arhiva: 29/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Poveste fara sfarsit
de lafemme la: 29/12/2009 19:50:00
e seara si eu stau zgribulita sub plapuma mea pufoasa si roza, ca un iepuras in scorbura. afara ninge cu fulgi de nea gratiosi si plapanzi, ce se aseamana incredibil cu sentimentele mele care se izbesc de geamul rece ca sufletul tau.../ care se baga in continuare?
39 comentarii
modifica
sub 25 de ani
de chelucupar la: 29/12/2009 19:21:06
credinţa mea intimă, este că forţa literaturii rezidă în depăşirea cotidianului, în depăşirea vremii. să scrii nu pentru ceea ce lumea este, ci pentru ceea ce ţi-ai dori tu să fie lumea. dacă tu nu înţelegi astăzi ce se întâmplă, dacă ţi se pare că tot ceea ce se întâmplă este greşit, trebuie să priveşti mai departe şi să acţionezi în consecinţă. să acţionezi spre a crea ceva, spre a depăşi cotidianul, nu spre a te afunda în el. literatura astăzi se scrie; dar din nefericire nu are cine s-o citească. nu pentru că ar fi proastă, ci pentru că nu este făcută spre a fi citită. parerea mea este că, la ora actuală, ceea ce se scrie seamănă mult  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Punctul "G"
de cosmacpan la: 29/12/2009 18:57:13
parabola spunea ca punctul g al unei femei se găseşte la sfârşitul cuvântului shopping da pen că-s mai nătâng şi n-am atâta răbdare să descos toate cuvintele din cheutoarea literelor me dau betut (ca laptele cel ce străjuieşte în sticla de chefir lângă o chiflă de cea pufoasă şi proaspăt scoasă din cuptior) şi.../ bată-te-ar să te bată amintirile măi moşnege că iar încurcaşi borcanele cele de gem cu cele de dulceaţă de cireşe amare şi amu vrei nu vrei trebe să povesteşti despre ce tot băteai mănunţel din buze mai zilele trecute.../ ba io nu-ncurcai nimic clevetitoare mică şi rea ce eşti...că mereu îi dai una şi bună cu încurcatul, de parcă cine  ...continuare .
7 comentarii
modifica
INFUZIA
de Tot Areal la: 29/12/2009 15:07:09
orice infuzie, de orice fel, de orice calitate,din orice substanta, tot o infuzie ramane, adica (dupa mine) o apa chioara!
16 comentarii
modifica
ki janau ***dilo?
de sami_paris74 la: 29/12/2009 11:08:45
da,da,da stau in mahala/ ki janau***mo devla(daca ma intelege dumnezeu)/ love non charo(am bani,un munte de bani)/ ka si korkori (da sunt singurel)/ ja pe drumo dilo (merg pe drum nebun)/ ja kelca kera (merg si calc aiurea)/ u saura chara (ma gindesc la ea)/ mi romni jave (la tiganca mea)/ ci janau mo devla/ me da but love/ ma chave chere/ ja pe drumo charo/ ca si corcori serestar/ so kema cherau/ ja po dro dilo/ ia pe cea iuri/ ca si corcori./ dragii mei la multi ani / din toata inima colegul vostru va iubeste pe toti.aleee bahtalo !/ ando parisulo/
3 comentarii
modifica
nuantza privirii
de Roman Haduch la: 29/12/2009 08:53:22
o privire prietenoasa insenineaza inima ./ suntem responsabili de consecintele modului in care privim./ oare in cate moduri potzi privi persoana care-ti vede ochii si careia ii adresezi o propozitie ?
16 comentarii
modifica
despre prazul din grădinile Ursului
de cosmacpan la: 29/12/2009 00:36:08
tot argăsind prazul cela şi tăvălind cuţâtul prin măruntaiele lui ca să-l fac miş-fărâmiş îmi adusei aminte de o poveste de demult petrecută pe costişa dealului taman acolo unde se găta islazul şi începea împărăţia cea verde a vacanţelor.../ aşadar cu sufletul încrâncenat, luai calea aprozarului de unde smoticii o kilă de praz de cel fălos, gros ca la două gegete (ştim noi cine spune aşa) şi pe urmă, după ce-l zvârlu în traistă, cătinel-cătinel mă strecurai în magazinul de lăptoase şi brânzoase de unde luai aşa ca un abur de cea smântână bătută în putinică, neşte brânză de cea dulce acrişoară şi ca la juma de kil de zdrumicăţei de  ...continuare .
6 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...