arhiva: 23/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Pseudomorala 2
de sami_paris74 la: 23/12/2009 23:45:20
pseudo . / / nicu cărămidaru, vecinul de la trei, c-am nepoliticos a dar buzna în casă şi s-a aşezat pe fotoliul meu, fără să fie invitat./ vă daţi seama?/ fotoliul meu din piele, fotoliul meu drag, unde seara după ce vin de la muncă, mă afund în el şi privesc ştirile la televizor!: (/ nu, nu vreau să-l contrazic! nu vreau să mă cert cu mirela. mai bine îl privesc pe nicu cum stă în fotoliul meu şi-o priveşte şi el la rândul lui pe mirela nevasta mea, şi-mi văd de treabă, n-am chef de ceartă cu ea!/ cu fiecare zi care trece eu vreau să-mi păstrez şansa de a fi mai deştept decât ea, mai inteligent şi asta nu cu o valuare măsurată cu un metru ordinar,  ...continuare .
17 comentarii
modifica
La multi ani, cafegii!
de Intruder la: 23/12/2009 22:37:31
sarbatori fericite, sanatate voua si alor vostri! / <div><object width="480" height="355"><param name="movie" value="http://dailymotion.virgilio.it/swf/x7rpsn&related=0"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://dailymotion.virgilio.it/swf/x7rpsn&related=0" type="application/x-shockwave-flash" width="480" height="355" allowfullscreen="true" allowscriptaccess="always"></embed></object><br /><a href="http://dailymotion.virgilio.it/video/x7rpsn_boas-festas-flash-animated-christma_people">boas festas flash animated christmas card</a><br />caricato da <a href="http://dailymotion.virgilio.it/sliml  ...continuare .
24 comentarii
modifica
admin :D si nu ultimul rand CAFENICAAAAA
de lafemme la: 23/12/2009 20:31:59
fac aceasta conferinta pentru ca stiu ca s-au depus eforturi pentru a evita clonarile si nu numai... pentru a-i descuraja pe unii useri care nu fac nimic altceva decat sa jigneasca/ acum ma refer cu precadere la un user- si anume sorin olariu/olaru .... mama lui! nici eu nu mai stiu/ in seara asta activeaza cu 3 nickuri - expat, sorin si uica nelu. din cate stiu e impotriva regulamentului./ as vrea sa iti cer ajutorul nu numai tie ci tuturor cafegiilor! dragi colegi de cafenica! hai bre sa facem un efort colectiv sa scapam de omul asta! sa-l moderam pana la muarteeeeeeee!/ deci cum spuneam vreau revolutieeeeeeeeee!
28 comentarii
modifica
Furtuna la palat
de ionbarb la: 23/12/2009 18:40:55
dupa "giuvaierul palatului" a urmat tot pe tvr1 un alt frumos serial corean "furtuna la palat" (the wind of the palace) condus dupa cate am inteles, de acelasi regizor. la inceput nu prea i-am dat atentia cuvenita, primele 3-4 episoade nefiind vizionate. am inceput sa-l urmaresc cu atentie si cu fiecare episod interesul mi-a crescut. mi-au placut actorii, muzica, costumatia, decorurile...abia cand am ajuns pe la episodul 40, din nerabdare mi-a venit ideea sa-l caut pe net. dupa indelungi cautari am gasit o reluare de pe tvr1 (din pacate pe bucatele) la http://video.searchromania.net/cauta_video/3/furtuna+la+palat.html si o vizionare integrala a serialului (din pacate netitrat, asa incat am pr  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cum va doriti cafeneaua in 2010?
de Honey in the Sunshine la: 23/12/2009 17:28:29
ce-i lipseste, ce nu mai are, ce are prea mult?/ cum credeti c-o sa fie cafeneaua la anu'?
48 comentarii
modifica
Dire Straits-Private investigations(one of the best)
de adynet1 la: 23/12/2009 13:31:47
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ahm4tyl5d6i&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ahm4tyl5d6i&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
15 comentarii
modifica
morala *so te dicleaua?
de sami_paris74 la: 23/12/2009 12:37:45
morala de obicei seamana uneori cu critica ratiunii./ memoria unor oameni se reduce doar la unele invataturi practice si se transforma uneori in minciunà,atunci cind natura discutiei purtata cu interlocutorul se poate transforma in pseuomiciuna ,din pseudominciunà se poate transforma din nou in moralà./ cind omul incepe sa exagereze,morala interlocutorului creste si se dicleste (se vede) mult mai bine.fereasca sfintul sa te abati de la normele vietii de zi cu zi./ fereasca sfintul gral ,sa bei un pahar in plus si sa dilesti(lovesti) partenerul in momentul moralei,pentru ca mintea lui ingusta nu observa si nu simte morala./ eu sunt convins ca poti sa lovesti atunci cind mintea partenerului  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Cafenea,Sarbatori fericite!!
de amari la: 23/12/2009 11:44:16
<img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020476.gif"><img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/0002046d.gif"><img src="http://content.sweetim.com/sim/cpie/emoticons/00020469.gif">/ mirosul cetinei de brad sa stranga-n juru-i pe toti cei dragi,iar mos craciun sa v-aduca-n dar bucurie,caldura,sanatate si iubire.craciun fericit!
15 comentarii
modifica
Te uita cum ninge, cocorii...
de Intruder la: 23/12/2009 11:40:24
/ da-mi mana si taci.../ eu am sa vorbesc, sa-mi eliberez viscolul din piept. / am acasa un cactus si i-am infipt un stegulet in varf si mai am o soba batrana hranita cu lemn de fagi ciobiti de furtuni. / taci si-asculta cum ninge.../ e craciun si ninge cu papadii. nu e frig, e primavara. / daca tragi adanc aer in piept, o sa simti gustul ierbii care va sa vina. / daca ridici privirea, o sa vezi cocorii in sirag. / te uita cum ninge, cocorii.../ e craciun. nu privi tomberoanele de gunoi, nici zidurile patate de umezeala, nici trecatorii grabiti intru vremelnicie - astea nu-s adevarate. / am sa te duc intr-o casa alba, inconjurata de mesteceni si o sa tocmim un batran sa ne cante din balalai  ...continuare .
23 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...