arhiva: 26/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
deasupra
de mara katrina la: 26/03/2009 20:39:53
negura. particule de apa aflate in suspensie in atmosfera, siluete de copaci, nici un sunet./ inaintand ceata se risipeste; multimea densa de copaci arunaca neliniste; lipsa freamatului incetineste ritmul respiratiei. lumina crescanda o ajuta sa distinga culorile. de printre copaci se desprinde ca o umbra o alta silueta: un barbat cu vesminte negre si parul de culoarea castanelor lung pana la sale. lumina soarelui patrunde printre crengile si ramurile copacilor, facand ca fata umbrei sa se lumineze atat de puternic incat sa para a fi insasi sursa luminii iar parul sa prinda in suvite un auriu imaterial. pasii lui sunt usori dar siguri, ea il urmeaza intr-un gest inconstient. pasii l  ...continuare .
2 comentarii
modifica
Doua epigrame
de Apoll la: 26/03/2009 19:49:20
unuia/ când scrii k în loc de ca/ pe fir intri drept copil,/ de se-observa barba ta/ trimiți firele-n… exil./ / troc/ / -cum de-a reușit vițelul se-ntreba un controlor/ la liceul cu renume de pe strada florilor? / ii răspunse diplomatul ce trecea ocazional:/ -taică-su a vândut vaca să-l salte-n extemporal./
3 comentarii
modifica
frica
de om la: 26/03/2009 18:22:21
inspirat de confe mai recente si de topten-ul lui mao haideti sa facem o ierarhie a fricilor personale./ puteti pune doar 5 (daca punem mai multe o sa fim porecliti "drobu' de sare" :)/ pot sa fie frici prezente, de ex dusul la dentist astazi la 6 pm sau accident de masina ....sau frici din viitorul mai indepartat de ex: pamantul atras de o gaura neagra, cataclism, cutremul, kg in plus, chelie, etc/ pe modelul confei lui mao incepand din aprilie o sa afisez cele mai raspandite 10 frici./ apoi votam din nou si gasim cea mai tare frica din parcarea de 10 frici !/ / ps: ma gandesc ca sa fac o extra categorie sexi ... adica a fricilor in fct-ie de sex (fumei vs berbanti ;)
58 comentarii
modifica
Cavalerii Jedi
de tzutzix la: 26/03/2009 16:04:13
la recensamintul din 2001, nu mai putin de 390,000 locuitori din anglia si tara galilor s-au declarat “cavaleri jedi” la rubrica religie (national statistics)./ chiar sunt curios cum ar suna o rugaciune catre sf. george (lucas):/ “si ne fereste pe noi de black star”?
11 comentarii
modifica
polizorul
de Sancho Panza la: 26/03/2009 14:09:52
polizorul / este / un obiect / absolut inutil/ e mult mai simplu/ să iei doi oameni/ alcătuiţi din carne şi patimă/ să-i închizi într-un cerc de cuvinte/ şi să stingi la plecare/ lumina/ atât/ după un timp/ vei găsi doar lame perfect ascuţite/ şi nicio pierdere/ de materie primă./
14 comentarii
modifica
Şşştt… Nu mişcă nimeni – se stinge lumina! Puteţi să vă uitaţi la meci şi pe întuneric…
de thebrightside la: 26/03/2009 10:51:28
/ ...pentru că sâmbătă între 20:30 şi 21:30 naţiunile unite neoficial sărbătoresc ora pământului. toate becurile stinse! / dacă eşti un el, ăsta e momentul ideal să aprinzi o lumânare lângă doza de bere şi castronelul cu alune şi să-i spui ei: / vezi? să nu mai aud că n-am pic de romantism! am o lumânare întreagă!/ dacă eşti o ea, nu uita că ăsta nu este momentul să te epilezi cu lama!/ dacă eşti minor, ăsta este momentul sa-i disperi pe ai tăi şi să fii tu părintele. / cum aprinde unul o lumină, pac – stingerea! / aminteşte-ţi că nu au ce să comenteze şi profită din plin!/ enjoy!/ p.s. pentru efectele ora pământului 2008 dă o rait  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Ce e bun e ilegal, imoral sau ingrasa
de thebrightside la: 26/03/2009 09:03:12
aseara m-am pus sa lucrez cu laptopu' in brate... in aproximativ zece minute imi venea sa dau cu maria sa tehnologia de toti peretii... prin urmare am dat-o naibii de munca.../ azi parc-ar fi mai soare, da' tot cam depasita ma simt, asa ca dimineata m-am gandit bine si am ajuns la concluzia ca.../ vreau un sclav. / da, stiu ca suna de toata cacaoa, da' asta vreau. nu l-as abuza, zau! numa' asa, sa se ocupe de micile nimicuri ale zilei, ca sa pot io sa ma ocup de alea mari./ noah, acu' sa nu veniti sa-mi ziceti ca si voi vreti, fiindca io am zis prima, deci dorinta referitoare la sclav a fost epuizata si adjudecata. dixit, vorba intrusului./ in schimb aveti liber sa vreti tot ce-a mai  ...continuare .
77 comentarii
modifica
preludiu în mov
de alex andra la: 26/03/2009 08:03:23
îmi bate în piept o tobă de tinichea/ nu mai aud anotimpurile/ mozart copilul autist/ compune recviemuri la flautul fermecat/ / / / /
104 comentarii
modifica
Franturi...(4)
de adina.petre la: 26/03/2009 00:23:44
era o zi de mai călduţă, destul de senină, fără a-şi pierde însă atmosfera tristă. / stăteam unul lângă altul şi ne priveam pantofii. la picioarele noastre era un maldăr de pământ nisipos, cu multe pietre prin el. mă jucam cu vârful pantofului pe suprafaţa netedă şi lucioasă a uneia dintre cele mai măricele. m-am simţit ca un infractor în flagrant când l-am auzit pe tata întrebându-mă în şoaptă: / - Ştii de ce sunt rotunde şi lucioase? / oprindu-mă din dansul meu imaginar cu piatra, i-am răspuns tot în şoaptă, răsuflând uşurată de apariţia noului meu complice: / - cândva, pe aici trecea o apă... / - da, acum foarte mult timp, trebuie să fi  ...continuare .
37 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...