arhiva: 21/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
jurnal de bord (46)
de alex andra la: 21/03/2009 22:03:17
sunt în aer de când mă ştiu. văzduhistă./ Şi a fost ceaikovski. taigaua bătută de vânt. mai apoi foşnet de frunze, clipocit de ape... concertul pentru pian, aproape alb, asemeni cerului decolorat de prea multă lumină. la bis rahmaninov. tot un foşnet. ruşilor ăstora le vuieşte în cap şi-n inimă pădurea de mesteceni./ cu balonul printre lumi, la margine de real. la îmbinări, un fir de aur, ca o beteală de lumină. / mi-am pus ochelari de soare. văd lumea în roz. dispare cenuşiul cel de toate zilele, filtrat de lentile. oare cum s-ar vedea printr-un pahar de vin rubiniu ?/ la masă cu fr.c. acelaşi domn manierat, uşor anacronic, pe care îl ştiu. pu  ...continuare .
34 comentarii
modifica
Triptic
de Valix la: 21/03/2009 19:52:31
i/ nu te mai simţi bine / în aceste cuvinte,/ între aceste fraze/ dispuse aliniat după aliniat,/ simţ după simţ,/ nălucă după nălucă./ Între vis şi durere,/ mai ales când vrei să tragi/ brazde prin ceaţă/ te ia cu sine o noapte dezmăţată/ şi te stinge în zori./ ii/ ziua din ceaşca de cafea/ cu ochii strânşi/ se aşează rotită-n zaţul/ difuzoarelor hi fi/ ce ţii acolo în bolul palmelor / ar putea fi zăpadă,/ ar putea fi un vis golaş/ sau eu însumi.../ iii/ a sărit în gol/ fără plasa luminii protectoare/ apele pleoapele/ şi-i ziua îmbălsămată/ în miros de liliac/ s-au decolorat petalele/ s-au  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Nume pentru Cafenea
de Abecedar la: 21/03/2009 16:40:18
incep eu!/ la carul cu cafegii/ cafelutza indragostita/ sa-ti ghicesc in cafea!/ zatz in forma de inimioara.../ cafeneaua.com: aroma maxima!/ la o cafea cu prietenii/neprietenii./ o cafea, va rog!/ aroma de cafegii!/ zodia "cafeneaua.com"
61 comentarii
modifica
ok, deci mi-am tras diacritice
de maan la: 21/03/2009 13:47:59
faza îi că mi s-or inversat z cu y pe tastatură, că nu mai găsesc semnul intrebării, ca nu ştiu cum să dăşchiz o paranteză deşi cea de închis - ) - a rămas la locul ei, cratima-i in loc de slash, nuj unde e apostofu şi-n general m-am ca dracu enervat./ ăn plus, habar nu mai am ce modificări făcui in control panel ca să poci deselecta grozăvia./ ptiu şi aulio!/
49 comentarii
modifica
Idei pentru o lume mai buna!
de Abecedar la: 21/03/2009 09:36:31
incep eu:/ 1. sa mancam echilibrat, sa bem putin alcool, sa nu fumam!/ 2. sa dam mai departe obiecte inutile noua, utile altora./ 3. sa radem mai mult-exista si "rasul ca prostul", fie primit si el!/ 4. sa ne inconjuram in casele noastre de un animalut si de plante!/ 5. sa gatim cat mai natural, sa culegem cu mainile noastre plante medicinale, sa inlocuim sarea cu plante aromatice.../ 6. sa ascultam multa muzica, mereu, oriunde! sa dansam fara sa ne vada nimeni, uneori!/ 7. sa ne imprietenim cu trecutul nostru, oricare ar fi!/ 8. sa facem periodic inventarul sentimentelor noastre fundamentale, inventarul certitudinilor si al incertitudinilor!/ 9. sa recitim de cate ori putem ceva care ne-a  ...continuare .
101 comentarii
modifica
Autor dramatic ,caut piesa de teatru!
de Abecedar la: 21/03/2009 07:57:23
vreau sa scriu o piesuta de teatru. ii stiu doar titlul: "cafeneaua". nu am idei clare de tipul comedie-tragedie, personaje, actiune , de unde plec si unde ajung. orice idee de la voi e binevenita! deasemenea, se ofera cineva personaj? multumesc! :)
129 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: