NINGE CU ROZ
de INSULA ALTUIA la: 19/12/2009 20:32:53
norii rodati de / vreme/ se destrama/ incet/ de smaltul boltei/ doar fulgii cad/ neobositi/ in rochii tiparite / cu flori roz / si sorturi/ cu volanase/ purtând saluri de casmir/ albastru/ malote si cercei/ din sâmburi de sticla/ lungi/ pâna la glezne/ ajung pe luciul parchetului/ de stele/ dansând cadril/ doar carul mare/ scârtâie/ incet pe drumul/ moale de pulbere./ <img src=http://i49.tinypic.com/20swzf8.jpg>
2 comentarii
modifica
Asher...(1) Self portret
de adynet1 la: 19/12/2009 19:19:35
/ / / / l-am cunoscut în anii douazeci ai vieţii mele…eu, proaspăt căsătorit, în pragul vieţii, neorientat încă, plin de visuri neconturate, înspăimântat de viaţa reală a aceluia ce urma să-şi construiască o familie, un viitor…./ el, proaspăt divorţat, îngrădit de inteligenţa lui de geniu. la 14 ani terminase liceul, la 21 era doctor în filozofie, cufundat înainte de vreme în mistica kaballei, la actualii 32 de ani atingând culmi înalte, superioare, ce-i accentuau singurătatea./ nu avea prieteni…se ştia superior tuturor şi nu era capabil să-şi controleze maleabilitatea aceptandu-şi semenii, aşa simpli cum erau, mult prea simpli pentru el./ eram  ...continuare .
19 comentarii
modifica
Liga poeţilor extraordinari
de batranutragator la: 19/12/2009 12:48:20
sînt din liga poeților care știu că fiecare cuvînt e un cub cu o mie de fețe/ iarna e blana unui câine rîios se leapădă în noi de ea/ ninge cu fulgi mari de întuneric frigul pune atele pe inimi/ stăm în cercuri concentrice răspîndim vestea nașterii/ nu aprindem focuri ne încălzim în respirația fiarelor care mușcă din noi/ purtăm costume cu buzunare adînci/ în care ne pierdem iubirea speranța sau credința/ sîntem cei care vin noaptea la capul oamenilor să le pieptăne visele/ să le răpească femeile să le otrăvească odraslele/ violăm cu blîndețe și lumea ne cheamă pe patul de moarte să sorbim/ ultima suflare ce se desprinde pe buze/ sînt din liga p  ...continuare .
17 comentarii
modifica
limba noastra-i o comoara...
de rumm la: 19/12/2009 12:25:13
mai deunazi il urmaream (fara sa vreau) pe domnul geoana la tv.parea destul de revoltat de faptul ca presedintele l-a ales in fruntea guvernului pe boc.toate bune pana aici, e normal, are pateul marit si se intelege oftica. la un moment dat, domnia-sa, varsandu-si naduful s-a exprimat cam asa: "alegerea facuta de domnul presedinte este proasta".ma intreb daca acest individ nu ar fi putut sa se exprime intr-un mod civilizat, folosind pe post de "proasta" un cuvant mai acatarii,"gresita", "nesatisfacatoare", "rea"...si exemplele pot continua.de foarte multi ani, pe posturile de tv si mai ales pe canalele de sport, aceasta expresie este uzata la ordinea zilei.mi se parea ciudat ca nimeni nu se s  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Poezii
de amari la: 19/12/2009 11:30:34
putini au "darul" e a scrie poezie.fiecare am citit sau citim poezii.unele au un rasunet in interiorul nostru,altele nu ne spun nimic,sunt poezii pe care le recitim sau a caror versuri raman in memoria amintirii./ aveti poezii preferate,poeti sau versuri care pot misca si atinge corzile sensibile ale sufletului sau care genereaza reflectii ori intrebari,poezii care "spun" sau pot "vorbi" in locul vostru?
11 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...