arhiva: 13/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
zile de nastere
de mara katrina la: 13/02/2009 23:48:18
stateam rezemat de tocul geamului dupa peredelele groase, camera era cuprinsa de semiintuneric iar pe pereti se jucau in lumini calde flacarile mici ale lumanarilor. in mana mea se odihnea un pahar de vin; visam uitandu-ma la strada pustie si uda. in blocul din fata erau cateva lumini aprinse; cati oameni? oare la ce se gandesc ei, ce traiesc.....brusc privirea mea a fost captata de miscare.de pe blocul din fata sau poate chiar de la vreun ultim etaj un om ca un sac plin de cartofi lovi scurt asfaltul. si a ramas acolo in linistea ce suprindea seara aceea pustie. fara sa-mi aplec privirea dupa el ii vedeam in minte chipul schimonosit dar impacat in sangele de pe asfalt. in mine nici o urama d  ...continuare .
9 comentarii
modifica
La multi ani
de INSULA ALTUIA la: 13/02/2009 23:06:07
valentine valentini:)
5 comentarii
modifica
Mai avem nevoie de eroi?
de motanelul la: 13/02/2009 19:51:42
ma gandesc la marasmul (uite ce cuvinte destepte) in care se zbate statul prin organismele sale nefunctionale./ de mult, inca inainte de ’90, am facut asocierea stat-organism, coruptie (ma rog, atunci ii zicea altfel fenomenului) -infectie./ uneori infectia nu se mai poate elimina din organism. iar uneori, eliminarea ei lasa urme vizibile, cicatrici sau diformitati ireparabile./ asta e o idée./ a doua idee, pe care am descoperit/o acum aproape 12 ani, e ca nici o schimbare nu mai poate fi facuta la noi (nu cunosc alte tipuri de societati, dar as avea curajul sa extind si altora idea) fara sacrificiu. ma refer la sacrificiul vietii cuiva, un idiot idealist sau unul cu principii bine infi  ...continuare .
15 comentarii
modifica
legatura dintre amandine si scriitori
de Yuki la: 13/02/2009 19:46:07
ma port cu unii autori cum se poarta un copil cu prajitura preferata: ii da tarcoale o vreme, ia cu degetul o farama de crema, se mai uita la ea si se bucura ca o are, apoi, dupa ce asteptat destul o manaca pe indelete, incet, sa-i simta bine gustul, sau, pentru ca nu se poate abtine, cu imbucaturi mari pentru ca-i asa de buna, mmm.... / so, care sunt' prajiturile' voastre preferate?
19 comentarii
modifica
trei (hai, patru!) fotografii care va reprezinta!
de maan la: 13/02/2009 19:21:09
faceti-va o autocaracterizare-n imagini!/ am zis 3-4 pozuci...da' poa sa fie si una./ sau ... o suta una!/ loc e...!
46 comentarii
modifica
furia
de dumbo la: 13/02/2009 16:42:54
anul asta am lasat intunericul in urma.nu, nu e vorba de vreo revelatie sau de faptul ca viata mi-am petrecut-o in intuneric.nici de faptul c-am vazut luminita de la capatul tunelului (de fapt nici nu stiu sigur la ce se refera).anul asta aproape zi de zi am mers, din inertie, pe un drum ce s-a dovedit a fi ceva mai bun ca alte drumuri.in ultimii ani am facut lucruri din instinct, din experienta acumulata si dintr-un gand aproape inconstient ca nu am incotro, trebuie sa merg mai departe.chiar atunci cand obosisem atat de tare incat mintea refuza sa mai gandeasca, chiar atunci cand sufletul durea al naibii si simteam fizic cum sangereaza, ceva in interior imi spunea ‘n-ai dreptul sa abdici  ...continuare .
39 comentarii
modifica
Despre Emin - Dumitru Vatamaniuc
de monte_oro la: 13/02/2009 14:52:00
mi s-a parut interesant... deci, pentru cine crede ca vrea... http://www.ziarullumina.ro/articole;812;1;18282;0;eminescu-a-fost-inteles-de-foarte-putini-dintre-cei-care-i-au-fost-aproape.html
36 comentarii
modifica
M-am intors de curind din Japonia
de Panaj la: 13/02/2009 12:29:28
a fost frumos si bine acolo, mai bin decit oriunde. oamenii sint respectuosi si mindri. orasele sint imense, dar nu ai nicicind imprsia ca te pierzi in spatiu. nu obosesti cautind o destinatie, pentru ca totul este atit de nou si de fascinant.
75 comentarii
modifica
IDIOTUL (in doua serii)...
de adynet1 la: 13/02/2009 08:35:38
/ "În clipa când nu vor mai fi filme în viaţa mea, voi ştii că nu mai exist…"această dramatică frază am repetat-o cu convingere în nenumărate ocazii dîn viaţa. mâncam filme pe pâine, savuram ore-ntregi de vizionări turbate în cinematografe de cartier, cu miros de pişat şi dtt, că atât îmi permitea buzunarul… strângeam monedă cu monedă renunţând la lucruri "mici" pentru aventuri "mari", pe care ecranul mi le dăruia, transportându-mă în lumi noi, trăiri intense, graniţe depaşite…/ nu-i de mirare c-am sărit într-un picior de bucurie când jecky, fratele meu mai mare, m-a anunţat că mi-a luat mie şi mamei bilete la "idiotul"./ două lucruri mă bucur  ...continuare .
28 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: