arhiva: 10/03/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PE PALIER
de adynet1 la: 10/03/2009 23:10:00
- hai, te fac niste "nasturi"? mă-ntâmpină daniel la ieşirea din casă/ - anglia cu cehoslovacia? jucăm acolo pe scari?/ - da' unde? ma duc s-aduc nasturii…/ nu, nu era fifa '09 pe computere cu monitoare de plasmă, ci fructul unei copilării bazate pe ingeniozitate, imaginaţie şi creaţie…/ nasturii, îi şuteam din sertarele pline de fleacuri, de-acasa, sau ale matuşii cela pe care o vizitam din când în când./ În plus, mai erau acele halate şi paltoane la care maică-mea mai descoperea din când în când, cate-un nasture lipsă. dat fiind că erau cam vechi, şansa de a gasi identici la vreo marochinarie era minimă./ după ce bodrogănea un timp de una singură, furioasă  ...continuare .
15 comentarii
modifica
Eu dorm în tine
de Livia0603 la: 10/03/2009 20:51:58
eu dorm în tine/ eu dorm în tine prunc fãr’ de soroc/ deschide-ţi ochii şi vegheazã-mi somnul/ nu sunt luminã, nici întuneric nu-s/ sunt roşul precum patima-ţi din cuib/ iar tu eşti cuiul ce-o închinã./ eu cresc în tine prunc de fir de iarbã/ Întinde mâna şi sãdeşte-mi roua/ nu sunt nici cerul, nici pãmântul nu-s/ sunt trupul din strãmoşii tãi pierduţi/ iar tu mi-ai fãurit cândva o coastã./ Îţi aminteşti? eu sunt./
11 comentarii
modifica
PIB
de Honey in the Sunshine la: 10/03/2009 20:26:00
suntem aproximativ la inceputul anului./ previziunile pentru pib-ul romaniei pe anul 2009:/ -anul trecut: aproximativ +6%/ -spre sfarsitul anului: intre 5 si 6%/ -la stabilirea bugetului: +2.5%/ -februarie: presedintele "garanteaza" pentru circa +1.65%/ -aseara un domn destept si parca mai realist decat multi economisti institutionali: intre -5% si -1%./ voi ce ziceti?:)/ propun sa facem un fel de pronostic steaua-dinamo si sa aruncam si noi cifre legate de dezvoltarea economiei romanesti./ dupa al patrulea trimestru din 2009 (datele probabil ies prin ianuarie 2010) vedem cine a fost cel mai aproape de rezultatul efectiv./ ce premii se dau?/ niciunul, cel mult placerea de a zice "i told y  ...continuare .
31 comentarii
modifica
Serus
de modigliani la: 10/03/2009 19:40:19
la masa asta ar putea fi oricine/ dar sunt eu/ şi uite, îţi scriu o altă poezie,/ gândindu-mă că o vei citi/ pe cafeneauapunctcom./ o să bag o ţuică între timp,/ o să fumez vreo şapte ţigări pall mall light slim,/ îţi dai seama, şapte este aşa la plesneală,/ dă bine în context,/ la fel ca trei,/ dar nu am chef să fie trei,/ la fel cum nici poezii nu am chef să mai scriu vreodată,/ dar o să scriu,/ pentru că nu eşti aici să-mi spui,/ căfututeleasteadecuvintenuauniciceamaimicăînsemnătate./ Şi mâine o să râdem/ Şi mâine o să treacă/ Şi mâine o să mai fie./ la masa asta putea fi oricine,/ să-ţi spună că moare de tine,/ să-ţi spună că paolo  ...continuare .
47 comentarii
modifica
the love express
de thebrightside la: 10/03/2009 17:33:18
trenul acela nu avea aşteptări/ ca toate trenurile/ trenul acela avea o fetiță cu ochi albaştri şi fluturi/ foarte mulți fluturi tăcuți şi frumoşi / trenul acela era în mine/ surâs/ pe un peron orb de soare/ tu fumai nervos/ serios/ arătai exact ca un/ ./ la mijloc de viață/ trenul acela a ieşit firesc de pe şine/ muşcând buzele fierbinți ale oraşului / păşea docil pe urmele tălpilor noastre/ ca un pretext/ i-au căzut toți fluturii pe aripile timişoarei/ s-a oprit mirat între arborii de magnolii/ îi tremurau prea tare genunchii / şi se gândea că / era ceva în neregulă/ de unde atâta strălucire/ oraşul nu existase până atunci/ îl născusem noi doi  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Uite ca ma intrebam si eu !
de cher la: 10/03/2009 16:27:35
discutam putin? (chiar daca mai glumim.)...(uite astia nu se descurca!)/ sefu’ zice ca cere punctul de vedere al “poporului”. are cineva un punct de vedere? imprumutam bani sau nu ? / orice bani imprumutati trebuie dati inapoi cu dobanda. daca nu ai in vedere o inmvestitie care sa-ti aduca profit nu stiu cum s-ar numi un imprumut. daca castigi bani putini, daca nu ai bani suficienti pentru cheltuielile curente trebuie sa mai reduci din cheltuieli sau sa mai vinzi ceva, nu sa imprumuti. (zic eu)/ in ce privesc cheltuielile deja ne-am apucat sa reducem, poate daca am lua bani de la fmi ar fi folositor sa dam vina pe ei ca au cerut aceste masuri. ne-ar ramane posibilitatea de a mai vi  ...continuare .
48 comentarii
modifica
Gand
de inshade07 la: 10/03/2009 15:58:42
mi/ s-a intamplat mai intai ciocolata asta,/ neagra, amara,/ ca o patrie petrecuta pe spatele unui cal,/ ca o vara lipsita de orice idee/ ca-ni-cu-la-ra./ sentimentele se vand / pe aripi de fluturi;/ pe schele,/ spanzurati la etajele superioare/ ale iubiriiiii/ lor mele/ ingerii deseneaza vitralii;/ luminile se aprind si se sting/ si se discuta / despre cai, ciocolata si despre patrie;/ tu cand o sa mi te / mai intamplii in tampla/ sau undeva mai aproape de inima inimii/ sau de buze?
6 comentarii
modifica
Proverbe
de Intruder la: 10/03/2009 13:01:12
se spune "capul face, capul trage". / radio erevan intreaba: acelasi cap, intotdeauna? / ...si cica: "unii cu foloasele, altii cu ponoasele" si "unde nu-i cap, vai de picioare". / radio erevan insista: in cazul asta... cine (ce) face si trage??? picioarele? / adica "trag", ca-s doua. / in concluzie, radio erevan intreaba din nou: unde-s doua (picioare)...puterea creste? / cert e ca "intre doua, nu te ploua", lol! / multumex pentru atentie.
20 comentarii
modifica
poem zgrunțuros
de alex andra la: 10/03/2009 07:19:28
n-o să ne fie ușor spunea/ atât de aproape/ vom tânji la depărtări/ despărțiți de epidermă/ ne vom duce singurătățile/ rupți de zei/ ne-om ruga la stele oarbe/ zidiți în tăcerea celuilalt/ strigătul ne va fi alb/ tristețea albastră/ dimineața neterminată/ condamnați la iubire/ /
16 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...