arhiva: 01/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Incercarea moarte n-are !
de GherghinaDumitru la: 01/03/2009 23:47:42
intr-o noapte/ am zburat departe/ ganduri transformate-n soapte/ priviri si simturi moarte/ valuri in mare sparte / trairi si vise transformate-n fapte/ dureri, placeri apar in mine peste noapte/ ganduri morbide nascute-n mine acum sunt coapte/ vampe ma-nping doar spre pacate/ toate venite cate sapte/ cenusa se transorma-n umbre-n noapte/ cerul vesnic pentr-o clipa se desparte/ flacari si fum, ziua se transforma-n noapte/ intuneric si lumina, in jur...gauri de sarpe/ viziuni de bine acum indica moarte/ spre ceruri zbor, in jur suflete de ingeri, moarte!/ batai de inimi, zadarul bate poate/ lupta din sine la vale curge poate/ clipe si ritmuri pe loc raman si poate,/ spre moarte mergem, mergem  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Vineeeeee !
de alex andra la: 01/03/2009 19:53:59
cine ?/ primavara !:)/ ce aşteptaţi de la ea?
67 comentarii
modifica
Ultimul decembrie mut II
de thebrightside la: 01/03/2009 19:36:52
partea întâi este aici/ http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20019/ultimul-decembrie-mut/1/ / */ despre arestarea tatălui ei nu reuşise să afle decât târziu. la vreo două ore după plecarea lui, maică-sa coborâse să-l caute. când i-l descrisese vânzătoarei de la centrul de pâine, fata izbucnise în plâns şi bălmăjise printre sughiţuri că îi pare rău, dar ea n-avea nicio vină, cineva chemase miliţia şi nu ea spusese că el a dat pâinea. atât. abia peste vreo două luni, băiatul unui vecin care era la coadă în ziua aceea îi povestise ce se întâmplase./ la rând era un bărbat din alt oraş care, bineînţeles, nu avea cartelă şi căruia vânzătoarea ref  ...continuare .
21 comentarii
modifica
gasca lui Praslea cel Voinic si merele de aur
de proletaru la: 01/03/2009 18:18:25
dincolo de draperiile scenei politice, ceea ce ne arata televiziunile, revistele sau barfele, se afla o alta lume. e acea realitate guvernata de trocul "iti dau asta si-mi dai aia" sau de dialoguri de genul: "ce-mi dai ca sa-ti dau?". ca sa iei ce-ti trebuie, de obicei apelezi la haita. ea e un fel de trezorerie cu detoate: dosare, prese (alea de fac presiune), ghioage 9de dat la gioale) si ustensile de "croitorie" (ti se face rapid un "costum" pe masura). miza cea mare sunt merele de aur pe care nu te duci pur si simplu sa le iei. asta poate dauna grav sanatatii. merele de aur sunt un fel de premiu, o recompensa, o plata ce vine dupa "spalarea pacatelor"./ nu zic nici o grozavie si nici noi  ...continuare .
21 comentarii
modifica
La Mulţi Ani de Martişor!
de latu la: 01/03/2009 13:50:55
la mulţi ani de mărţişor/ floarea mea, din vînt culeasă!/ mi-ai rămas acelaşi dor/ azi, ca şi atunci, mireasă./ prunci mi-ai dat şi nici un nor,/ sfat mi-ai fost şi-mi eşti putere,/ eu de tine-s cerşetor,/ fără tine rostu-mi piere!/ ghiocei îţi dau în dar,/ albul să nu se-ntrerupă/ Şi cu ei îţi fac altar,/ roua lor sorbim din cupă./ să rămîi, iubita mea,/ cum mi-ai fost întotdeauna:/ stea, cînd negura mi-e grea,/ cum pentru pămînt e luna!/
25 comentarii
modifica
1 Martie
de alex andra la: 01/03/2009 13:37:53
hai, fetelor, la multi ani !:) ca baietii n-au timp de noi :(
29 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...