arhiva: 27/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DOI
de Alina Buleanu la: 27/12/2009 22:36:12
-ai vazut-o? trebuie sa fie pe aici pe undeva!/ / -nu../ / -nu-mi spune asta atat de senin, stiu ca era aici ultima data! parca ar fi intrat in pamant!/ / -poate a intrat…/ / -nu pot sa cred ca tocmai ai spus asta! a fost o gluma extrem de proasta! si continua sa caute agitata prin toata casa./ / desi purta doar o pereche de boxeri albi si un tricou scurt de casa, avea parul impecabil, recent coafat, pielea catifelata, bronzata uniform si un machiaj de zi, cu care isi chinuia figura inca de la primele ore ale diminetii. el o cunoscuse altfel. acum, buclele blonde ce altadata se jucau pe umerii ei stralucind in soare, s-au transformat in suvite drepte, groase si aspre care necesita  ...continuare .
7 comentarii
modifica
De Sfantul Stefan
de amari la: 27/12/2009 19:43:53
tuturor celor care astazi isi serbeaza onomastica.
5 comentarii
modifica
suflet cazator
de INSULA ALTUIA la: 27/12/2009 18:55:31
trec printre copacii/ cu oase subrede/ patrunsi de gindul/ iernii/ noaptea pluteste/ spectral/ inghetata/ o stea cade/ si inca una / sprintene/ nu triste ca frunzele/ de pe pragul/ intunecat al prapastiei/ sufletul e ca o lance/ aruncat spre cer/ ciobeste luna./ cade zdrentuit/ gol/ sur/ slab/ lung/ degeaba/ a avut pasi de fier/ si armura./ / <img src=http://i45.tinypic.com/vhzv5h.jpg>
6 comentarii
modifica
Din neguri(de timp) uitate... La pas cu amintirile (1)
de juli la: 27/12/2009 15:01:28
În ultimii ani mi-am tot propus o mică vacanţă pe care să o petrec pe valea sasului, locul de care mă leagă atâtea amintiri frumoase, un loc cu oameni aparte aşa cum nu mi-a mai fost dat să întâlnesc. acel loc, acei oameni şi-au pus amprenta asupra mea, mi-au marcat într-un fel devenirea, m-au însoţit mereu din ceaţa amintirii. am plecat de acolo trimisă de mama la îndemnul doamnei onica, învatatoarea, la oraş, la şcoală. eram doar un pui de om, am plâns, m-am rugat să nu mă trimită./ - mamă, tată, nu vreau să merg! nu cunosc pe nime’ acolo. o să mă ptierd în învălmăşeala oraşului, mnie mni drag aici, nu mărg nicări!!/ - nu-i după tine, ce-i fa’ tu  ...continuare .
36 comentarii
modifica
siesta...semineu...poveste...
de cosmacpan la: 27/12/2009 13:05:54
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/drj5bye1lru&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/drj5bye1lru&hl=en_us&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>/ <object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/ywbiotgjefk&hl=en_us&fs=1&"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/ywbiotgjefk&  ...continuare .
2 comentarii
modifica
iad,rai....toate exista
de badboy_john6 la: 27/12/2009 09:15:54
am revenit din incercarea mea patetica de a imi pune capat zilelor au trecut 2 ani si aproape 6 luni.....dar tot nu am uitat-o inca mai e o parte din mine./ mi-am vazut moartea cu ochii dar de tine n-am uitat. am fost in iad,mergand prin flacari si dureri de ne imaginat, dar n-ai plecat din mine..../ stii nu mai cautat deloc in tot acest timp, nu te-a interesat nici macar o clipa persoana mea, sa vezi ce fac mie bine? mai traiesc sau am murit? stii am incercat sa te omor urcandu-ma beat la volan te-am vazut langa un stalp...dar n-ai murit. doar te-ai lipit de mine pt toata viata, am avut noroc ce pot sa spun am facut ceea mai mare gresala din cauza ta incercad sa scap de viata mea./ am suferi  ...continuare .
74 comentarii
modifica
Cu mandrie afirm ca starea mea actuala coincide cu cea a umbrei
de happyshadow la: 27/12/2009 03:32:17
cel mai frumos craciun , cea mai frumoasa vacanta./ am descoperit prietenie unde ma asteptam mai putin.am primit afectiune de la persoane care am crezut ca au uitat ca exist.mosul mi-a adus cei mai "vechi" prieteni aproape, pe care ii iubesc din tot sufletul si le multumesc,cate zile oi avea de azi inainte,ca m-au prins inainte de a cadea intr-o prapastie din care cu greu as mai fi putut iesi./ cand toate sperantele se ratacisera prin norii grei de plumb , a rasarit soarele, a topit toata gheata, mi-a incalzit sufletul si mi-a luminat mintea./ am uitat de tot raul de dinainte, am zambit cum n-am mai facut-o de multa vreme si acum am inima calda,pot sa privesc spre cer fara sa plang , pot s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
PRIMITI CU PLUGUSORUL??? Aho, Aho...
de Jimmy_Cecilia la: 27/12/2009 01:16:00
sa cad in fund cand l-am ascultat...:-))/ este de pe trilulilu.../ sunt dézolata, n-are embed, pun numai adresa, merita sa fie ascultat!/ http://www.trilulilu.ro/andrila/8a7497a9c0dc0c
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...