arhiva: 23/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Help-
de Roman Haduch la: 23/03/2009 18:31:02
tinand seringa in mana dreapta si-a recoltat sange din mana stanga , a stropit spre tavan, cu sens , scriind h e l p ./ am, aflat apoi , ca de la 6 ani tot fugea de acasa , vreo 15 ani a inhalat aurolac pe strazile ( si pe sub strazile capitalei). / privea la oamenii frumosi, tineri si tinere , care trecand pe langa el, il ignorau, erau complici cu rautatea din el care il impingea sa-si ucida sufletul . sa-si imbolnaveasca trupul. dormea intr-un loc sordid cand, un caine il lingea pe fata. a deschis ochii si ti -a spus " vezi, cainele asta ma iubeste..."/ .../ avem biserici, preoti si biblii dar daca dumnezeu nu este cu noi , cand suntem la slujba, atunci unde este el?/ .. un  ...continuare .
46 comentarii
modifica
Dezolanţă
de Silvushka la: 23/03/2009 18:18:36
amurgul demult a trecut în noapte./ iar luna stăpîneşte-al ei regat./ aud glasuri, şi mii de şoapte,/ cert este faptul că m-ai uitat./ Şopteşte sufletul, inima plînge,/ Şi ochii cuprinşi sînt de-al arşiţei plîns./ atîta durere mă cuprinde, mă strînge-/ roade amare de la iubire am strîns./ neagra-ţi fie lumina, şi calea-ncurcată,/ Şi somnul nesomn, norocul-nenoroc!/ căci m-ai lăsat singură, şi m-ai făcut uitată./ m-ai lăsat săard în al deznădejdii foc./ mi-ai dat speranţe, şi-o dragoste deşartă,/ iluzii şi clipe, priviri, încredere în sine,/ iar în sfîrşit să-mi spui: ”mă iartă,/ dar, nu pot fi cu tine.”/ tu nu ştii ce-a fost atunci  ...continuare .
79 comentarii
modifica
...de Marrakech (2)
de Honey in the Sunshine la: 23/03/2009 17:33:55
sa ma duc. sa nu ma duc?/ compromis: intru, vad cum e atmosfera, hotarasc./ inauntru miroase a piscina, a abur, a savon noir (1). chiar la intrare, doua dulapuri cu vitrina care par gata sa se prabuseasca pe podea, ambele ticsite cu sticle si borcane in care se afla probabil misterioase substante de infrumusetare./ ghidul descrie bain d'or ca un hammam tipic de cartier, "delicios". inauntru e simplu si cam murdar, cu mobilier vechi si podele crapate./ traversez coridorul, in capatul caruia se afla o masuta, un cuier si patru femei imbrobodite care stau turceste pe jos./ asezata pe masuta, o adolescenta imi zambeste./ -hammam? intreb./ -oui./ -gommage (2)? adolescenta imi arata spre una din fe  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Earth Hour
de sefero la: 23/03/2009 17:03:08
prin simplul gest de a închide luminile pentru o oră, earth hour transmite un mesaj puternic despre nevoia de acţiune împotriva schimbărilor climatice./ pe 28 martie 2009, la 20.30, oameni de peste tot din lume vor stinge lumina timp de o oră. va fi un eveniment în care ne dorim să implicăm un miliard de oameni şi mai mult de 1000 de oraşe, pentru a dovedi că împreună putem să acţionăm împotriva schimbărilor climatice.mişcarea earth hour a început în oraşul sydney, australia. pe 31 martie 2007, 2,2 milioane de persoane şi 2100 de companii din sydney au stins luminile timp de o oră. În 2008, evenimentul a devenit unul global, antrenând 100 de milioane de oameni din  ...continuare .
5 comentarii
modifica
...de Marrakech (1)
de Honey in the Sunshine la: 23/03/2009 14:45:20
ok. pe aici am trecut. si pe aici. da, dentistul ambulant. si moscheea asta. parca si magazinul asta mi-e cunoscut. mosul jerpelit care impinge o raba plina cu pain au chocolat pe care le-ar invidia orice patiserie./ rascruce de drumuri. si aici? am mai vazut piateta asta? fie, o iau la dreapta. nu recunosc nimic, de-o parte si de alta a strazii scrie fondouq ceva, ori eu sunt sigura ca n-am vazut nimic asemanator./ mai bine ma intorc. unde ma intorc? in ultimul loc pe care mi-l amintesc. citesc in colt numele pietei. o caut pe harta. nu e. ai naibii cartografi de la lonely planet... ma uit spre orizont, poate zaresc vreun minaret. macar de s-ar vedea moscheea koutubia de aici. nu se vede n  ...continuare .
26 comentarii
modifica
mi-am luat lumea-n cap
de INSULA ALTUIA la: 23/03/2009 13:27:46
ploua in cochilie/ cadentat/ curcubeul se destrama/ in raze/ visele le-am atirnat/ pe sirma / fara cirlige/ vintul le arunca-n/ pustiite locuri/ dincolo de zari/ imi fac palmele / caus/ imi string iubirea / si fug.
15 comentarii
modifica
Studentie...
de georgenicolae la: 23/03/2009 12:06:47
ce mirare ca esti, ce bine ca sint student. nu e o intamplare a fiintei mele, ci o necesitate. haioasa uneori, dar de cele mai multe ori un maraton de neclaritati, multe ore de maraton de neclaritati, multe ore pierdute printre fituici si regasite prin examenele picate, profi care te tin minte pentru ca nu le-ai aplicat forumula de succes "stimate+domnule+profesor+inca cateva titluri" sau pentru ca nu ai fost pe lista celor care le-au cumparat cartile, fluctuatii bursiere, catastrofe bugetare ale parintilor la inceput de an universitar si la sfarsit de reclasificare, locuri in camin licitate etc/ ce bine ca esti, ce mirare ca sunt student in adevaratul sens la cuvantului. ca pornesc spre ex  ...continuare .
38 comentarii
modifica
Bebelusul si transportul
de georgenicolae la: 23/03/2009 11:45:40
stau si ma gandesc cat e de normal sa iti duci bebelasul din carucior cu autobuzul. pot afirma ca nu am gasit deocamdata un raspuns clar, poate ma ajutati cu parerile voastre. sunt de parere ca nu e normal sa iti duci micul copil cu autobuzul, troleibuzul, tramvaiul, cu toate mijloacele de transport in comun. in primul rand as veni cu motivul ca e plin de microbi, fiecare utilizator al mijlocului de transport are microbii lui, unul stranunta, altul tuseste, altul agita praful de pe jos. iti expui prea mult odrasla, aceasta expunere putand fi evitata./ am ocazia sa vad cum diferite mamici sau bunici incearca sa urce cu caruciorul in autobuzul. e logic ca fara ajutor nu reusesc, primul obstac  ...continuare .
20 comentarii
modifica
ferestre
de alex andra la: 23/03/2009 08:12:38
nu. nu despre termopane este vorba !:))/ ci despre deschideri, vederi, transparentze, oglindiri.../ ori despre inchideri, perdele, draperii, storuri, intoarceri spre sine...
53 comentarii
modifica
aruncati... in spatiu si timp
de alex andra la: 23/03/2009 07:40:09
exista in viata voastra:/ locuri care v-au marcat, v-au ramas in suflet, v-au schimbat viata, v-au facut sa vedeti altfel lumea ?/ locuri pe care ati vrea sa le revedeti ?/ locuri la care visati ?/ locuri...
98 comentarii
modifica
Ofer câte-un zâmbet
de iuli_nrb la: 23/03/2009 07:30:40
ofer câte-un zâmbet din miezul de soare / topită în el, răsfirând câte-o rază / ce-mi inundă fiinţa-n aurie culoare / despletind de pe deget o fragedă frază. / / ofer câte-o vorbă colorată în bine / Înfrunzita cu rouă şi pictată cu flori / pot trimite un zâmbet departe de mine / de pe tocurile munţilor încălţată, sub nori. / / ofer câte-un gând legănat în tăcere, / o privire duioasă uitată-n zenit, / un sărut pe un deget cu glazură de miere. / cine doreşte că să-i trimit?
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: