arhiva: 14/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
PRIMUL SARUT (versiunea in proza)
de adynet1 la: 14/03/2009 19:36:45
primul sărut(1)/ / "revizor contabil principal"…/ cu câta ardoare aştepta taică-meu să fie întrebat cu ce se ocupă, pentru a se putea făli cu titlul de mai sus, cu accent pe "principal" !/ frustrat de visul "de când lumea", de a ajunge doctor, îşi etala titlul, fluturând la nevoie şi carnetul ăla roşu pe care niciodată nu l-am vazut deschis. mă şi-ntrebam dacă nu-i doar scoarţă colorată în roşu cu care îşi dădea aere de mare şef şi ocolea cozile la cinematografe şi teatre rostind asertiv: "oficial! oficial!".../ cât despre medicină, se documenta de la doctorii cu care intra in contact în cadrul muncii şi abia aştepta să se ivească o discuţie în soc  ...continuare .
22 comentarii
modifica
Scrisori despre trecut (4)
de 1brasovean la: 14/03/2009 16:32:28
dragii mei nepoŢi Şi nepoate/ cu ocazia zilei mele onomastice, vă împărtăşesc câteva sfaturi ale unor mari gânditori şi din experienţa mea, câştigată în decursul unui lung şir de ani: / (...)/ 12. noi în vieaţă suntem conduşi de sentimente şi de raţiune, aceste două puteri esenţiale trebuie să fie de acord asupra oricărei hotărâri, iar dacă această armonizare nu se poate face spre o mulţumire deplină, mai bine să se abandoneze acţiunea, căci altfel fapta săvârşită poate avea urmări dezastruoase pentru întreaga vieaţă, şi tânguielile ulterioare sunt zadarnice./ 13. orice sguduire aţi întâmpina în vieaţă, împăcaţ  ...continuare .
2 comentarii
modifica
una notte da romeno
de maan la: 14/03/2009 16:13:06
se da linkul http://www.youtube.com/watch?v=wecvm-rs-wm/ si nu se pune alta intrebare decat: aveti ceva de comentat?
15 comentarii
modifica
limbi moderne
de maan la: 14/03/2009 15:53:46
presupunand ca aveti un copil la liceu, ati considera nimerit sa studieze 2 ore pe saptamana l1 si doar una pe saptamana l2, din motivul declarat de-a reduce numarul de ore pe care-l petrece la scoala?/ considerati, va rog, situatia ideala in care profesorii sunt competenti si seriosi./ nota bene: mi-e destul raspunsul in 'da' sau 'nu'.
86 comentarii
modifica
Visul unei nopti de inceput de primavara
de Abecedar la: 14/03/2009 10:03:06
se facea ca imi cautam cuvintele./ aveam parul lung si blond si umblam in genunchi./ daca nu ar fi fost palaria cu flori-pasari-fluturi si manusile de dantela, nu m-as fi recunoscut si as fi trecut mai departe pe drum./ -ce cauti?/ -cuvinte pentru o poezie de dragoste./ -vino!/ m-am luat de mana si m-am purtat acasa la el, in curte, sub ciresul inflorit./ la un semn, copacul s-a asezat in genunchi./ -scrie ce vezi!/ uimitor! fiecare ram era un vers, fiecare muguras un semn de punctuatie, fiecare floare un cuvant.am zarit chiar mai multe poezii, depindea de locul de unde priveam. am scris tot ce am vazut. febril./ m-a trezit mana lui pe frunte. / -ai vorbit in somn dar nu am inteles nimic.cire  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...