arhiva: 18/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Inventar
de adina.petre la: 18/03/2009 23:54:32
o foaie. / o tigara./ o umbra./ un copac sec./ o scrumiera plina./ o tristete ce nu-mi apartine./ o pensula./ un pix./ o cutie de tabla./ o urma de indoiala./ o sticla de apa./ un pas nesigur./
101 comentarii
modifica
beau
de f|cff7777aaly la: 18/03/2009 23:43:30
e doar un bine necesar/ sau poate n-ar trebui sa zic doar/ daca e necesar./ pacat ca nu incap mai multe de-odata./ am incercat:/ a iesit unccat./ si nu mi-a placut nici sa simt/ miros de chibrit/ din senin./ vreau sa mearga prost fara/ sa-i fie frica de privirea/ lui dumnezeu de dupa fereastra./ vreau!/ ...sa beau./
11 comentarii
modifica
Reducerile şi criza
de georgenicolae la: 18/03/2009 20:06:54
odată cu instalarea crizei am început să studiez preţurile de pe amazon.com şi eastbay.com în speranţa că se vor face reduceri substanţiale la articolele de îmbrăcăminte şi încălţăminte. cu ceva timp în urmă nu aşteptam reducerea şi nu mă interesa că produsul vizualizat astăzi peste 2 săptămâni poate fi la reducere, dar lucrurile se mai schimbă când banii nu mai sunt atât de mulţi./ din păcate reducerile nu şi-au făcut apariţia , nu s-au micşorat preţurile, sunt aceleaşi ca înainte de criză. bunurile de larg consum şi de calitate se vor căuta întotdeauna, indiferent de recesiunea economică, iar mărci puternice precum adidas şi nike îşi vor per  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Cea mai stupidă întrebare
de modigliani la: 18/03/2009 15:35:45
/ prima rază şi o altă zi/ tu încă dormi,/ eu încă ies în soare./ noaptea te visez răstignită,/ dr. kronstadt îmi zice de frustrare/refulare/proiecţii/ de riscul unei depresii şi forme de terapie./ lectura,/ plimbările în natură,/ sau sportul,/ scrisul sau orice îţi ţine creierul ocupat,/ orice te mai ţine în viaţă./ căcat, dr. kronstandt/ eu îţi spun că o iubesc./ / la cea mai stupidă întrebare,/ se răspunde cu – de aia, uite aşa -/ să-ţi bei vinul singur,/ să-ţi rupi zilele,/ să descoperi că nu eşti puternic,/ nici bun şi nici frumos nu eşti./ să uiţi de ce urăşti fiecare secundă,/ să vină peste tine,/ ca un tsunami,/ plânsul copilului  ...continuare .
39 comentarii
modifica
EVOLUTIE
de adynet1 la: 18/03/2009 15:33:31
/ a început cu uniformele de "generală", acele rochiţe pepit cu care ne simţeam cu toţii la fel, de mă-ntreb cum de ne-am dezvoltat (unii dintre noi) masculi. ceea ce mă obseda însa pe mine, era zilnicul eşec în a-mi aranja acel papion roşu, spănzurat sub guleraşul alb în aşa fel încât să arate ca un fluture cu aripile deschise. la mine, veşnic avea aripile pleoştite, şi arata ca o batistă după guturai. o fi fost un început de protest în subconştient? cred că nu, altfel nu aş fi acceptat să-mi ţin mai tot timpul, mâinile la spate ca restul plodăraiei din clasa, în poza de idiot dresat, cu teama că de nu…/ nu, nu cred că exista o ameninţare concretă, era  ...continuare .
36 comentarii
modifica
Târgul Internaţional de Carte şi Muzică, Braşov, 19 - 22 martie 2009
de 1brasovean la: 18/03/2009 10:08:23
dacă aveţi drum prin braşov, nu ocoliţi./ informatii despre târg, istoric, program etc.:/ http://www.libriscultural.ro/carte.htm/ locaţie: aula universităţii "transilvania"./ ps - vă puteţi lua şi schiurile, aici ninge:)
5 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...