arhiva: 21/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
inimă cu ritm de blues
de Lady Allia la: 21/12/2009 23:57:56
am să te număr cu inima şi am să te şoptesc pe litere cu sufletul,/ încet,/ să nu îţi alung îngerii de pe umeri,/ să nu îţi tresar numele meu de pe buze,/ să nu fac valuri în sclipirea căpruie a ochilor tăi frumoşi/ în care eu locuiesc cu toate stelele mele ţie/ şi zâmbetele/ (nu aş uita aici, nici copilăriile şi nici îmbujorările mele, - toate - care mi le/ revăd pe colţul buzelor tale)/ am să te chem cu răsuflarea mea şi am să te iubesc pe fiecare/ boabă de rozar/ unde te-am înşirat tuturor clipelor noastre şi zilelor în care nu îmi eşti,/ dar în care eu mi te culc încet pe piept să simt cum iubirea ne face vii/ prin fiecare picătură de sâng  ...continuare .
5 comentarii
modifica
The Blind Side
de danblogro la: 21/12/2009 21:33:46
regizor: john lee hancock/ scenaristi: michael lewis & john lee hancock/ genul: sport / drama
5 comentarii
modifica
ZI de iarna
de lafemme la: 21/12/2009 21:20:18
ne-am intalnit intr-una din acele zile de iarna/ in care cerul coborase pe pamant si oamenii isi scuturau grijile pe fereastra la prima ora/ el a batatorit zapada din fata blocului in forma unui sotron/ si m-a asteptat de cealalta parte/ ne-am facut o casa acolo/ unde puteam sa uit de mine la umbra mainilor lui/ sa ma preling pana in pantecul pamantului/ sa ard fara cuvant/ la sfarsitul iernii m-am intors in apartamentul de la etajul 1/ el si-a luat sotronul si a plecat fara sa dea binete/ lasand urma iernii pe asfaltul din fata fetrestrei/
57 comentarii
modifica
Wirst Du denn nie verstehen?
de batranutragator la: 21/12/2009 19:38:57
visele mele sînt muzicale dansez pe fiecare din ele/ și simt cum din mine curg toate mă vărs în lume asemenea unui lac pe care plutește / întotdeauna ceața/ aburul e tăcerea în care cuvintele și-au pierdut înțelesul / gurile sînt clopotele care au renunțat să trăiască nu se mai anunță nimic nici moarte nici viață/ chipurile noastre trăsăturile trec unele prin altele două holograme care nu găsesc nici un zid/ în care să se oprească/ e rău, e chiar mult mai rău decît orice sfîrșit/ atunci cînd nu știi unde încep lucrururile cînd te învîrți în jurul vieții cum ai da tîrcoale unui munte/ căutînd intrarea într-o peșteră/ mă rotesc întind brațel  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Craciun Fericit
de Roman Haduch la: 21/12/2009 19:13:44
sarbatoritul ne invita sa ne bucuram, sa gustam roada duhului , sa traim in pace unii cu altii si in primul rand sa ne iertam unii pe altii. atentie ! sarbatorim pe domnul vietii si daca nadejdea noastra ar fi numai pentru trairea cuprinsa intre certificatul de nastere si cel de deces , am fi cei mai nenorociti dintre toti oamenii. iisus hristhos este adevarul si el ne promite viata vesnica./ sanatate ! lumina! si spor!/ hristos a inviat !/
36 comentarii
modifica
.
de verra la: 21/12/2009 18:36:54 modifica
Lecţie de zbor - pass unic
de maan la: 21/12/2009 14:56:17
geruieşte năpraznic pe trepte / săniile mi-au ros câinii / zăpada-mi plezneşte-n sânge / ca un bici / Şi-mi troznesc plămânii / aburind a tămâie / / / femeia aceea ar' să degere / pân' la primăvară, i-am zis / / / e destinul ei / silabisi ca prin vis lupul alfa / aşa-ncearca dumnezeu / trăinicia drumurilor/
39 comentarii
modifica
Sarbatori cu bine!
de GloriaVictis la: 21/12/2009 13:26:46
poimaine ma pornesc catre maramures, asa ca va las de-acum un gand frumos si urari de tot ce-i mai bun :)/ ana.
93 comentarii
modifica
semne de cale
de Lady Allia la: 21/12/2009 12:19:43
ninge frumos între noi/ din ochi de poveşti fără de sfârşit/ în mine tocmai s-a trezit o sanie albastră uitată/ undeva într-un colţ de gând/ alunecând prin irişi căprui, mă fulguie făcând piruete/ pe colţ de privire aruncată departe, departe/ unde doar inorogii nechează iubire,/ iar ecoul şoaptelor tale mă acoperă ca o avalanşă de dragoste/ ca şi un ultim vis păstrat între pleoape o ultimă poţiune rară/ s-a aşezat cuminte lângă genunchii mei/ depănându-mi de tine câte-n cer şi câte-n suflet,/ iar eu, am apucat-o încet cu vârful degetelor,/ să nu-i rănesc firul de tors din foc nestins/ şi scoţându-mi din inimă o pasăre de zăpadă cu aripi des  ...continuare .
9 comentarii
modifica
după 20 de ani
de paparuz adrian la: 21/12/2009 09:34:47
/ / / ni s-a umplut trecutul de zăpadă ,/ ne legănăm durerea în hamac ,/ crăciunul este iarăşi trist pe stradă/ şi de minciuni nici azi nu am scăpat.../ sunt 20 de ani de „libertate”/ şi defilăm frumos ,independent ,/ ni-i foame încă de dreptate ,/ eroii i-am pierdut pe internet./ sub cruci luminile sunt stinse ,/ ne viscoleşte frica şi uitarea ,/ bisericile goale sunt proscrise ,/ „mogulii” râd când ne arată „calea”./ copiii mai colindă doar în vise/ un dumnezeu ştiut doar de bunica ,/ speranţele pe cer sunt triste/ ne vindem viitorul pe nimica ;/ suntem stafii , de lanţuri atârnate/ prin galantare bântuim smintit ,/ nu mai avem un gram de d  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Asher(2) - Dumnezeu
de adynet1 la: 21/12/2009 00:41:56
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23350/asher/1 / / n-am reuşit să adorm…cuvintele străinului îmi răsunau obsesiv în cap. simţeam o furie cumplită pe acest om, pentru brutalitatea cu care pătrunse în intimitatea mea, în liniştea aparentă cu care mă acopeream. Încercam să încheg iureşul de fraze în concluzii mareţe dar mă înecam într-o neputinţă nimicitoare. / abia spre dimineaţă am aţipit...bătaile în uşa mă treziră din somnul de plumb în care căzusem. era un soldat care mă anunţa că mă caută un individ ciudat. m-am uitat la ceas: opt şi jumatate...adormisem îmbrăcat. / la uşa biroului mă aştepta el... / - credeam că în armată se respect  ...continuare .
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...