arhiva: 03/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
"Nu ma-nnebuni, Nea Nicu?!"
de Daniel Racovitan la: 03/03/2009 22:12:47
ehei, nu se mai fac reclame cum se faceau odata... :)))/ http://www.youtube.com/watch?v=mpcj2o5ijnw
8 comentarii
modifica
Insomnii
de Honey in the Sunshine la: 03/03/2009 20:36:56
grele/ sunt noptile cu stele/ cand singur esti/ si ai vrea mangaieri/ :))/ ce faceti cand n-aveti somn?
69 comentarii
modifica
Frustrari
de motanelul la: 03/03/2009 18:51:23
tzeapa!!!!/ textul nu are frustrari de nici un fel./ in schimb la masa asta se elibereaza frustrari de toate felurile. dati/i drumul :)
52 comentarii
modifica
sa vorbim despre reclame
de proletaru la: 03/03/2009 16:53:31
se spune ca daca o reclama nu iti place, nu faci parte din grupul tinta caruia ii este adresata. cu putine exceptii, reclamele noastre sunt construite fie pe vulgaritati fie pe prezentari seci ale "calitatilor" produselor, exceptandu-le pe cele specifice brandului si care ruleaza peste tot in lume./ spuneam de exceptii. ce reclama considerati a fi buna si de ce? a se argumenta./
82 comentarii
modifica
Aceeasi Marie...cu alta tingire..
de monte_oro la: 03/03/2009 14:14:40
un text lucian mandruta... nu este printre preferatii mei din rolul de prezentator de stiri, dar il citesc mereu cu placere... si aproape uimire... legata de stil... in dilema. http://www.dilemaveche.ro/index.php?nr=262&cmd=articol&id=10072
38 comentarii
modifica
la maxim!
de mariaa la: 03/03/2009 13:59:05
"este o mare diferenta intre a juca pentru a castiga si a juca pentru a nu iesi pe ultimuul loc./ maximizeaza...fara compromisuri!"/ din:lectii din desert(gold of the desert kings)/ dar daca totusi suntem nevoiti sa facem un compromis sau mai multe,inseamna un pas inapoi pentru noi?adica riscam prin a ne pierde adevarata identitate,sa nu mai stim cine suntem cu adevarat?
7 comentarii
modifica
Galeria Cafegiului Concret
de Intruder la: 03/03/2009 13:37:00
"mourning becomes electra"...voi din ce v-ati intrupat? :)
45 comentarii
modifica
slalom printre martisoare
de sinival la: 03/03/2009 12:51:28
am intrat fara sa vreau in goana dupa martisoare ieri, 1 martie pe la pranz./ acum ca a iesit soarele si e mare sarbatoare nationala statiile de trolee de prin centru s-au impanzit de florarese cu fuste largi si ambulanti cu martisoare care mai de care mai lucioase,inflorate,chitzaitoare,aurite..adicatalea, chicioase.si daca trebe sa facem loc martisorului,nu mai conteaza nimic,mai scapam chiar si de masini caci vechile parcari de pe trotuare si spatii verzi au luat loc tarabelor si presurilor ambulante./ ma lovesc fara sa vreau de vartejul gurilor casca de la tarabe si zic sa nu fiu neam prost sa nu miros si io primavara si caut printre maldarele de tarabe ghioceiii..si caut!in final il gase  ...continuare .
27 comentarii
modifica
Vise spulberate
de superbaraluca la: 03/03/2009 12:50:53
in inchipuirea mea/ vise rand pe rand se spulber/ cand pe toate dragostea/ le preschimba-ncet in pulberi./ cantata e de veacuri,/ in vers fiind amagirea,/ nesperatelor leacuri,/ nesperata-i azi iubirea.
44 comentarii
modifica
unghere
de Homo Stultus la: 03/03/2009 10:36:09
o introducere este bună. este bună nu pentru că finalitatea este enunţată ci, pentru că, ea se revelează devenind făgaşul demersului. din punct de vedere obiectiv (în condiţiile în care avem naivitatea să credem că există, în afara persoanei, obiectivul) fără o introducere bună ne luăm prin surprindere atât pe noi cât şi pe ceilalţi. surpriza are de obicei un caracter pozitiv. aici vorbim însă de o expunere brutală la lumină a unui film încă nedevelopat. / rezultatul este catastrofal doar în măsura în care pe film se găseau frânturi de timp interior. timpul interior nu se măsoară cu un ceasornic obişnuit. el se măsoară cu ceasornicul de bucătărie a  ...continuare .
5 comentarii
modifica
capitalismul la noi
de motanelul la: 03/03/2009 09:34:15
comunismul si capitalismul sunt culori aflate la marginea spectrului. alb si negru. sau negru si alb. ca sa traiesti in umbra lor trebuie sa fii idealist. sa ai o ideologie./ fostii comunisti acumuland bogatii pe ascuns (sau privilegii pe fatza, care sunt cam acelasi lucru) nu erau sub nici o forma comunisti. dupa marea inghesuiala au aparut si s/au format o multime de imbogatiti. sunt ei capitalisti? pai majoritatea s/au ridicat cu bani din fodurile partidului sau cu relatiile lui. toti au detinut functii importante in trecut si au sustinut ideologia veche. macar superficial si tot sunt murdari de comunism./ unde este onestitatea presupusa de un capitalism autentic? daca s/au imbogatit in  ...continuare .
42 comentarii
modifica
Primavara, primavara :D
de GloriaVictis la: 03/03/2009 09:05:03
„o singura privire aruncata privirii iubitului privindu-si iubita ne e de-ajuns pentru a constata ca privirea lui e goala si ca el insusi e, cum bine se spune, „rapit”. tot ce fusese odinioara spirit intr-insul, inteligenta, curiozitate si prudenta a disparut fara urma. ceea ce ramine este, ca in privirea celui transfigurat de presupusa prezenta a divinitatii, expresia celei mai curate nerozii. de altfel, acest fenomen al timpirii prin iubire nu se limiteaza in nici un caz la dimensiunea ei sexuala.” / (patrick suskind, despre iubire si moarte, trad. ionut budascu, humanitas, 2006, p. 35) / deci? tampirea prin iubire? acord? dezacord?/ /
74 comentarii
modifica
Marioneta
de Lexis la: 03/03/2009 08:14:41
o păpuşă este un obiect neînsufleţit care are scopul de a îi distra pe ceilalţi. ea este îmbrăţişată de copii, iubită şi dorită de ei. cu toate astea peste puţin timp este uitată într-un colţ. abandonată. se umple de praf, hainele i se murdăresc. se poate să îţi mai aduci aminte de ea din când în când şi să o mai iei cu lehamite de pe scaun, să o mai scuturi în ideea că poate prinde viaţă. păpuşa iubită de copii nu ajunge mai departe de coşule de gunoi, ca toate obiectele neînsufleţite de altfel. vreau însă a vă vorbi despre marionete, acele lucruri încălzite de mâinile actorilor tot pentru fericirea celor din jur./ marionetele, spre deosebire d  ...continuare .
6 comentarii
modifica
conifere
de Sancho Panza la: 03/03/2009 05:21:36
într-o seară-ţi spuneam / cred că-i mare lucru să ai lângă cine să taci/ aşa / ca-ntr-un somn la marginea apei/ era după moartea mălinei/ şi noi băteam câmpii / să nu ne mai ardă / gustul acru de clopot în gât/ ţi-aminteşti visul acela în care / ne-am plimbat pe sub tâmpa/ cică te prinsesem de braţ şi râdeam / tu povesteai eu simţeam cum pielea ta îmi încălzea palma/ ca o ţigancă / ghiocul/ altă dată ţi-am spus / nu îmi plac gropile/ sărutul uscat dintre lemn şi pământ / ai promis să-mi împrăştii cenuşa de pe nu ştiu ce munte/ o vor citi huhurezii / să nu te pună dracu' să uiţi uriaşule îţi ziceam/ mă întorc şi te bântui/ / v  ...continuare .
15 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...