arhiva: 03/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
si totusi, cu cine votati
de zaraza la: 03/12/2009 21:31:58
m-am uitat azi partial la "marea confruntare" si noroc ca nu votez, ca as fi in dilema. geoana e prea prost (o, doamne, cat de prost!) iar base e prea malefic, dar clar e istetz si are priza la public. / cu cine votati, dom´le?/ intreb de curiozitate si din spirit de chibitzeala.
496 comentarii
modifica
mafia 6
de sami_paris74 la: 03/12/2009 14:42:45
in 2001 primavara a venit pe neasteptate,cu ploi cu picaturi marunte, gata ,gata sa astimpere setea florilor si a arborilor uscati ./ ploile abundente udasera din belsug padurile si cimpiile,si parca in acest an cu inceput de criza economica, tiganii de la caravane vor avea mai putin de suferit decit economia de piata si bursa./ asa a fost vremea pe-atunci!/ da ,da,da,se auzea muzica intr-o caravana...pirla,pirla,pirla,eu sunt seful hotilor...sa ai multi parai,fara sa ridici un pai!...ploaia continua sa cada,tiganii erau la caldura.aveau agatate antene pe caravane si priveau stirile la televizor./ dincolo de caravane ,marea parea de topaz si urla parca furioasa, nesatula de miliardele de pic  ...continuare .
17 comentarii
modifica
Ce Ar Fi P/u Parinti Bucurie si Magulire?
de AgeNdA la: 03/12/2009 14:36:22
oricare parinte ar dori sa se mindreasca cu copilul lui ,si oricare copil as vrea sa vada pe mami si tati fericiti/ ce putem face noi,copii pentru asta ? / as vrea sa stiu parea fiecarui *)))
5 comentarii
modifica
poezia-aripa visurilor mele
de AgeNdA la: 03/12/2009 14:28:14
poezia mereu a fost sustinatorul vietii noastre ))))/ pentru a atrage pe cineva de multe ori recurgem la poezie !!! deci ce este poezia? care este sensul ei? / prin poezie ne regasim pe noi inseni,uitam de realitatea dura si ne scufundam in dorintele noastre, cu ajutorul poeziei intelegem ca suntem si romantici si privim lumea nu cu ochii ci cu sufletul ))))
3 comentarii
modifica
azi
de irma la: 03/12/2009 10:04:13
au rasarit crinii de pe biroul meu. mirosul lor ma ascunde ca intr-un cocon. / voi pe unde va mai ascundeti?
25 comentarii
modifica
New Model Party - The 666 Edition
de batranutragator la: 03/12/2009 04:20:29
<a href="http://s225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/?action=view&current=6thofdecember.jpg" target="_blank"><img src="http://i225.photobucket.com/albums/dd43/batranutragator/6thofdecember.jpg" border="0" alt="photobucket"></a>/ trouble came early. and it never left./ Întrerupem acest program pentru o ediţie specială. ediţia 666./ pe 6 decembrie, ora 6 pm, va avea loc cea de-a 6-a edţie a new model party. ar trebui să vă fie deja teamă. ar trebui, cei care încă mai aveţi speranţă să o abandonaţi. dj mr. motherfucker is coming to town. cu o seara speciala de gothic americana & old veins gothabily. nu puneţi întrebări. morţii or să vă iasă prin  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Yo-yo VI
de esteu iar shi iar la: 03/12/2009 00:53:27
yo-yo vi/ stau întins, mai bine zis tolănit. răscrăcărat. corpul, aproape tot, în patul nostru mare, piciorul drept ridicat şi sprijinit pe tăblia pătuţului ianei. iana tocmai îmi călăreşte piciorul, îl îmbrăţişează. urmează studiul. anatomie după ureche, fără terminologie. după pipăitul ei zic aşa: maleolă, tarsiene, metatarsiene... cînd îşi trece degetele peste pielea care îmi îmbracă tendonul remarcă: aici eşti mai bătrîn! ai multe linii... apoi: tu nu te răsfeţi? nu pot da o explicaţie pentru trecerea asta bruscă de la anatomie la psihologie. simultan, arghira tocmai trece toată din somn în degetul ei gustos, iar lila intră învăluită în p  ...continuare .
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...