arhiva: 20/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Asher...(2)
de adynet1 la: 20/12/2009 21:31:38
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23350/asher/1/ / n-am reuşit să adorm…cuvintele străinului îmi răsunau obsesiv în cap. simţeam o furie cumplită pe acest om, pentru brutalitatea cu care pătrunse în intimitatea mea, în liniştea aparentă cu care mă acopeream. Încercam să încheg iureşul de fraze în concluzii mareţe dar mă înecam într-o neputinţă nimicitoare./ abia spre dimineaţă am aţipit...bătaile în uşa mă treziră din somnul de plumb în care căzusem. era un soldat care mă anunţa că mă caută un individ ciudat. m-am uitat la ceas: opt şi jumatate...adormisem îmbrăcat. / la uşa biroului mă aştepta el.../ - credeam că în armată se respectă  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Liniște
de Apoll la: 20/12/2009 21:23:26
politicul își depășește criza/ și-ntr-adevăr miroase a reformă,/ iar dac-atent îi facem analiza/ vom observa că nu-i în fond… de formă./ avem guvern ce sigur o să treacă/ și-s mulțumit că pot aduce-o știre:/ va renunța la cunoscuta placă/ de oropsit cu…greaua moștenire./
4 comentarii
modifica
Cuvine-se a vorbi despre...
de cosmacpan la: 20/12/2009 18:27:16
"În prezenţa măreţiei mă-nfior cu respect" cine a spus nu mai ţiu minte.../ "numai aşa, rămânând cu atâta dârzenie el însuşi până la moarte putea să le dăruiască ceva tuturor oamenilor".../ sub plapoma cea neântinată iată că trecem socotindu-ne picurii ce ne-au mântuit...datorită lor avem un crăciun mai frumos, mai curat, mai luminos.../ pentru cei ce n-au stat pe gânduri, pentru cei ce şi-au lăsat sufletul să zboare...să le fie casă casă, să le fie masa masă...acolo...unde sunt...
9 comentarii
modifica
POVESTE DE CRACIUN
de Tot Areal la: 20/12/2009 15:57:42
a fost odata ca niciodata, ca daca n-ar fi nu s-ar mai povesti!/ a fost odata......./ (de aici incolo incepe contributia dvs., in ce mod veti dori, dar fiecare va continua povestirea unde a lasat-o celalalt)
36 comentarii
modifica
Tilardeste sucar ,(pleaca frumos)
de sami_paris74 la: 20/12/2009 09:58:56
sucarà./ / cuvantul asta l-am inventat pentru ea/ cand o vedeam dansand flamengo/ ca o pasarica ce se inalta zburand/ pamantul se desprinde si'ncep sa ma scufund/ minca-ti-as pasarica,/ nu-mi mai dezlipesc ochii de la rochia ta de tiganca/ credinta mea, ce rost mai are ea?/ eu sunt cel care arunca cu raza de soare/ merit eu sucaro,sà tilardesti la vale?/ pamantul sa te tina!/ albastrul cerului,/ libertatea deplina?/ o lucifer ajuta-ma./ manglesti prin magazine/ oh, cate-o conserva, ori imbracaminte de firma!/ lasa-ma sa-ti mingài parul,/ daca nu! te dau in primire?/ de ce mà bocciule/ esti un criminal?/ santajul care-l faci acum,/ nu e original!/ sucaroooo!/ fii calmà!, esti  ...continuare .
4 comentarii
modifica
“The Soviet Story”
de 1brasovean la: 20/12/2009 08:12:39
“… initial ei au distrus cam 10% din populatie. / acesta a fost un obiectiv specific lor. spuneau ca asta folosea nu pentru uciderea inamicilor, pentru ca nu erau inamici, ci folosea pentru o restructurare a societatii./ era un fel de inginerie sociala. intelectualii marcanti, cei mai buni muncitor, cei mai buni ingineri, toti erau ucisi. apoi incercau sa restructureze noua societate.”/ vladimir bukovsky/ / <embed width="480" height="385" quality="high" bgcolor="#000000" name="main" id="main" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="false" src="http://www.jurnaltv.ro/modules/vplayer/vplayer.swf?f=http://www.jurnaltv.ro/modules/vplayer/vplayercfg.php?id=6e4a163a5e3d16adab7" type="ap  ...continuare .
7 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...