arhiva: 09/02/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cetera
de dsch la: 09/02/2009 20:49:32
ma poate ajuta vreunul dintre voi cu cateva criterii de apreciere a unei viori bune? / as vrea sa cumpar una si nu sunt un expert in domeniu.(cumparare de viori) / va multumesc anticipat.
35 comentarii
modifica
Concert in Bosforr
de Apoll la: 09/02/2009 16:06:49
soseşte intr-o seară văr’miu nelu ,un tip sensibil ,carelucreaza într-un mediu ce necesită o ureche antrenată. cum imi programasem termostatul cu căldura pentru o singură cameră ,afară fiind destul de frig ,i-am propus să ne culcăm în camera încălzită în care aveam două paturi ./ a doua zi la şase jumătate ,mă scol vioi ca deobicei .când mă uit în patul lui nelu acesta dispăruse .gândindu-mă că s-a dus la baie ,ies din cameră să văd dacă-i lumina aprinsă.nici vorbă . incep să strig prin casă şi din cealaltă cameră aud o voce cavernoasă :-dhaa,dhaa,câhâ ,câhâ! asta întinsese fotoliul şi mă privea cu-n ochi mai mare şi cu unul mai mic ./ -ce s-a  ...continuare .
23 comentarii
modifica
CONCURSUL LITERAR - CAFENEAUA 2008 - PREMIILE
de Intruder la: 09/02/2009 13:38:04
"alungă-n soare câinii veştezi/ urlând în atrium de stâncă/ desfă lumina din cristale/ dă drumul cailor să curgă..." / "...să fiu scriind şi, cu voia dumnevoastră, scriind să rămân./ vrerea-mama era ca în mijlocul scriiturii sau oriunde altundeva, zău nu ţin la socoteală, autorul să fi lăsat aşa, două-trei rânduri libere înainte de a se desconspira pe sine, omul de dincolo de coperţi." / doamnelor, domnisoarelor si domnilor, / incheiem azi concursul literar 2008, editia iv-a si anuntam castigatorii la cele doua sectiuni - poezie si proza. / pe locul unu, cu 120 de puncte la poezie - premiul literar revine textului sardonix de cri cri / (h  ...continuare .
66 comentarii
modifica
Da` nu despre asta-i vorba!
de 1brasovean la: 09/02/2009 09:11:02
ete: dl. videanu ie prins ca goneşte pe autostradă cu 154 km/ora (pentru cei mai putin familiarizaţi cu dl. v.: un mare boss pd-l dar şi ceva minstru)./ amenda (în acest caz aspectul minor!), puncte penalizare, bla-bla, presă, megieşi, gură-cască, ştire. media./ să o luăm altfel:/ -automobilul: un mercedess s klasse de la spp, care va să zică maşină de serviciu, din bani publici;/ -procedura: din cate ştiu eu deplasarea cu maşina de serviciu se face în baza unei delegaţii, ordin de serviciu, ordin de deplasare etc., pe scurt în conformitate cu legea, nu dupa cum vrea muşchii lu` dom` ministru./ Întrebări legitime:/ 1. pe  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Sonata pentru violoncel, sax, baterie şi doberman
de cosmacpan la: 09/02/2009 07:37:49
compunerea sonatelor n-are nici în clin, nici în mânecă cu numărul mâinilor pe care le ai. / şi dacă ai trei e perfect pentru că ea, a treia poate bate măsura. / numai că eu n-am, trei şi nici doua. / nici măcar una nu am / şi de-aceea-mi scriu cu picioarele / sonatele. şi lumea cade-n extaz ascultându-ne / pentru că instrumentiştii sunt ciungi, / irevocabil şi inadmisibil. / interesant e că nici un sunet nu trece de primul rând / de scaune. / toate se izbesc de cortina indiferenţei / şi cad, ţurţuri înmuiaţi la rădăcină / doar clopoţelul-gong / mai anunţă pauzele de respirat / şi toată lumea scoate capul din acvariu / numai dobermanul scoate coada, exersân  ...continuare .
6 comentarii
modifica
Un sac peticit
de beatlemaniacul la: 09/02/2009 05:18:37
eram fericit. si liber. nimeni nu ma zorea, puteam sa ma plimb alene printre randuri, sa urmaresc oamenii cu privirea. de fapt asta si faceam de cand am intrat in magazin. in fata mea o dameza se unduia frumos si eu mergeam ca in lesa. pana si conservele de pe rafturi participau la bucuria mea, caci le-am surprins cu coada ochiului cum isi dadeau ghes. pe scurt, eram fericit. pana cand l-am vazut. ma oprisem la marginea unui raft si tocmai intinsesem mana dupa o sticla de suc de mere. o secunda i-am privit ochii albastri, apoi am simtit ca ma inabus. mana mi s-a inclestat de marginea taioasa. el cauta insa prin mine undeva departe. privea prin mine cu o simplitate desavarsita. manutele mici e  ...continuare .
21 comentarii
modifica
te rog
de Devillsocks la: 09/02/2009 00:18:07
sub o bucata de cer,sub clar de luna,printre atatea mii de stele ,sunt eu ,pierdut in negura amintirilor./ aceasta alee,copacii,tot ce ma-nconjoara,imi vorbeste de tine ,imi aduce aminte de seara aceea minunata cand erai langa mine./ odata cu trecerea timpului toate aceste crampeie de vise minunate se vor spulbera ,insa durerea va dainui in suflet,in sufletul tau pereche.tot ce iti cer e,sa ai grija ...sa ai mila.sa te intorci din cand in cand din drumul tau,si sa alini aceasta suferinta cu simpla,dar totodata pretioasa ta prezenta.../ te rog..ai grija de inima mea ..te rog...ai mila de ea si n-o lasa singura/ / semnat:un nimeni /
43 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: