arhiva: 15/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De-ale mele
de Honey in the Sunshine la: 15/03/2009 20:33:05
din cauza de forta majora peste cateva ore sunt nevoita sa plec singura in vacanta./ de ce va zic voua? pentru ca ma cam...hmm, stiti voi... pe mine de frica si as avea nevoie de o bataie pe umar sau un "las' c-o sa fie bine":)/ multumesc anticipat :)
81 comentarii
modifica
It feels good to be back
de Bogdan simplu la: 15/03/2009 14:13:52
hehe, dupa o saptamana si ceva de cautari, brainstorming, am reusit sa imi regasesc parola de la cafeneaua:)) stiu o sa ziceti ca puteam sa fac alt cont, dar parca navea acelasi farmec. buna la toti. a big hug>:d< feels good to be back
13 comentarii
modifica
rastalmacire
de INSULA ALTUIA la: 15/03/2009 13:45:13
in mojarul de cristal/ pisez stelele/ colb/ sa-l imprastie vintul/ peste genele/ pamintului/ ca sa opreasca / lacrimile-n/ suris.
33 comentarii
modifica
dragonfly
de icarus la: 15/03/2009 13:18:09
sărut cangren,/ zvîcnit neperen,/ în vene. / dorm sub un tren,/ sunt un subaltern,/ al celulei nesimţitoare de pastramă.../ suflet chircit in rană,/ rînjetul in ramă,/ carnea falcilor ca o garoafa fiartă./ suspin de ţigară.../ n-am vrut să se piardă,/ să se piatră./ pielea-ncheieturii linsă -/ apă calmă neatinsă./ libelulă smucită,/ îmi zbaţi undele pe lac!/ vino si veghează!/ vino si aghiazmă!/ nu-i nici un înger să-mi facă pe plac...
13 comentarii
modifica
O mie si una de zile si noptzi cu personaje din tzara tuturor posibilitatzilor-3-
de just.a.touch la: 15/03/2009 13:14:48
la inceput contactul era de tip pc(a se citi pussy,cred)ness. tipu umbla sa-si vanda volumashul pe bani intr-o carciuma printre niste 'telectuali trecutzi in asanalele istoriei din virtualia, niste clasici plini de cacarisma si suptces. intr-o zi l-au scos afara in suturi( http://www.youtube.com/watch?v=a2j1bxmxho8 ), insa in drum spre usa l-a intalnit pe aculinul chaturilor, omu' care baga o rima pentru suta de vodca si ia vandul un pont si s-a pornit spre duplexul meu din unirii(ooo inca il mai aveam .... inca nu intrasem in faza cu facerea de bine ... pstelutzare de .... sau mai frumos spus .. pe cine nu lasi sa crape, nu te lasa sa traiesti). pe drum catre duplex a trecut si pe la mai mar  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Scrisoare pentru liceeni
de Abecedar la: 15/03/2009 10:59:16
/ http://tudorchirila.blogspot.com/2009/03/scrisoare-catre-liceeni.html/ / scrisoare pentru liceeni/ / noi am pierdut. dar voi, voi mai aveti o sansa. noi am fost fericiti ca am descoperit coca-cola si bananele si am crezut ca daca noi citim, si ei vor citi. si ca toti vom progresa si tara o sa aiba scapare. noi ne-am inselat. unii dintre noi au plecat de aici. castiga bani acolo si tanjesc dupa orasul asta imputit. voi insa, voi aveti o sansa. voi, aveti sansa./ nu va ganditi la furat. e calea cea mai simpla. stiu ca ati aflat ca asa te imbogatesti. daca ai pamant sau daca faci afaceri cu statul. stiti voi ceva despre tva si cum ai putea sa-l furi, dar nu va e inca foarte clar. nu asta e  ...continuare .
4 comentarii
modifica
Internetul face bine umanitatii?
de Abecedar la: 15/03/2009 09:36:30
copiii parintilor care stau ore ore in internet cresc mai bine?/ relatiile in cuplu functioneaza corect daca si numai daca unul sau amandoi comunica in virtual cu necunoscuti?/ adolescentii consumatori de internet sunt viitorul benefic, constructiv al omenirii?/ scade sau creste violenta in lume petrecand mult timp zilnic in fata pc ului (facand altceva decat muncind cu aceasta "masina" moderna)? devenim mai buni? mai credinciosi? mai linistiti? mai seriosi? mai fericiti?/ internetul a schimbat viata voastra-interioara si exterioara?
6 comentarii
modifica
SERIALUL SUPERNATURAL
de annajanette la: 15/03/2009 03:30:28
ce ati zice daca am discuta despre serialul supernatural, mie una mi-a placut foarte mult, pacat ca de la episodul 16 seria 4 nu am mai gasit nimic ..cica ar fi in lucru si se pare ca vine si sezonul 5 / p.s am rugamintea sa nu va abateti de la subiect si sa incercati sa va respectati chiar daca unii scriu incorect lasati-i in pace ca nu se doreste acest topic a fi o lectie de gramatica./ va astept ...
63 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...