arhiva: 13/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Literatura de la origini până în prezent
de Sancho Panza la: 13/03/2009 22:25:40
când omul / i-a pierdut urmele paşilor / şi-a săpat un bordei/ i-a deschis uşă/ înspre răsăritul de lună/ şi a-nceput / să aştepte/ o vreme/ a numărat sâmburii ploilor/ a iscodit cum se ghemuia noaptea / sub coaja măslinilor/ a văzut melcii/ şi s-a minunat/ a mirosit piatra / şi râul/ / l-a strigat/ / / i-a răspuns lung/ ecoul/ / / ce pustiu e pe-aici/ şi-a zis omul/ şi l-a cuprins deodată un soooomn/ / a închis ochii/ şi n-a mai deschis/ decât/ doi/ era singur/ /
13 comentarii
modifica
Jade
de Abecedar la: 13/03/2009 15:58:14
jade este tanara englezoaica ce a facut cariera in televiziune incepand cu "big brother". are cancer, diagnosticul i s-a anuntat in direct (in alta editie de big brother), mai are doua luni de trait, le traieste sub ochii telespectatorilor./ a fost platita pentru directul casatoriei. am uitat sa spun ca are doi copii mici.a acceptat sa moara in direct pentru bani, bani pentru viitorul bun al copiilor./ este etic? este estetic? cum vi se pare ca este?
61 comentarii
modifica
diverse
de adriana77 la: 13/03/2009 13:13:38
nu stiu ce sa fac ca am aflat de curand ca viitorul meu sot cu care sunt de 5 ani imi ascunde cu sora lui anumite probleme. mai exact iubitul meu lucreaza in afara si am descoperit de curand la sora lui o chitanta prin care el ii trimitea bani ei. cand am aflat le-am reprosat ca mie de ce nu mi-au zis la care si ea si el au spus ca nu mai au ce sa vb. cu mine.au facut pe inabordabilii si mai ales sora lui a zis ca nu ma iarta niciodata ca am jignit-o asa de tare intreband-o. spuneti-mi va rog ce sa fac?/
20 comentarii
modifica
sa ne cunoastem mai bine!:)
de mariaa la: 13/03/2009 13:07:15
pentru ca am descoperit de curand acest loc incantator,'cafeneaua.com',imi doresc sa va cunosc un pic mai bine:)si desigur viceversa:)./ prin urmare pt. inceput imi puteti spune ce anume reprezinta denumirea nick-urilor voastre? un sinonim care va caracterizeaza?si cata vechime aveti pe cafenea?/ voi incepe eu,pt ca asa se cade:)/ nick-ul meu 'mariaa',reprezinta numele pe care mi l-am dorit sa il fi avut./ sinonim-increzatoare./ vechime- putin peste 2 saptamani/ :)
83 comentarii
modifica
Asa ceva n-ati mai vazut !!!
de adynet1 la: 13/03/2009 12:56:22
........./ http://fun.mivzakon.co.il/flash/video/2344/2344.html
21 comentarii
modifica
Au zis "Maimultverde", au făcut "Maimult verde"
de thebrightside la: 13/03/2009 09:40:01
maimultverde şi-au zis, mai mult verde au făcut! :) / Întru fluidizarea opiniilor scepticilor care susţin că preocupările pentru mediu sunt "mofturi" sau orice alte "..............." desemnând activităţi nu tocmai pozitive ori productive... / Întru încântarea celor care ştiau sau cel puţin sperau că cei de mai sus se înşeală.... / Întru propria satisfacţie de a fi pus umărul la un lucru bun.... / am plăcerea să vă fac legătura cu raportul anual 2008 al maimultverde. / cei care n-au vreme de răsfoit pot accesa direct pagina 6 unde sunt disponibile în câteva cifre rezultatele concrete obţinute de maiverzi :) anul trecut: / http://www.maimultverde.ro/_files  ...continuare .
22 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...