arhiva: 10/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
112...blues
de cosmacpan la: 10/02/2009 23:52:05
eram doar noi doi/ şi john mayer cântând hot/ ţi-ai fluturat toate spaimele adunate,/ mi-am lăsat zilele-n pahar/ şi te-am invitat la dans/ tăcerea ne-a urmat pe ring/ întunecata, umeda şi mucegăită/ despărţind, fiinţând, aruncând vocalele/ am crezut că m-ai părăsit/ şi m-am gândit să plec/ dar mi-a fost teamă/ c-o să mă calc în picioare/ sfărâmându-mă./ merită să ţip? ce folos,/ mai bine-mi ţin gura/ să nu-mi scuip măselele/ printre dinţi./ şi-am început să păşesc în şoaptă/ doar doar te-oi găsi./ curios,/ nici măcar telefonul/ nu vrea să renunţe la robot/ şi când vorbesc c-o maşină/ devin crispat şi gâfâi/ adâncind fisura./ ciocul şi  ...continuare .
3 comentarii
modifica
The 11th Hour
de Intruder la: 10/02/2009 23:48:42
http://video.google.com/videosearch?q=the+11th+hour&emb=0&aq=0&oq=the+11#/ ...eu n-am reusit sa-l vad tot, ca incepuse ice age 2 la televizor. :d
2 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie - Lucian Blaga
de thebrightside la: 10/02/2009 18:50:57
"din cer a venit un cântec de lebădă / din cer a venit un cântec de lebădă./ Îl aud fecioarele ce umblă cu frumuseţi desculţe/ peste muguri. Şi pretutindeni îl aud eu şi tu./ călugării şi-au închis rugăciunile/ în pivniţele pământului. toate-au încetat/ murind sub zăvor./ sângeram din mâni, din cuget şi din ochi./ În zadar mai cauţi în ce-ai vrea să crezi./ Ţărâna e plină de zumzetul tainelor,/ dar prea e aproape de călcâie/ şi prea e departe de frunte./ am privit, am umblat, şi iată cânt:/ cui să mă-nchin, la ce să mă-nchin?/ cineva a-nveninat fântânile omului./ fără să ştiu mi-am muiat şi eu mânile/ în apele lor. Şi-acuma str  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Ce faceti ca sa nu va pierdeti in celalalt?
de AnAmIca la: 10/02/2009 14:30:05
pana ma foiesc eu de doua trei ori pe scaun, pana imi adun caietele si scrierile mele ratacite si uitate de vreme, pana suflu praful si rasfoiesc in cautarea paginilor care merita sa fie expuse in fata unui public atat de distins... va provoc la o discutie./ ce faceti ca sa nu va pierdeti pe voi insiva in relatia cu celalat (iubit, parinte, copil, prieten,...). ce va ajuta sa ramaneti voi insiva indiferent de situatie, oricat de grea sau dureroasa ar fii ea?/ va multumesc anticipat pentru sinceritate
74 comentarii
modifica
Hagamenon
de sami_paris75 la: 10/02/2009 11:53:39
colo la neajlov pe balta se zice,ca mihai viteazul a adunat o mare oaste ca sa-i invinga pe turci./ ne-avind oameni suficienti ca sa lupte, mihai viteazul a apelat la marea boierime sa trimita tiganii robi de pe mosii./ pe-atunci exista un bulibasa care se numea hagamenon./ a fost eliberat din robie si-a primit ordin direct de la mihai viteazul sa organizeze o mica oaste tiganeasca./ fiind foarte entelegent hagamenon primii comanda corpului trei de armata si este numit in functie de comandant al flotei de corabii romànesti ,de la dunare si pina la marea neagra./ tiganul hagamenon,nu mergea inainte decit daca in fata lui mergea hafrodita dezbracata si cu mina dreapta sa-l ademeneasca cu o  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Călătorie interioară
de cosmacpan la: 10/02/2009 10:09:47
/ m-am întors de la job, / lămâie feliată după fusul orar,/ mi-am dezbrăcat caracterul/ scăpând un futu-i până-n dormitor/ şi-am căzut lat./ încă un weekend / şi-apoi iar viaţă de ratat/ am închis ochii şi cenuşiul m-a invadat:/ o viaţă simplă, nişte trepte ierarhice/ o uşă închisă şi-un râs nervos./ la atât se reduce/ un destin dureros./ în spatele cenuşiului/ fulgi de zăpadă, dansează liniştit/ în foşnet de crinoline./ şi focul din suflet/ linge resturi din mine/ cobor în trecut/ prin zile normale/ când cerul avea aromă, culoare/ mă pierd, labirint,/ supapă, cedare./
9 comentarii
modifica
Cutia cu ochi
de Abecedar la: 10/02/2009 10:06:56
cutia aceea era diferita. avea fundita, hartie frumoasa, dar ceva nu era in ordinea "fireasca" a darurilor./ gauri, ma uit inlauntru, doi ochi!!!/ ce gluma e asta?/ un caine!/ frumos foc,ii batea inima cu putere cand l-am luat in brate, eram mai speriata eu decat el. ne-am uitat unul in ochii celuilalt. m-a linistit, va fi totul ok! ghiciti cine era pe burta mea azi dimineata.../ cand stateam in case "pe pamant", aveam caine, pisica, iepuri chiar, dar afara, frumos in cusca. cum e sa ai caine in casa? deocamdata e bine, dar am emotii, trebuie sa invat cate ceva despre.../ 1. plz idei de nume, e o ea./ 2. nelegate aparent de puiul meu, doua rugaminti:/ 2.1.cine stie daca in ro exista spati  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Criza economică. Nimic nou, pînă la urmă.
de ionuţu la: 10/02/2009 09:59:58
/ amintirile mele cele mai vechi se referă la cuvîntul “criză”. mai ţineţi minte cozile la alimentara? le-am prins şi eu deşi eram foarte tînăr la acea vreme (sunt născut în ‘85). am amintiri multe dinaintea lui decembrie ‘89. unele sunt clare, precise. altele sunt ca nişte vise răsfrînte, în unele cazuri completate cu relatările părinţilor mei./ Ştiu sigur că şi atunci era criză. criza alimentelor. stăteam la rînd pentru o sticlă de lapte cu capac de aluminiu sau pentru un pachet de unt în plus. pentru mine era o distracţie. puteam sta şi eu între “oamenii mari”, mă simţeam important. / apoi a crăpat tiranul. au venit unii cu un front al salv  ...continuare .
17 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...