arhiva: 25/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DE CE IUBITI BARBATII?
de Intruder la: 25/02/2009 23:03:38
raspunsurile "d-aia" nu se vor lua in considerare. bifati cu pixul raspunsurile care vi se potrivesc. / sucu', mentosanele si cafeaua sunt din partea casei. cine vrea bere, sa ceara la bar. / toaleta femeilor e pe coridor, a doua usa pe stanga. / toaleta barbatilor e in gang. / succes! / test grila - de ce iubiti barbatii? / 1. pentru ca sunt dragalasi. / 2. pentru ca provoaca orgasme in lantz trofic / 3. pentru ca au blanitza / 4. pentru ca "se rad" la propriile bancuri / 5. pentru ca fac pipi din picioare si se joaca de-a nimeritul la tzinta. / 6. pentru ca nu nimeresc niciodata tzinta. / 7. pentru ca atunci cand vad o femeie dezbracata, devin printi. / 8. pentru ca  ...continuare .
60 comentarii
modifica
confa de dezvelit mistere: 3. siliconu'
de om la: 25/02/2009 22:13:05
femeile ca si barbatii au o problema invers proportionala cu dimensiunile. cu cat dimensiunile sunt mai multe cu atat problemele sunt mai putine, ce bine daca traiam intr-un univers penta-dimensional :)/ problema femeilor este aproape de cap, in comparatie cu a barbatilor./ dezvelirea siliconului se face prin 2 metode: una chirurgicala (cand se extrage dintre structurile acinare-alea care mai sunt-) si alta copilareasca./ in aceasta confa ne ocupam de dezvelirea copilareasca a siliconului, deoarece orice barbat este in fond un copil mare care canta nostalgic cantecul copilariei: / “shake, shake, / shake the parachute (http://www.youtube.com/watch?v=e80e-e02wbi)./ ca sa dezvelim silicon  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Sa gandim pozitiv!
de Abecedar la: 25/02/2009 21:42:42
/ > daca reusim macar de cateva ori pe zi sa ne amintim sa/ > gandim pozitiv deja viata noastra va fi mult mai linistita. / > / > sunt recunoscator :/ > sotului (sotiei) care sforaie toata noaptea,/ > pentru ca doarme acasa cu mine si nu cu altcineva ! / > ....................................................................../ > / > fiicei mele care se plange ca trebuie sa spele vasele,/ > pentru ca inseamna ca este acasa si nu pe strazi. / > ....................................................................../ > impozitelor pe care le platesc,/ > pentru ca inseamna ca sunt angajat. / > .................................................................../ > murdariei de curatat dupa o pet  ...continuare .
35 comentarii
modifica
Romanii din Italia harnici sau odiosi
de ampop la: 25/02/2009 17:58:50
dupa o foarte dificila operatie mi-am petrecut concediul trecut in italia. am stat mult, ne-am plimbat, am facut mai mult de 5000 de km. a fost un concediu bine meritat, de refacere. acum insa ma gandesc cu groaza ca nu o sa mai am parte de asa ceva, sau cel putin in viitorul propiat. o seama de concetateni fac tot ce este posibil pentru a distruge bruma de credibilitate romanilor. cu toata atidudinea ostila a presei italiene si cu tot scopul politic al campaniei din italia, nu pot sa nu remarc caracterul odios al faptelor acestor conationali. cred ca termenul de odios este termenul cel mai potrivit care descrie aceste fapte. cum altfel poti denumi uciderea unui om cu ciocanul, transarea aces  ...continuare .
52 comentarii
modifica
Confa de dezvelit mistere: 2. moda, de la fusta la pantalon
de om la: 25/02/2009 17:33:34
la inceput, adam si eva aveau o frunza in zona inghinala. aceasta moda era o imbinare perfecta dintre misticism si practica deoarece frunza evei inflacara misticismul imaginatiei lui adam si in acelasi timp frunza lui era foarte practica pt majoritatea necesitatilor fiziologice...se ridica fara efort, aproape de la sine./ in cazul evei, frunza adamului mentinea misticismul speranta evei si in acelasi timp frunza ei se ridica automat la curentul de aer facut de genuflexiunea evei spre...pamant, unde au fost alungati : ))/ alungati din raiul vegetal s-au trezit in iadul animalelor. astfel moda a evoluat spre fustite de blana. si adam si eva purtau mici fustite de blana in jurul coapselor. ace  ...continuare .
24 comentarii
modifica
'copiii cresc singuri'
de maan la: 25/02/2009 16:29:42
cic-asa./ opinii?/ argumente?
83 comentarii
modifica
Relatii interetnice, Ardeal, autonomia Tinutului Secuiesc
de Dan Culcer la: 25/02/2009 16:01:17
invit pe cei care sunt interesati de subiect, si ar trebui sa ne intereseze pe toti, romani, unguri, secui, tineri sau mai putin tineri, sa participe la adunarea unor informatii cât mai ample despre chestiunea relatiilor interetnice, despre aspectele sociale si economice ale acestor relatii, despre proiectul de autonomie a asa zisului tinut secuies, in relatie cu problemetica zonelor de dezvolatere regionale in regiune centru, etc. o antologie de texte pro sau/si contra ar fi utila pentru a mai buna informare a tuturor. astfel s-ar evita datul cu parerea dupa ureche. va invit pentru inceput sa cititi paginile din revista pe care o realizez, http://www.asymetria.org/ dan culcer
25 comentarii
modifica
Dragobetele-sarbatoarea Dragostei
de Abecedar la: 25/02/2009 12:58:06
/ sa readucem traditia romaneasca pe treptele prezentului. / / / sub semnul dragobetelui si nu numai, va invitam sa va iubiti mult, frumos si, mai ales, romaneste! / / / dragobete - sarbatoarea dragostei/ / pe 24 februarie se iubeste. se iubeste in stilul dulce romanesc, in cel mai curat si mai intens mod. este zi de primavara, iar natura revine la viata, pasarile presara bucurie, florile anotimpului ne incanta simturile, voia buna e la ea acasa, pe plaiurile mioritice. / este ziua lui dragobete, numit si navalnicul sau logodnicul pasarilor, fecior chipes si puternic, ce ne aduce iubirea in casa si in suflet. / legenda povesteste despre dragobete ca fiind un personaj mito  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Lecitină pentru poezie - Sorin Olariu
de thebrightside la: 25/02/2009 10:01:56
"sfâşiat între două ceruri/ era într-o zi de marţi cu degete/ galbene ca de ceară cu/ ceţuri vâscoase devorând oraşul şi oamenii în/ casa scărilor vaginul tău trosnea inimitabil pe ritmuri/ vechi de hip-hop/ iar tu femeie cu sâni de-ntuneric chicoteai înfundat în/ amiaza vernală din când în când/ te mai acompania/ scârţâitul/ uşii stricate a liftului oprit de decenii/ la subsol/ ştiu doar că dintr-odată m-au înconjurat toate armiile iernii un/ corb mi-a adus apă în plisc/ să-ţi sorb/ uitarea şi l-am strivit înciudat de/ tâmplă/ dar tu plecaseşi parca de un mileniu atunci demult/ deodată cu iarna/ doar eu mai veneam uneori/ însingurat pe ţă  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Andraş şi fata pădurii
de juli la: 25/02/2009 09:54:04
Şcoala era aproape de casa lalului, la o aruncătură de băţ, mai jos de răspântia de drumuri şi ape, lângă podeţul pe sub care curge în valuri repezi un izvor dinspre ponoare ce se varsă-n pârâul valea sasului, care mai jos face cotul cel mare, domolindu-şi astfel furia, ostenit fiind de lupta cu malul abrupt dinspre drum şi stânca ce se-nalţă în partea opusă, ca să-şi continuie apoi şerpuirea lină printre arini şi sălcii alături de drumul pietruit – de strajă fiindu-le: dealuri, şes-uri şi lunci străbătute de poteci ce duc spre fuioarele de fum albicios ce se înalţă-n tării din hornurile caselor umbrite de livezi - până-n gura Şieului unde-şi de  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Trandafiri in februarie
de Abecedar la: 25/02/2009 09:04:44
" ziua de ieri a trecut. ziua de maine nu a sosit inca. nu avem la dispozitie decat ziua de astazi. hai sa incepem."/ maica tereza
4 comentarii
modifica
Intrebare de gramatica.
de Cerulsarat la: 25/02/2009 08:57:38
poate ma lamuriti si pe mine;/ cum se spune corect?/ eu voiam/ sau/ eu vroiam/ sau sunt amandoua corecte?/ eu folosesc prima varianta (voiam)./ de fapt, din cate stiu imperfectul verbului "a vrea" este "eu vream"/ iar "voiam" vine de la verbul "a voi" asa ca "vroiam" nici nu stiu daca exista...sau vine de la verbul "a vroi"...? / a vrea- eu vream/ a voi-eu voiam/ a vroi-eu vroiam/ adica toate sunt corecte...?/ va rog lamuriti-ma :)!/ merci frumos :).
56 comentarii
modifica
Happy 25 februarie!
de thebrightside la: 25/02/2009 08:29:02
sa fiti sanatosi, voiosi, de devreme acasa, iubiti etc samd sa!
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...