arhiva: 18/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
EU vreau
de magic_eyes la: 18/02/2009 22:40:59
/ / / / / eu vreau/ / / vreau marea albastra, si negrul ochilor tai, vreau lungimea si intelepciunea pletelor tale, vreau duiosia glasului tau, vreau tot, tot tot ce e al tau.............../ / vreau revarsarea zorilor de ziua, vreau seara gingasa, pentru ca ele izbucnesc din preajma astrilor. la munti imi zboara gandul ce inaintea pasului o ia, grabit de nerabdarea inimii.
24 comentarii
modifica
sare amara
de INSULA ALTUIA la: 18/02/2009 22:25:11
cind te-ai crezut/ invaluit in ceata/ zacea in mine / inima/ si gheata./ pasii mei / se curma/ pe luciul / apei/ ce-nghite tot/ fara urma./ lacrimi amare/ stralucesc/ cristale / moi / de sare./ singele / geruit/ nu mai/ curge/ in unde/ val. / / /
9 comentarii
modifica
Umbre pe hartie...
de magic_eyes la: 18/02/2009 22:21:40
poezii , aruncari , comentarii ( barfe), uitari,/ melancolii, repulsii,razvratiri,/ viciile acestei omeniri/ pe care dintre ele?/ pastrez doar clipele frumoase/ ce trec ... ca ielele/ tandre , mladioase/ hm, nu te lasam ......./ de ce sa te lasam in pace?/ sunt ale tale , ale mele/ sunt ale noastre...../ nu am mai scris de cand......... scriam./ si pana-i grea.../ si drumu-i lung.../ cararea-i stramta.../ si rima-i cam pierduta.
22 comentarii
modifica
Speranta
de INSULA ALTUIA la: 18/02/2009 15:47:42
aduceti / griu incoltit/ de dincolo de / soare/ poate atunci/ piinea va fi/ mai buna.
28 comentarii
modifica
Coltu' cu usturoi, cruci, talismane si alte nave spatiale
de thebrightside la: 18/02/2009 13:56:02
din netarmurita dorinta de imbogatire a patrimoniului spiritual empiric al cafenelei, rog preastimatii colegi de tocit coate pe mese sa depuna in acest colt urmatoarele experiente sau visari, fiecare dupa posibilitati:/ - experiente in afara corpului personal / sau al altei persoane/ - leapsa cu fantome, gnomi, "spiritul casei" si alte nevietuitoare asemenea/ - povesti cu tigai, farfurii, oale si polonice zburatoare (si cu teluri se permite)/ - exorcisme si exorcizari/ - alte facaturi sau ce mai gasiti care s-ar potrivi numai bine cu decorul coltului acestuia/ daca n-avuserati atari experiente, 'steti rugati sa le lasati p-ale altora ca nu se supara nimeni, zau./ foarte multumesc, onor  ...continuare .
50 comentarii
modifica
Nesinguratatea impovaratoare a lui ” a avea” - sau ce zice Plesu
de monte_oro la: 18/02/2009 13:18:44
voila... mai e nevoie sa spun ca?...:))) nope... http://www.adevarul.ro/articole/munca-daune-colaterale.html/ mi-a retinut atentia, insa...si asta... „dumnezeu – s-a spus – e ceea ce fiecare ştie să facă cu propria sa singurătate”. interesant... gand la gand...:)
13 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie
de thebrightside la: 18/02/2009 13:06:52
poemă în oglindă / În salonul plin de vise,/ În oglinda larg-ovală încadrată în argint,/ bate toamna,/ Şi grădina cangrenată,/ În oglinda larg-ovală încadrată în argint./ În fotoliu, ostenită, în largi falduri de mătase,/ pe când cade violetul,/ tu citeşti nazalizând/ o poemă decadentă, cadaveric parfumată,/ monotonă./ eu prevăd poema roză a iubirii viitoare.../ dar pierdută, cu ochi bolnavi,/ furi, ironic, împrejurul din salonul parfumat./ Şi privirea-ţi cade vagă peste apa larg-ovală,/ pe grădina cangrenată,/ peste toamna din oglindă -/ adormind.../ eu prevăd poema roză a iubirii viitoare.../ Însă pal mă duc acuma în grădina devastată/ Şi  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Si acum lasati-ma in pace!
de Abecedar la: 18/02/2009 12:08:43
si acum lasati-ma in pace!/ / mai beau un pahar si mai fumez o tigara,/ mai scriu ceva banal-pentru altii-,/ foarte important pentru mine in schimb,/ ah, schimbul, a trebuit sa-l fac mereu!/ / mi-a scris o prietena de departe/ si mi-a amintit / de ceea ce insistam sa uit,/ ah, uitarea nu mi-a reusit niciodata!/ / grea tare, oameni buni, viata pentru unii,/ recitam,cantam, glumim,/ dar in inima ne e greu, stiu, stiu,/ vreau sa ma linistesc cumva, / sa nu mai arunc cu cuvinte in oameni,/ ah, nu-mi stapanesc aruncarile!/ / putin imi pasa daca aceasta nu e poezie,/ ori conferinta cu comentarii,/ ah, poezia nu mi-a reusit niciodata!/ / conferint  ...continuare .
71 comentarii
modifica
Poezie fara titlu
de Abecedar la: 18/02/2009 08:36:18
m-ai sorbit din priviri/ si am ramas acolo, in ochiul stang al inimii, pentru mult timp./ (simt eu ca in stanga si nu in dreapta/ dar ma pot insela si eu…)/ / era o zi de miercuri./ miercurea era zi de schimbat cartile la biblioteca,/ ritualul era acelasi./ dimineata imi spalam parul lung, castaniu cu luciri de arama,/ dupa amiaza bateam strada principala / cu sacosa plina de carti/ (pe vremea aceea nu existau genti elegante,/ sau poate erau …)/ / deci:/ pe trotuarul drept paseam soldateste eu/ (eram timida si mascam, voiam sa para ca sunt sigura pe mine,/ cui?/ nu ma privea nimeni dar imi imaginam ca da,/ ce prostie!)/ pe trotuarul stang defilai  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Voi ma puteti ajuta?
de wily la: 18/02/2009 08:16:59
buna.eu sint in romania si as vrea sa lucrez in strainatate la o ferma zootehnica[cai,vaci] am 19 ani, permis categoria b sint harnic, serios si fara vicii si as dori sa plec cit mai urgent.doresc sa muncesc fiindca tatal meu e bolnav am doi frati mai mici si avem nevoie de bani pentru medicamente si altele. cine m-ar putea ajuta rog sa ma contacteze la tel 0742555444 sau la e-mail vasy8987@yahoo.com cer si ofer seriozitate. multumesc.
70 comentarii
modifica
Exercitii de celebritate
de Abecedar la: 18/02/2009 07:13:15
exercitii de celebritate/ / ca sa devii un scriitor celebru,/ un artist-in general-celebru,/ trebuie sa exersezi mult,/ continuu, tenace./ / asta fac eu./ / mananc dar de fapt in farfurie caut / o idee de poezie./ sau: spal rufe, le calc, fac curatenie, etc,/ si, simultan, scriu/ tot felul de prostii./ / (intre timp am vorbit cu sora mea,/ editarea cartilor e asigurata!/ era o grija, totusi!/ m-am linistit.)/ / continui./ mi se intampla sa ma uit in vitrine/ si sa vad idei de roman,/ sa merg la piata si,/ in timp ce scriu in gand,/ sa cer un kg de rosii,/ sau de ceapa, sau de pastai, ceva patrunjel./ problema e ca uneori vanzatoare  ...continuare .
8 comentarii
modifica
MITACHE
de adynet1 la: 18/02/2009 00:00:39
eram jenat de fiecare dată când drumurile noastre se intersectau./ omul acesta avea o prestanţa deosebită ce-ţi impunea respectul./ salutându-l, aveam impresia că se mai cere ceva şi mă frământa gândul c-ar fi trebuit s-o fac mai politicos./ domnul mitache fusese profesor universitar şi-şi învaţa studenţii să cultive şi să respecte valorile. era iubit şi apreciat pentru că îmbina cartea cu viaţa. i se sorbeau vorbele, era venerat, iar faima pe care o dobândise, atrăgea la orele lui şi studenţi de la facultaţi vecine. uneori uita de manualele îndoctrinate şi se lăsa plutind într-o dizertaţie cu iz de libertate ce-i făcea pe bieţii studenţi să se uite unii  ...continuare .
12 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...