arhiva: 19/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ILUMINATI, SHAPE SHIFTING
de annajanette la: 19/03/2009 23:48:31
mi s-a sugerat sa pun un subiect mai interesant, eu m-am gandir sa vorbim despre reptilieni, shapeshifting, "iluminati" este un subiect foarte larg dezzbatut cel putin in anglia dar nu numai. ptr cei care nu stiu shape shifting-ul este: u.s. secret service agent “shifting” his form from a human into a reptilian
42 comentarii
modifica
Pseudosinestezia
de nightmare111 la: 19/03/2009 22:06:04
ascultând griul din gândul nenăscut,/ se-nchide pupila ochiului ce-a văzut,/ sângerarea timpanului în beton crescut,/ sub mângâierea ecoului din glasul tăcut./ / se-ntoarce scursura prăfoasă de gri/ prin vene uscate ce-au fost odată vii,/ ce stau armatură colosului vieții,/ cuprins de umbra uniformizării./ / troznește sinapsa sub infinitul turn,/ din care-și prelinge privirea un nebun,/ ascultând-o cum pică, pe retina ochiului bătrân,/ așteptând să umple matrița gândului bun./ / din crăpătura fațadei, floarea conștiinței s-a deschis,/ zămislind moartă ideea gândului de vis,/ asurzit e ochiul si timpanul e-nchis,/ sub apăs  ...continuare .
107 comentarii
modifica
Contract in Illo Tempore
de nightmare111 la: 19/03/2009 21:59:40
semn bun:/ zbor vulturesc pe bolta senina./ zeii se-aduna de partea ta./ sange in pragul casei tale./ nu voi intra./ sange in sufletul tau./ trecut vei fi cu vederea./ la rasarit sangeriu peste zbor vulturesc pe bolta senina,/ atunci va fi dat uitarii sangele casei tale,/ atunci uitat de zei va ramane sufletul tau.
28 comentarii
modifica
Un pupic si gata
de Maximilian Serban la: 19/03/2009 21:44:08
si hai sa te vedem barosane, ai boase sa-i spui lu’ ma-ta mare ca o iubesti? acum e momentul, ca se uita lumea la tine. / asta imi aduce aminte de irina. imi aduce aminte de irina pentru ca totul imi aduce aminte de irina. de exemplu, ma intorceam acasa acu’ optispe zile si am vazut-o pe una cum se uita urat la mine dintr-o masina parcata asa ca i-am batut la geam:/ -sarut mainile doamna, imi dai si mie o gura de shaorma? pentru ca manca shaorma, ai inteles. a vrut sa inchida geamul da’ noroc ca sunt dibaci./ / -pleaca de aici ca vine barbata-miu si te omoara! / -daca nu-mi dai o gura de shaorma iti tai rotile!/ noroc ca m-am uitat in spate. venea un urs polar inspre noi, si co  ...continuare .
11 comentarii
modifica
Doină
de modigliani la: 19/03/2009 21:42:59
/ Ş-am zîs foaie verde o dată,/ dîn mohor dîn piatră sacă,/ dîn cuţît şî lumînare,/ unde jălea greu mă doare./ Ş-am zîs arză focu lumea,/ unde mi îngropăciunea,/ arză focu lumânarea,/ unde-mi şade îngroparea./ frunză veştedă de codru,/ veşted mă usuc în glodu,/ veşted mor în rugăciune,/ veşted viaţa mă apune./ Ş-am zîs lasă-mi lumea mie/ doamne, cît o fi să fie,/ lasă-mi doar o zî întragă,/ lumea să îmi fie dragă./ sî mă frunză de arţar,/ apăi dă-o lumii-n dar,/ dă-o cui o vre s-o aibă,/ că mie nu mai mi dragă./ Ş-apăi iară te-oi iubi,/ Ş-apăi iară oi muri,/ pînă iar mă duce-voi,/ arsă frunză ploilor.
23 comentarii
modifica
Răscoala
de Lexis la: 19/03/2009 20:49:36
mă îmbib în saliva sufletului tău ca un dumicat de pâine uneori. sug sângele vremii şi mă învelesc în aburii tinereţii, apoi mă întreb unde au fugit cocorii subţiaţi de vânt. Începe să îmi fie frig şi mă strâng în pătura verde, privesc cerul ce-mi zâmbeşte trist şi îmi cere iertare că mă părăseşte. plec pleoapele şi pământul devine negru ca un gard de oameni la o înmormântare, până şi soarele devine tăcut precum un preot ce şi-a ţinut slujba şi îşi aşteaptă banii./ mă aşez pe buturuga din curte şi mâinile mi se încleştează pe pătură, iar în inimă mă împunge o săgeată. simt în gură un gust amar şi ştiu că nu e cel al zilei.  ...continuare .
5 comentarii
modifica
vampirism sentimental
de nightmare111 la: 19/03/2009 20:27:26
nu am oglinzi/ nu știu cum sunt/ hidos frumos/ deștept sau prost/ nu mai contează/ sunt oricum/ mă păstrez la rece/ în ceața visărilor recente/ nu-mi cunosc eul/ și nici el pe mine/ dar știu/ că nu se simte bine/ sădesc neîncredere/ în suflete nevinovate/ să-mi vindec eul/ de nedreptate/ sunt fiul ploii/ sau fiul noptii/ dacă sunt fiul ploii/ nu-i nimic că te inund/ dacă sunt fiul nopții/ te cuprind/ știu ce gândiți/ știu ce simțiți/ am nevoie de voi/ nevinovate și străine suflete/ sa știu ce știți/ și să simt ce simțiți/ pentru că nu-mi cunosc eul/ care să-mi spună/ ce simt și ce gândesc/ am nevoie de voi/ suflete nevinovate/ să-mi fiți  ...continuare .
24 comentarii
modifica
axoni miopi
de Homo Stultus la: 19/03/2009 19:11:03
intamplator m-am nascut intr-un spital. ca in toate cazurile si eu am fost platit cu kent si cafele. asa era traditia. / cand mergeam la gradinita am furat. aveam trei ani cred. am furat un creion colorat (verde - am aflat). acasa am mintit ca mi l-a dat o fata. intre noi fie vorba am simpatizat-o pe domnita multa vreme. desigur ca acasa m-au crezut... nu mi-au reprosat nimic. dimineata bunicul mi-a zis. “sa duci creionul inapoi la scoala si alta data sa nu mai faci”. cred ca nu ma pricepeam prea bine la mintit. sau el se pricepea prea bine la mine. oricum am dus creionul. m-am simtit rusinat. nu, nu pentru ca il luasem. / la cinci ani am furat din nou. eram in vizita la rude. am luat  ...continuare .
10 comentarii
modifica
La pas prin Timisoara
de georgenicolae la: 19/03/2009 17:51:33
ziua de azi a fost una minunata, cu soare, cu zapada cateva minute, cu vant, cu tot ce ii trebuie pentru a fi una din acele zile speciale de primavara. am hotarat sa las autobuzul si sa mai colind timisoara, sa profit de vreme, sa imi aierisesc creierul, sa trag in piept un aer optimist de primavara./ plecand de la facultate am luat-o spre piata operei unde eram asteptat de multi, foarte multi porumbei; lumea buna predomina, baba cu mosul lui erau la brat, profitau si ei de ziua insorita. iti era mai mare drag sa te plimbi, conditiile erau optime: nu era aglomeratie de nici un fel, nu te deranjau clanxoanele, biciclistii erau prezenti, la fel si motoristii./ ajuns in p-ta unirii constat c  ...continuare .
18 comentarii
modifica
Good old times
de lafemme la: 19/03/2009 17:45:53
pe principiul hai sa dam mana cu mana / sa dam ochiii unul cu altul / sa ne radem / sa ne aducem aminte de noi in varianta alb-negru - eu, femeia, va propun urmatoarele/ cu ajutorul unui cafegiu pricipit in ale internetului, care vrea, care pofteste, isi decupeaza, scaneaza, posteaza, o poza cu el - nu mai mult de 6-7 anisori - de preferat in alb negru - daca tineti musai puteti fi chiar pe olita (dar sa nu fie olita in prim plan). / dupa care - putem, de ce nu, juca o leapsa in fata blocului, niscaiva pititea, un sotron ceva./ acestea fiind spuse - si-n caz ca gasim persoane interesate - va rog sa colaborati fructuos ca sa putem lega prietenii, sa ne facem frati - patati!
84 comentarii
modifica
Idei incrucisate
de Abecedar la: 19/03/2009 14:39:25
sarpele mi-a batut in poarta, am iesit si mi-a spus: dezbraca-te si urmeaza-ma!/ ma va duce la el, am gandit, eu il voi duce la mar si va urma apoi toata istoria omenirii.../ numai gandul,si m-a obosit!/ eu i-am batut la usa, a iesit/ si i-am spus: afara e o primavara superba, imbraca-te si hai sa ne plimbam si sa vedem merii infloriti!/ numai gandul la discutiile despre casatorie si despre copii, l-a obosit!/ el, cu un cos plin de mere, i-a batut in geam, noaptea, a iesit si i-a spus: vreau sa ma iubesc cu tine chiar acum!/ numai gandul ca ar putea ramane insarcinata, si a obosit-o!/ sarpele, marul, eu, el, ea, am batut la poarta raiului, ni s-a deschis/ si am spus: renuntam pentru tot  ...continuare .
30 comentarii
modifica
sters
de om la: 19/03/2009 14:38:50
sters/ ruga catre admin: daca se poate, sa se stearga confa asta (memorie de stocare folosita fara rost)
2 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...