arhiva: 24/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
confa de dezvelit mistere: 1.suflet de femeie
de om la: 24/02/2009 22:07:42
sufletul de femeie!/ in primul rand ce-i sufletul? pai este ceva ce apare si dispare intotdeauna insotit de ceva ultim, de ex…zbatere de coada, respectiv respiratie./ cand a fost descoperit sufletul? atunci cand un suflet masculin s-a uitat in gura femeii si l-a vazut agatat de “omuletz”. de aici vine si masculinul…un suflet...derivat dintr-un omuletz. / cand se cloneaza sufletul de femeie si se fac mai multi, atunci iti impuie capul si devine...feminina...doua suflete. logic ce naiba ; )))/ cum recunoastem un suflet de femeie? simplu, el are oglinda x-urilor de lunga durata (x-ul nu era important in aceasta fraza). sufletul masculin nu are x-uri de durata, doar unu mic plin de  ...continuare .
60 comentarii
modifica
Jurnalul Unui Condamnat
de eidos la: 24/02/2009 19:53:41
jurnalul unui condamnat/ astăzi mi-a venit să mă trezesc devreme, cu noaptea în cap, aş putea spune, de parcă noaptea nu ar fi tot timpul pe capul meu, obligându-mă să fac tot ceea ce fac, lucruri bune, în general, pentru mine şi pentru cei care gândesc la fel ca mine. de cum m-am ridicat din « pat »- de fapt am început să vorbesc precum artistii, pentru că numai pat nu poate fi numita mocirla în care imi adorm coşmarurile- m-a luat cu ameţeală, mi-a venit chiar să vomit şi pentru o clipă am avut sentimentul că sunt însărcinat, un lucru deloc nefiresc astăzi, când barbaţii devin femei iar femeile renunţă la a mai fabrica viaţă. Între noi fie vorba, ace  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Icoana fara sfinti
de monte_oro la: 24/02/2009 18:38:49
/ / icoana fara sfinti/ iti suna departarea, viu, in sange/ din largi pocale-ti sorb amar doar fumul/ cand noaptea-si cheama ingerii si plange/ si-n arse zari imi ninge numai scrumul./ iti canta-n suflet doar privirea muta/ acorduri zac, nescrisa melodie/ vibreaza insa-n struna de lauta/ nemangaiata inca de barbie./ iti prinde timpul gandul in capcana/ ce a urzit-o-adulmecand vanatul/ 'napoia lui mai afla-se doar pana/ ce-si cauta cuvintele si datul./ imi pari acum, caprui, cu ochii mintii/ icoana ce-a pierdut pe drum toti sfintii./ /
91 comentarii
modifica
Barbatii!
de Abecedar la: 24/02/2009 15:53:57
/ acum doua saptamani a fost ziua mea. cand m-am trezit dimineata nu ma simteam prea bine dar speram ca sotia o sa-mi cante "multi ani traiasca..." si eventual o sa-mi dea un cadou, dar ea nu mi-a zis nici macar buna dimineata... copiii si ei s-au asezat la micul dejun fara sa ma felicite./ am ajuns deprimat la birou, cand am intrat pe usa, secretara plina de euforie mi-a zis "la multi ani!"... m-am simtit un pic mai bine, macar ea si-a adus aminte de ziua mea.../ am lucrat normal si spre dezamagirea mea nimeni din prieteni sau rude nu m-a sunat sa ma felicite. aprope de pranz secretara a intrat la mine in birou si mi-a zis: " ce ar fi sa mergem sa mancam impreuna " i-am raspuns ca e cea  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Pictura lunii (3)
de Omerta la: 24/02/2009 11:58:16
luna îi mângâia faţa cu razele ei de ceară, asemeni luminii unei lumânări ce creştea în întuneric. pădurea era tăcută. prin geamurile mici ale casei singuratice răzbăteau firicele de lumină cenusiu-albăstruie. / - am văzut lupul. dădea târcoale azi. s-a oprit în pragul uşii şi mă privea fix, ca şi cum ar încerca să-mi spună să mă opresc./ să mă rog pentru binecuvântarea mea? nu pot bate drumurile acelea pierdute încă, pentru că nu mă vor lăsa să trec dincolo. Încă nu am terminat ce aveam de făcut. / - Ştiu că lumânarea e pe stinse, părinte. fac acum ce trebuia să faci tu acum douăzeci şi unu de ani./ mă întorc cu faţa către geam şi pri  ...continuare .
5 comentarii
modifica
negru si galben
de INSULA ALTUIA la: 24/02/2009 11:29:25
mi-a fost iubirea/ salamandra / dezmortita-n/ fapt de zori/ o lovea / lumina/ s-a ascuns/ in stinci./ ma zbat acum/ intre abis si soare/ dar n-am murit/ mi-e sufletul/ in git.
16 comentarii
modifica
Masoni...va regasiti?..:))
de monte_oro la: 24/02/2009 10:15:26
cine se regaseste pe lista, sa ridice doua degete...:)) http://misa-yoga.blogspot.com/2007/01/dezvaluiri-pe-internet-armaghedonul.html
94 comentarii
modifica
A FI SINCER.......
de Areal la: 24/02/2009 10:02:58
a fi sincer inseamna a fi cinstit.a fi cinstit in primul rand cu tine. a fi consecvent si egal./ sinceritatea te invata - si te obliga - la o foarte buna autocunoastere. din clipa in care am inceput sa am unitati de masura deosebite - una pentru mine si alta fata de ceilalti - incepe nesinceritatea. un om sincer nu poate fi manat de invidie. invidia este alimentata de neputinta mea de a urca pe treptele pe care altul poate. un om sincer cu el insusi isi evalueaza corect fortele. a sti ca nu pot mai mult, dar a dori sa par ca pot mai mult, inseamna a fi nesincer. omul nesincer este un nefericit. el poarta in suflet sursa unor inepuizabile insatisfsctii. busola lui morala este intr-o continua d  ...continuare .
5 comentarii
modifica
Doamnelor si Domnisoareleor,
de Areal la: 24/02/2009 09:19:31
nu exista sfarsit pentru ceea ce pastrezi in inima./ mesajul este ca, atunci cand pui ceva la suflet, adica ii deschizi calea spre profunzimile sufletului tau, atunci isi va gasi acolo un loc pentru totdeauna./ indiferent ce se va intampla se va gasi acolo, asteptand, totul este o tesatura de legaturi, in adancul inimii, pentru totdeauna./ este o parte a intregului si asa va fi mereu, tresarind neincetat la bataile inimii tale./ am 64 de ani si cred in acesta idee./ noaptea, cand incerc fara succes sa dorm, imi dau seama cel mai bine de acest lucru. / atunci pare ca toate drumurile incep sa aiba o legatura si vad personele pe care le-am iubit si le-am urat, pe care le-am ajutat sau le-am rani  ...continuare .
7 comentarii
modifica
litere şi treme
de alex andra la: 24/02/2009 07:10:23
nu ţi-am mai spus iubirea de o vreme/ nu ţi-am mai dat de veste cum că sunt/ pe literele caste am pus treme/ pe munţii nalţi îmi ninge-acum cărunt/ nu mai sunt eu cea de acum o vreme/ tăcerea ce pătrund şi munţii sunt/ pe literele negre două treme/ ninsori cazute-n versul meu cărunt/ cuvântul trece moale prin sita care cerne/ cu înţelesuri oarbe ce sensurile-şi strigă/ iubirea mi-este mută privirile mi-s terne/ tăcerile-ţi rebele poemele-mi intrigă/ când luciul alb al zilei în noapte se va cerne/ şi glasurile-mi mute în van o să te strige/ rămâne-vor în urmă doar paginile terne/ cu litere şi treme sortite să te-intrige/
87 comentarii
modifica
adolescenta
de lafemme la: 24/02/2009 00:18:39
am sa-mi pun ranita pe umar/ si am sa plec/ / asa mi-a spus / in dimineata aceea in care primavara/ se pravalise ca un fulger/ pe asfaltul bocna/ si-a strans cele cateva lucruri/ si-a aruncat durerea ca pe-un les/ in mijlocul strazii/ le-a dat de pomana/ celor cu frica de dumnezeu/ s-a ghemuit o clipa/ in pantecul meu/ si apoi / a trecut pragul/ si a batut de trei ori in lemn/ m-am uitat la picioarele ei/ cum lovesc asfaltul/ mirata ca / nu presara firimituri de paine / in urma ei/
32 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...