arhiva: 28/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Asher(3)- Femeia...
de adynet1 la: 28/12/2009 22:23:53
asher(1)-self portret/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23350/asher/1 / asher(2)- dumnezeu/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/23361/asher-2-dumnezeu/1/ / / / m-am retras în camera mea tulburat de tăria cu care asher îşi susţinea teza. era aproape imposibil de a purta o discuţie în contradictoriu cu el. te domina, te făcea să te simţi mic, banal şi nedezvoltat. m-am trântit pe pat cu sulurile primite şi le-am studiat în amănunţime. o lume ciudată mi se desfaşura în faţa ochilor,o lume străina, un iad straniu cu influenţe divine ce accentuau o dezlanţuire ieşită din control. În colţul din dreapta al primului desen am zărit cele trei litere alăturate  ...continuare .
11 comentarii
modifica
intrebare
de zaraza la: 28/12/2009 20:53:28
exista un tip de om care va seaca la lingurica? care?/ la mine e tipul "femeia avantaje" (revista avantaje) si daca mai citesc inca un text scris "de genu´", ma urc pe pereti. / sorry, craciunul a trecut, too much pressure.
85 comentarii
modifica
Trei dorinte
de Mchrom la: 28/12/2009 20:52:22
imi imaginam deseori cum ar fi sa intru in posesia magicelor trei dorinte implinite de un duh,zana etc.dar recunosc,niciodata nu-mi imaginam ca-mi doresc aceleasi lucruri,poate doar dorinta de a putea zbura persista.voi ce ati cere daca ati avea trei dorinte?(nu se pun raspunsuri de genul : "inca o mie de dorinte" :)) )
62 comentarii
modifica
Un alt Alexandru
de modigliani la: 28/12/2009 19:54:58
se întîmpla chiar înaintea bătăliei de la arbela. pămîntul era încă negru, verde acolo unde iarba creştea liberă. alexandru, un alt alexandru, şi niciun izvor nu ar putea aduce mărturie despre acesta, copleşit de faima celui pe care vocile gloriei aveau să-l numească cel mare, îşi trăia fără să ştie ultimele clipe. ca orice om spera că-l va găsi numele, ca orice soldat visa la ziua cînd, cu privirea dreptă şi fruntea acoperită de lauri, se va întoarce. ce s-a întîmplat cînd prima săgeată i-a străpuns umărul, cînd apoi unul dintre nemuritorii lui darius i-a tăiat fără să privească capul, se ştie, ori dacă nu, este uşor de închipuit. faptul inert  ...continuare .
7 comentarii
modifica
mi-e dor
de Lady Allia la: 28/12/2009 19:03:37
/ mi-e dor/ mi-e dor de mine ţie/ de fruntea ta peste care a mea e sărut în timp ce genele noastre/ mângâie secundele dintre noi/ privirea mea se pierde în privirea ta, privirea ta se pierde în privirea mea.../ alergând, alergându-mă până când uit să respir altceva decât pe tine/ mâinile mele caută mâinile tale/ când se ating/ simt cum în piept îmi explodează mii de emoţii colorându-mi obraji/ îmbrăţişând emoţiile din pieptul tău unde bate o inimă frumoasă ca o poveste/ scrisă doar pentru mine.../ doar pentru mine!/ / emoţiile noastre îşi vorbesc/ nu am ştiut niciodată cum îşi vorbesc două emoţii, cum se ating, cum dansează,/ cum râd şi se săr  ...continuare .
26 comentarii
modifica
Ai stiut tu oare despre noi?
de Ionutluca la: 28/12/2009 17:30:36
ai stiut tu oare despre noi/ dupa al tau naiv “la revedere!”/ ca ai sa desparti unul in doi/ si-ai mei ochi de’ai lor vedere?/ mai stii tu oare cum sa zbori/ cu aripile frante’n doua/ sa te’nalti mai sus de nori/ sa fii al florilor aleasa roua?/ mai stii tu oare din cuvinte/ prisosul faptei sa’l alegi / candoarea vocii sa alinte/ chiar si’atunci cand vrei sa negi?/ mai stii tu oare din trecut/ ca din greseli sa’nveti a spune/ ca fericirii nu’i poti da tribut/ doar din lucrurile bune?/ mai stii tu oare ce’i tacerea/ din iuresul facliilor aprinse/ si sa alini dintai durerea/ ranilor, de lacrimi doar atinse?/ nu vei stii, in schimb, vreodata/ de cat de mult am sufer  ...continuare .
8 comentarii
modifica
Acolo unde esti
de Ionutluca la: 28/12/2009 16:53:07
mi te desprind dintr-un cadru de povesti/ purtand a miresei alba rochie de fecioara/ ridicand in mersu’ti cetele ingeresti/ adunandu’ti la picioare visele de ceara/ inima, zambetu’ti de copil, un sarut inocent/ din cadenta stelelor din ceruri desprinse / toate-mi fauresc visul timpului absent/ in zborul aripilor de plumb toate cuprinse/ si stiu ca neputinta-mi de-a te recunoaste/ imi cheama noptile sa te cuprind la piept/ sa culeg a stelelor cazatoare sfinte moaste/ si ca un sfinx la nesfarsitu-mi sa te astept/ de departe luna dintre nouri mi se-arata/ de-i ascult nemuritoarele iubiri si povesti/ azi si ea povara amintirilor imi poarta/ luminandu-mi catre tine calea, acolo unde es  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Iti mai amintesti?
de logic_ilogic la: 28/12/2009 16:11:09
11 decembrie. anne, anul acesta nu ai vazut luminitele din oras. n-ai fost nici macar o singura data in locul tau secret de un an de zile. a trecut mult timp de cand n-ai mai luat orasul la pas. urat din partea ta ca ti-ai facut timp pentru toate nimicurile insignifiante si ai neglijat ce-ti placea tie sa faci. stai linistita...nu-i timpul pierdut. te-am vazut azi de dimineata. un suflu melancolic si mofturos ascuns de o privire taioasa. te intrebi adesea cum te vad ceilalti si oscilezi daca sa te bucuri sau sa-ti para rau. se apropie craciunul si incepe sa-ti para rau ca ai incetat de mult sa mai fi copilul unor parinti. iti pare rau ca nu poti da un telefon atunci cand simti nevoia sa spui  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Sleep well
de logic_ilogic la: 28/12/2009 16:10:04
cand frigul ma incremeneste, ma retrag in patul mare ce domneste in centrul dormitorului si infofolita pana sub barbie privesc crengile copacilor cum se onduiesc in atingerea vantului rece si necrutator. o melodie probabil lenta completeaza imaginea care incepe sa prinda un contur, insa o mireasma de portocale tulbura putin goliciunea dormitorului./ am sub cap trei perne moi, scot una si ma intind pe spate. cu lumina stinsa, cu mirosul de portocale din jurul meu, mirosul proaspat cald al lenjeriei de pat, aroma cremei cu care mi-am invaluit corpul, inspir adanc, intind mainile ca o rastignita, inchid ochii si ma afund in moliciunea patului...imi simt corpul greu iar gandurile coboara peste de  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Viata la 24
de logic_ilogic la: 28/12/2009 16:09:18
este o frumoasa noapte de decembrie. frigul de afara ce-a amortit zapada este in contrast cu caldura din sufletul meu. imi este bine...este liniste!/ ma simt impacata cu mine, stiu ca se intampla ceea ce trebuie, primesc ce-am cerut. e vremea sa incep sa invat sa primesc si sa ma bucur./ vesnicul felinar din dreptul geamului imi lumineaza dormitorul pe acordurile muzicii lui frank sinatra. nu vreau sa ma gandesc la trecut deoarece este singurul lucru pe care nimeni nu va reusi sa-l schimbe vreodata. toate clipele frumoase vor ramane mereu in in acel loc special in care le venerez de fiecare data cand deschid propria mea cutie de amintiri./ cutia mea de amintiri a fost creata de mine si de  ...continuare .
33 comentarii
modifica
Tata, iti multumesc
de mirabela anghel la: 28/12/2009 16:03:51
la formarea noastra contribuie foarte multi oameni. lor vreau sa le dedic primele posturi si sa le multumesc pentru ca m-au ajutat sa ajung eu./ o sa incep cu omul care si-a lasat cel mai mult amprenta in viata mea: tata, care este un parinte exceptional si ma bucur foarte mult ca dumnezeu mi-a oferit privilegiul ca tocmai el sa-mi fie tata. sunt extrem de multe lucruri pentru care doresc sa-i spun multumesc. dar as vrea sa stie, inainte de toate, ca-l iubesc enorm./ am invatat numeroase lucruri de la tata, fara ca el sa-mi spuna ca trebuie sa le invat. a folosit tot timpul puterea exemplului. am vazut la el, mi-a placut si mi-am insusit. niciodata nu mi-a spus ca trebuie sa fac ceva. cu s  ...continuare .
61 comentarii
modifica
Microsoft Office 2007 va fi interzis incepand cu 2010
de danblogro la: 28/12/2009 15:48:14
gigantul din redmond, microsoft, se pare ca a dat de … bucluc …microsoft sunt acuzati ca au copiat niste algoritmi si vor primi interdictia de a mai comercializa suita office 2007 ...
5 comentarii
modifica
Un alt eu de mine se desparte
de Ionutluca la: 28/12/2009 15:48:00
un alt eu de mine se desparte/ de-al carui soarta ma simt dator/ sa-i las pe-al meu pat de moarte/ visele pentru care am vrut sa mor/ un alt eu de la mine, cuminte, asteapta/ crezul fiintei, a spiritului nemuritor/ nemasurata-i neliniste se desteapta/ si ma lasa vrednic ai fi destinului dator/ un alt eu de nimeni nevazut/ dincolo de zidul tacerii-mi vorbeste/ pesemne ca nicicand nu l-am crezut/ a trai sa pot spune ca cineva ma iubeste/ un alt eu de mine mult apropiat/ ce-mi sta de veghe la a noptii poarta/ imi cere timpul ce l-am tot deviat/ ca pret al vietii, necrutoare erata/ un alt eu din mine sa renasca/ un alt refugiu proeminent/ ca cel ce-am fost sa recunoasca/ prefata timpului  ...continuare .
2 comentarii
modifica
La pas cu amintirile (2)
de juli la: 28/12/2009 15:46:27
căutând în poşetă batistele de hârtie să-mi sterg ochii am dat de pachetul cu ţigări. am luat una şi am tras cu nesaţ fumul de parcă ar fi fost ultima ţigară, gândindu-mă la reacţia lelei când mă va vedea fumând, fără voie un zâmbet îmi înflori pe buze. am întors cheia-n contact şi am demarat uşor, pornind spre casa lalului, mai aveam cel mult cinci sute de metri. am parcat cu teamă pe podeţul de lemn din faţa porţii, aceeaşi poartă din lemn masiv cu încrustaţii, înegrită de ploi şi ani. casa batrânească din bârne de lemn acoperită cu draniţă facea notă discordantă între cele două monstruozităţi mari şi înalte, construite recent, afişând  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Nimic
de zoltan la: 28/12/2009 11:22:51
nimic din ce-mi ingheata sufletul in noapte,/ nu-mi tine rasuflarea pierduta printre soapte/ cum trupul tau o face de mii si mii de ori,/ cand vii batand din aripi, la mine, printer nori./ si treci pe langa mine, lasand in urma valuri / de vise minunate purtand cununi de lauri./ dar frunzele-s uscate, caci sansele-s marunte/ ca mana ta de inger, sa-mi stea in zori pe frunte.
9 comentarii
modifica
Salut-urare in dezbatere libera
de Roman Haduch la: 28/12/2009 08:18:18
ce parere ai cu privire la salutul-urare : "sa-mi dea dumnezeu tot ce iti doresc tie!"?
18 comentarii
modifica
Ce fac romanii pe internet ?
de danblogro la: 28/12/2009 01:08:09
potrivit unui studiu efectuad de catre gfk, cele mai importante activitati ale romanilor pe internet, sunt urmatoarele:/ 1. – cautarea de informatii pe google – 62%/ 2. – citirea emailurilor si trimiterea mesajelor prin email – 58%/ 3. – lecturarea de articole si stiri pe internet – 55%
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: