arhiva: 04/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Cum...
de monte_oro la: 04/03/2009 22:55:00
cum.../ cum te ascunzi in ochii mei/ ca doiul ce se imparte-n trei/ cum dai 'noptarii bob curat/ de luna preschimbata-n pat/ cum te alinti si cum te joci/ 'nalt cantec pe mai multe voci/ mirare-mi esti de n-ai fi vin/ si miere, de n-as fi pelin/ ti-e soapta ca de vultur viu/ pandind plecarea din pustiu/ spre muntele pe care, zeu,/ te-asteapta vesnic prometeu/ insingurat si'ndoruit/ privind caprui catre zenit/ din el sa smulgi ce ti-e sortit.../
35 comentarii
modifica
ti-ai gasit casa?
de proletaru la: 04/03/2009 20:00:27
sa va puteti localiza casa... sau orice alt loc care va intereseaza.../ http://www.norc.ro// selectati orasul si mutati balonul pe harta. se pot vedea imagini doar de pe traseele albastre./ imaginile sunt panoramice si pot fi rotite unghiurile de vedere.
58 comentarii
modifica
Concurs de exactitate
de Honey in the Sunshine la: 04/03/2009 18:57:01
m-am gandit sa facem o chestie interesantissima:)))/ sa vedem cine are ceasul de la calculator cel mai aproape de ora exacta./ http://exacttimenow.com// eu sunt cu 12 secunde inainte :)/ / p.s.: aceasta confa este evident un pretext "stiintific" pentru trolleu si trancaneala:)
82 comentarii
modifica
ușoară amnezie de primăvară
de alex andra la: 04/03/2009 18:02:51
am uitat să respir/ suspendată pe buzele tale / desenez abisuri pentru căderi rotite/ tu taci/ poleit cu dorințele mele/ îmi pierd șirul / visul neterminat/ suspinul primăverii mă ridică/ femeie cu aripi înmugurite/ /
34 comentarii
modifica
Ganduri in zig-zag
de cosmiK la: 04/03/2009 14:42:31
ianuarie 2009. inceput de an promitator...vesti imbucuratoare...nu mai e nici urma de-ndoiala. mi-a intarziat si testul e pozitiv...voi fi mamica la 32 de ani si el tatic, la 26...ce fericire, de-a dreptul, sublima! amandoi suntem in "al noualea cer". eu rad de fericire, iar el plange din acelasi motiv. ciudat, cum ne-am gasit noi-doi. atat de diferiti, dar rezonand la unison./ nu stiu de ce ma mir atata. viata-i imprevizibila si iti ofera, mai, mereu surprize./ simtisem ceva schimbari, in interiorul meu, inca, din decembrie. intuiam ca asta e dar nu eram suta la suta sigura./ oricum voi merge la medic, peste doua saptamani, sa-mi confirme ceva ce eu stiu deja....greu mai trece timpul...deabi  ...continuare .
43 comentarii
modifica
un raliu
de INSULA ALTUIA la: 04/03/2009 13:46:06
mi plac concursurile, distracţia, maşinile. am fost invitata împreună cu soţul să participăm la raliul „criminaliştilor”, nu puteam refuza, adoram viteza, „nebunia” concursul… auzisem, mi s-a povestit din anii precedenţi, nu mai participasem, ca se lasă cu chef, tombolă, dans… o nebunie, ce mai./ ziua „raliului” a sosit. ajungem la limită de timp şi suntem întâmpinaţi de organizator: / - haideţi toţi la maşini, numărul 13… ecusoanele le purtaţi inclusiv la toaletă, telefoanele să vă fie deschise, copilotul urmăreşte harta şi îndrumă. aţi înţeles doamna filimonescu?/ - …da. am înţeles ./ - din 5 in 5 minute va pleca câte-o maşina. t  ...continuare .
16 comentarii
modifica
spin si singe
de INSULA ALTUIA la: 04/03/2009 13:17:45
un harpon m-a strapuns/ si durerea s-a prelins/ in cele patru zari/ si dincolo de cercul polar/ unde m-asteapta/ noaptea boreala./ dire, singe geruit/ ramin pe zapada/ poate vreodat'/ / ma cauti.
6 comentarii
modifica
Emoţii de iarnă ...
de juli la: 04/03/2009 13:02:06
am lăsat-o să ducă apa aşteptând-o pe trepte. teama mi se strecurase-n suflet, n-aş fi intrat singură în casă nici picurată cu ceară, se întunecase, ori poveştile lui andraş spuneau că strigoii, ielele şi fata pădurii umblă când se lasă întunericul şi au putere până la prima geană de lumină. / În minte-mi stăruia îndoiala, un sâmbure de adevăr tot trebuia să fie legat de iele şi strigoi. erau poveşti în care toată lumea credea, până şi mama spunea că unele sunt adevărate. am început să o însoţesc seara la şezători. o teamă indefinită mă stăpânea. mama nu avea ce face, decât să-si petreacă serile lungi de iarnă acasă, mă lua cu ea.  ...continuare .
8 comentarii
modifica
De stanga sau de dreapta?
de adina.petre la: 04/03/2009 08:04:11
se ia una bucata copil. / i se pun obiecte in fata. / el intinde manutza stanga si incepe a explora. / i se da o foaie si-un instrument de scris. / el apuca instrumentul cu manutza stanga si deseneaza. / incepe scoala. / invatatoarea il obliga a scrie cu manutza dreapta. / el ramane obisnuit a scrie cu dreapta, dar pe acasa mai exerseaza si cu stanga./ tot ce face - ca actiune, manipulare de obiecte, etc., face cu mana stanga. tot ce scrie, scrie cu dreapta. / intrebarea este. copilul nostru este stangaci sau dreptaci?/ / probabil cea mai corecta notiune ar fi ca este ambidextru. / dar! / daca n-ar exista formula de "mijloc", in ce "directie" l-ati incadra? :)
57 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: