arhiva: 08/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
DANIEL
de adynet1 la: 08/02/2009 21:28:56
/ - nemaipomenit dom'le! eu te-ntreb ce-ţi doreşti cel mai mult, iar tu-mi răspunzi "o felie de pâine cu unt" ? nu poţi să fi măcar o dată serios?/ mă pufneşte râsul acum, când mă gândesc cine era pe-atunci, neseriosul dintre noi…daniel era specialist în a distruge vraja în care ne complăceam din când în când, visând la lucruri pe care nu le aveam. ducea realismul până la extrapolare, chiar cu preţul de a-şi pierde apropiaţii. aşa s-antâmplat mai târziu şi cu prima lui soţie pe care a pierdut-o, remarcând că s-au scumpit roşiile cu 50%, asta în timp ce ea, surescitată îşi căuta cuvintele pentru a ne pleda subtilitatea unei scene cu donald sutherland di  ...continuare .
14 comentarii
modifica
fapte din dragoste
de Roman Haduch la: 08/02/2009 19:19:26
cand prietenul tau cel mai bun sufera un accident cerebral, face pareza pe partea stanga, ajunge la urgenta, si dupa terapia intensiva iese din coma, nu poate vorbi, este hranit printr-un furtun care este introdus prin nara dreapta pana in stomac, are si o masca prin care ii este asigurat oxigenul si uin alt furtun , sonda , prin care elimina produsul de dezasimilitie , este cuplat la aparate care -i monitorizeaza functiile vitale./ esti langa el, nu poti sa comunici cu el, deschide ochii , te recunoaste. ce faci? lasi neputinta sa se lasa greu pe cugetul tau , pe inima ta? nu! ai acum oportunitatea sa te rogi, sa nu iti fie rusine de evanghelia lui hristhos intrucat ea  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Despre morti,numai de bine!?
de Abecedar la: 08/02/2009 17:07:39
nu mi-a placut niciodata expresia aceasta! si nici atitudinea de a schimba parerile in functie de trecerea dincolo.../ in viata a fost umilit, dispretuit, criticat. a murit si brusc apar laudatorii si aplaudacii, emisiunile tv de bine, interviuri si cuvinte de lauda./ urat!
13 comentarii
modifica
Cafeneaua
de AnAmIca la: 08/02/2009 15:28:13
cafeneaua/ de luni sau poate ani intregi trec pe aici. drumul meu spre casa trece pe straduta asta aproape pustie, luminata slab de felinarele rasfirate ici colo. cateodata pasii mei incetinesc cand se apropie de cladirea din colt, o cafenea cu un aer boem, rupta parca dintr-o alta epoca, dintr-un film in alb si negru./ ma apropii de geamurile acoperite cu floricele de ghiata si privesc cu o oarecare curiozitate inauntru. ce contrastant mi se pare: linistita pe dinafara, maruntaiele cafenelei mustesc de viata. in ciuda luminii difuze, obisnuitii cafenelei stau la mese, unii singuri in fata unui calculator, iar altii discuta aprins, aparandu-si inflacarat parerile. ma lipesc cu nasul de ge  ...continuare .
187 comentarii
modifica
Undeva, candva
de cosmiK la: 08/02/2009 12:58:45
undeva, candva...ne-am mai vazut noi-doi. dar cine mai stie cand? amnezia m-a lovit in moalele capului ca sabia lui zamolxe si acum am uitat pana si care ti-e numele. esti cumva sufletul meu perche? sau esti doar o plasmuire a mintii mele bolnave, de atata asteptare? imi poti lamuri dilema? te-am cunoscut realmente ori numai am visat cu ochii larg deschisi ca noi-doi ne-am mai vazut undeva, candva...
33 comentarii
modifica
Confesiune
de cosmiK la: 08/02/2009 12:28:39
te iubesc si sunt singura care o mai crede// pentru ca merg pe carari care se despart// carari care vreau ele sa fie destin// stau la masa si beau pelin// orgolii desarte intr-o lume aparte// care tocmai se naste// ce-ti mai pasa ca ceata se lasa// globul se-ntoarce// vezi orizontul// si totul e bine// e bine, ca nu esti cu mine.
30 comentarii
modifica
Eluana
de Abecedar la: 08/02/2009 12:19:05
i s-a intrerupt alimentatia zilele trecute. tatal ei spune ca a murit saptesprezece ani in urma, de cand zace, in urma unui accident. si cere insistent eutanasia./ surorile care au ingrijit-o spun ca ea e vie./ orele acestea, in fata spitalului din udine- unde tace eluana, voci care cer urgent reluarea alimentatiei si viata cu orice pret!/ doamne, faca-se voia ta!
89 comentarii
modifica
Dialoguri de după grindă...
de Intruder la: 08/02/2009 11:59:44
1. / doar dracu-i sarac, ca-i gol.../ 2. / si-un caine pleaca de la oaminii rai...de ce crezi ca-si leaga astia cainii in lant?/ 3. / - buna, ce ti-o placea la emisiunea asta? ("surprize, surprize") / - ...ma uit si io cum plang oaminii./ 4. / dumniezau o fo' prea trudit cand o vin't ziua sa-l faca pa om.../ 5. / - ce faci buna, vorbesti cu vaca?? / - d-apai nu-i si ea suflet? ...ca n-am muzica d-aia chiraita, sa-i cante! / 6. / - andrei, las-o-n suparare de sapa ca nu dai bine, zau! / - cum nu dau bine? ce are? / - parca esti durlau, groparu' nost'! / 7. / - ce sa fac io cu dracia asta? / - e un telefon mobil, sa vorbesti cu mine, cu noi...cand te sunam. / - ...pai vorbasc tat t  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Tilica (2)
de juli la: 08/02/2009 11:28:43
am trecut de tunelul verde cu aceeaşi emoţie dintotdeauna, grăbită, n-am stat să urmăresc „licuricii”, nici să visez, explorând tărâmul necunoscut, de vis, cu gândul urcând pe razele filtrate de cetină. / am deschis poarta tilichii, m-a întâmpinat ursu, un câine ciobănesc, cu un lătrat prietenos, venind spre mine trăgându-şi lanţul greu ce-l ţinea prizonier în ogradă./ - ursu, măi ursulache! acasă-s gazdele? hai, dă-mni lăboiu, ţ-am adus cioante… hii cuminte, jos! jos ursu! ase. ieşti cuminte!!!... / am zăbovit câteva clipe mângâindu-l, trecându-mi degetele piaptăn prin blana-i bogată şi albă. lelea palagă din casă a auzit lătratul şi mi-a ie  ...continuare .
16 comentarii
modifica
binele cu sila
de dures la: 08/02/2009 03:11:31
cosmar de amar... pelinul/ e mai dulce ca tine/ prins in clestar, inteleg / insecta din mine/ funii ce-nlantuie dumnezeirea din mine/ crescute de demoni umani/ din sange de nori si cuvinte blajine/ se strang tot mai ude / se muleaza / ucid sigur dar lent/ fiinta umana din mine/ / ma toaca marut fierastraie/ cu zimti de clestar nourat/ zdrobesc sentimente / straine de mine/ cu ganduri curate / dar ele renasc/ purtate de altii in suflet/ vor sa ma-nvete nu sa ranesca / si totusi asta imi fac.
20 comentarii
modifica
Franturi...(2)
de adina.petre la: 08/02/2009 01:21:41
privesc gardul mai intalt decât mine. poartă pe umeri o iederă bogată, ce se revarsă în stradă. / / din spatele uşii vişinii a garajului apare el, ţinând în braţe o sacoşă albă, cam murdară şi cam plină. / o aşează la picioarele mele încet, parcă să nu mă sperie. / privirea lui amuzată, o întâlneşte pe a mea, curioasă. mă vede şovăind şi îmi răstoarnă în dreptul ghetuţelor roşii, prima mea moştenire. / / un întreg bazar colorat începe să-mi bucure privirea. mă las pe vine şi încep să răscolesc mormanul. cele mai multe sunt creioanele colorate, cam boante. un şirag de mărgele albastre, o poşeta micuţă de piele roasă de vreme  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Sa muriti bine!
de 1brasovean la: 08/02/2009 01:02:17
(pentru că anumite lucruri trebuie să fie spuse, indiferent de consecinţe)/ http://sebastian-corn.tapirul.net/370/scrisoare-deschisa-ministrului-sanatatii-un-autodafe//
63 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: