arhiva: 07/12/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cuvinte pe buzele unui cadavru
de batranutragator la: 07/12/2009 18:23:08
liniştea. o noapte fără margini în care ea traversează prin tine/ fără să se ude. venele albii secate şi albe drumuri necirculate/ care continuă pe pămînt. întotdeauna un singur capăt interesează./ linişte. genele ei se ating cu nepăsare perechi de aripi de acvilă/ tu şi ea şi paşii voştri în direcţii diferite fiecare cu un tiv în palmă/ întunericul în urmă luminile stinse pe rînd pe stîlpii de tensiune./ nu ai centru. oricît ai căuta nu există intersecţie în tine nu există/ punct unde se acumulează greutatea. tot speri că inima e o piersică/ doar coaja tare a sîmburelui împiedică înaintarea. îţi doreşti să nu/ mai cunoşti oameni. să treci p  ...continuare .
21 comentarii
modifica
ROMANIA!!!
de Tot Areal la: 07/12/2009 13:42:49
ceva ce am primit pe mail astazi: / "În vreme ce romanii sunt hipnotizati de campania electorala, se trag sforile de catre grupurile financiare care se pregatesc sa cumpere activele majore ale tarii, in regim de solduri. o sa va invit sa urmariti o discutie purtata de mine cu un bancher, pe tema scenariului pentru 2010, si o sa va las sa trageti concluziile. / nu conteaza banca unde lucreaza acest om, ci pur si simplu, strategia ampla, pusa la cale peste capetele noastre, care par sa nu se mai dezlipeasca de manipularile si circul campaniei electorale. / un fost sef de la cia spunea " daca stii cum si cu ce sa manipulezi atentia cetateanului, si pui in stanga lui un spectacol de circ, nu o s  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Rubinul 2
de sami_paris74 la: 07/12/2009 13:27:00
strainul./ lacrimi de dor imi curg pe fata/ si nu mai am pofta de viata / dorul de casa ma cuprinde / si mie tare greu.../ rubinele mele,le-as da pe toate sa ma intorc acasa/ mie dor de tine.../ / / / / / -ce pot eu sa fac pentru dumneavoastra?/ -vorbiti despre rubinul tinerei fete de 12 karate?/ este o piatra de culoare rosie,o piatra cum n-ati vazut vreodata!/ nu asa de mare si groasà,doar citeva karate, mai mult decit diamantul purtat de dna popeda./ -care popeda ?/ -popeda domnule! iubita contelui de futilac./ eu dle nu sunt decit un intermediar!/ -si cit vrea popeda asta a ta?/ -vrea 5.000.000. de franci ./ diamantarul de la place vendome transpi  ...continuare .
3 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...