arhiva: 20/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Strivire de umbră
de Valix la: 20/03/2009 21:50:14
să mă gândeşti şi să mă pui/ în taina cărnii tale/ şi-a ochilor în noapte-ntredeschişi/ să mă trăieşti reluîndu-te/ de la capatul firului / de care m-ai legat / să mă striveşti cu vârful inimii/ cum se face cu-o umbră/ lipită de paşi/ căzut în dor şi muţenie voi asculta/ să explodeze în mine -ntrebarea/ anamaria cui mă laşi ?
11 comentarii
modifica
Stare de mântuire
de Valix la: 20/03/2009 21:34:52
În bolul palmelor tale/ doar inima mea/ fa această experienţă - mi-ai spus-/ şi nu-ţi vei mai regăsi adăpostul/ starea de mântuire/ mereu şi mereu cu talgerele/ urcând coborând/ şi-n timpane susurul îngerilor/ dezaripaţi
15 comentarii
modifica
In Hoc Signo Vinces
de nightmare111 la: 20/03/2009 20:44:14
orice poate fi oricând,/ oricum, oriunde/ si iar orice,/ dacă-i dai voie să fie./ dar tu, alesule,/ înțeleptule, cuceritorule,/ nu dai voie oriceului / să fie orice/ și-l faci să fie ceva/ fără libertatea de / a fi fără să fie ceva anume./ doar tu ești acela care/ poate ridica brațul si arăta/ cu degetul orice, / oricând,oricum, oriunde,/ căci doar tu ești alesul,/ înțeleptul, cuceritorul./ doar tu ai sigiliul,/ deci doar al tău e dreptul.
84 comentarii
modifica
test psihologic
de icarus la: 20/03/2009 19:48:38
test psihologic / cu el, cu ea, cu tine/ infăţaţi violent în coaja de ceapă/ cu broderii din flori/ a cutiei mele/ rombul forţat in forma lui/ pătrat izbit in cerc/ am un singur slot./ nu incape! lărgeste, taie/ strînge,-ndoaie/ menghine procustiene/ m-ajută să trec testul/ pot conduce./ /
13 comentarii
modifica
:)
de plojnita la: 20/03/2009 19:32:46
adevarul e un lux asa ca nu ni-l permitem....costa prea scump si e mai usor sa mintim .../ ce ziceti de aceste doua versuri ?
25 comentarii
modifica
Zurgalai
de Honey in the Sunshine la: 20/03/2009 16:41:55
azi am doua motive sa sarbatoresc:/ 1) sunt in viata si bine-sanatoasa/ 2) implinesc patru ani de cafenea/ asa ca va invit pe toti la tort de bezele (il face alex, da' ea nu stie) si la sangria (o face intruder cu vin de porto, da' nici el nu stie).../ p.s.: prima pereche de budigai e gratis, a doua doar 1 leu.
22 comentarii
modifica
poveste
de teachy16 la: 20/03/2009 12:48:03
/ era odata un rege care avea patru neveste./ cel mai mult o iubea pe cea de-a patra sotie, pe care o imbraca cu straie din cele mai scumpe si o trata cu cele mai fine delicatese. ii dadea tot ce era mai bun./ de asemenea o iubea si pe cea de-a treia sotie si ea era cea cu care se mandrea cel mai mult in fata regatelor vecine. totusi, regele traia cu teama ca aceasta sotie il va lasa intr-o zi pentru un altul./ regele o iubea si pe cea de-a doua sotie. ea era confidenta lui si era intotdeauna draguta, intelegatoare si rabdatoare cu el. de cate ori regele avea o problema, putea avea incredere in ea ca il va ajuta sa treaca peste momentele grele./ prima sotie a regelui era foarte loiala si isi  ...continuare .
8 comentarii
modifica
despre prapastii
de proletaru la: 20/03/2009 09:21:33
/ am citit uimit intr-o stire ca fiica cea mica a prezidentului ar fi afirmat ca: "despre candidatura mea la europarlamentare, tatal meu a aflat din presa [...]". / sursa: http://www.ziare.com/elena_basescu_tata_nu_a_fost_de_acord_sa_candidez_a_aflat_din_presa-693062.html/ nu vreau sa discut adevarul sau neadevarul acestei afirmatii penibile care ne pune serios pe ganduri cum se conduce o tara (daca nici cu fiica-sa nu vorbeste, atunci cum ia decizii alesul nostru?), fie ea chiar si bananiera. e problema lor!/ transpunand schema asta "minunata" de comunicare, cu cei care ne sunt apropiati, e cert faptul ca unele lucruri le aflam de la altii in loc sa le stim direct de la cei pe care ii co  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Campanie antimitocanie...
de Cerulsarat la: 20/03/2009 07:11:25
radio guerilla a lansat o campanie antimitocanie numita " atlas de mitocanie urbana"./ iata linkul unde puteti accesa atlasul :/ http://www.radioguerrilla.ro/antimitocanie/atlas.php/ astept parerile voastre si doresc sa aflu daca sunteti deranjati de "specimenele" din acest atlas :))/
10 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: