arhiva: 15/02/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Rodul marii
de monte_oro la: 15/02/2009 21:46:09
rodul marii/ ma dori caprui, imprastiind furtuna,/ cu spuma adunata in talazuri/ urgia departarii imi rasuna/ ca stanca prabusita-n clare iazuri./ imi vii, plecand, dar mana ti-e intinsa/ ca o naluca strabatand pustiul/ prin palma zarii vesnic necuprinsa/ pari amintirea ce-si viseaza viul./ sunt tot pe drumul ars de neaflare/ raspunsuri zac in umbra unui cant/ al intamplarii ce-ar rodi in mare/ cenusa transformata-n diamant./ /
14 comentarii
modifica
Iubire fresh
de 1brasovean la: 15/02/2009 18:42:40
acela ce-şi iubeşte fiul sau fiica/ mai mult decât pe mine/ nu mă iubeşte/ pe mine,/ -zise femeia/ trăgându-şi chiloţii/ pe bucile echilibrate perfect;/ acela ce-şi iubeşte mama şi tatăl/ mai mult decât pe mine/ nu mă iubeşte/ pe mine,/ -zise femeia/ potrivindu-şi cu graţie/ pe sânii molateci/ sutienul nr. 3;/ acela ce-şi iubeşte soţia/ mai mult decât pe mine/ nu mă iubeşte/ pe mine,/ -zise femeia/ trăgându-şi pe trup/ înflorat / rochia galbena.
34 comentarii
modifica
cine stie portugheza braziliana?
de iduletii la: 15/02/2009 17:57:22
acum ceva timp,am auzit un cuvant folosit destul de des de niste amici brazilieni(vorbeam cu ei in alta limba).nu am de unde sa stiu ce semnifica si nici cum se scrie corect,dar as fi tare curioasa ce inseamna.o sa scriu cum am auzit:tamunasita.ma poate ajuta cineva?as dori tare mult sa stiu cum se scrie si ce inseamna..
9 comentarii
modifica
Picky...Yesssss!!!...:)))
de monte_oro la: 15/02/2009 16:53:59
fara cuvinte... http://www.ziare.com/_luceafarul__lui_eminescu__omologat_cel_mai_lung_poem_de_dragoste-678700.html in fine, recunoasterea universala?...:)))
12 comentarii
modifica
serghei
de maan la: 15/02/2009 11:08:15
mai, mie mi-a placut sonia, sa stiti ! de cand am vazut-o ! nu cu ochii aia mari m-a cucerit, asa cum s-ar crede ! m-a dat gata cu modu-n care-si trecea pleoapele cu gene luni, peste irisii albastri…. cand mangaiere, cand chemare./ intre ea si serghei era o legatura de tipul ce_dracu_o_fi_vazut_la_el./ si nu-ma-ntrebam doar eu acestea, ci toti care-i vedeau impreuna, unii – convinsi ca mitocanul a avut noroc, altii – mirandu-se de-alegerea acestei fete bogate care-n mod sigur nu vana banii rusului. / asa de mult mi-era draga, incat am rugat pe toata lumea sa se-mbrace-n tzol festiv de revelion, ca sa nu se simta rau sonia – idiotul ii interzisese sa poarte altceva, desi locul (o  ...continuare .
28 comentarii
modifica
Primit pe email
de anisia la: 15/02/2009 02:39:22
pentru informatia voastra/ va rog sa alocati 5 minute pentru a citi urmatoarele informatii,si sa le trimiteti mai departe tuturor celor apropiati voua / noutati de la john hopkins / dupa ce ani de zile a spus pacientilor ca chimioterapia este singura cale pentru a incerca (cuvantul cheie e a incerca !) sa se elimine cancerul, john hopkins s-a hotarat sa prezinte si calea alternativa de tratament a maladiei. / noutati in tratamentul cancerului de la john hopkins : / 1. cu totii avem celule canceroase in corp. aceste celule nu apar,insa, la testele standard daca nu sunt in numar de miliarde. cand doctorii spun bolnavilor ca nu mai exista celule canceroase in corpul lor dupa tratamentele efect  ...continuare .
29 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...