arhiva: 08/03/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
ce-ai vrea sa fii ?
de alex andra la: 08/03/2009 22:40:59
capsuna / fluier din lemn de soc ?/ motiveaza-ti alegerea, apoi propune, la randul tau, doua variante pentru urmatorul jucator.
131 comentarii
modifica
De ce sa semnalizam?
de georgenicolae la: 08/03/2009 21:23:30
În primul rând aşa e normal, scrie în regulament, aşa ai invaţat la şcoala de soferi,nu? de ce să nu semnalizezi? Ție lene să dai de "mâner" ? de ce trebuie să fim mai deosebiţi şi să nu semnalizăm când ne aflam în trafic? lene mare? să nu mai fie!! stau în spatele tău, văd că încetinşti, habar nu am ce vrei să faci şi brusc o iei la stranga ori dreapta. te înjur, te pot lovi, ne poate lua dracu pe toţi. mă enerv repede când stau într-o intersecţie unde trebuie să cedez trecerea şi tu marele conducător nu semnalizezi că vrei să virezi şi nu imi permiţi să îmi dau seama că pot trece, că nu ni se intersectează traseele, mă poti scuti de nişte nervi  ...continuare .
83 comentarii
modifica
zamislire
de INSULA ALTUIA la: 08/03/2009 19:47:00
te tin in palma mea / cu teama/ caldura ei te va / topi/ in mine lumea-i/ vie/ m-as transforma in/ iarba/ cu unduiri vulgare/ as transforma lacrimile / pamintului/ in roua/ ca ridurile cerului/ sa se spele cu ea/ luna sa aprinda/ candela / carul mic sa/ faca rotocoale/ ca fumul/ unui trabuc fin.
11 comentarii
modifica
ginduri si flori pentru doamnele si domnisoarele de pe cafenea
de INSULA ALTUIA la: 08/03/2009 19:16:30
http://ro.netlog.com/go/explore/videos/videoid=146735
16 comentarii
modifica
dimineață descheiată la gât
de alex andra la: 08/03/2009 16:20:45
/ de-aș fi fereastră lumea/ mi-ar intra în casă / pe caietul de desen soare albastru / copaci / copii/ păsări / tristeți / ceai de mușețel / arii din opere / pălării / câte-o carte cu coperți de aur/ tu…/ … m-ai primi în visul început/ m-aș pune cuminte într-un colț / să nu-i tulbur undele cu oglinzile mele mișcate/ m-aș destrăma apoi/ în mâinile tale/ fular la capătul iernii/ să mă depeni poveste cu dovleci și maștere/ porumbi și boabe de linte/ pe o scară până la nor/ cenușăreasă fără condur/
26 comentarii
modifica
Habar n-am..
de basarabean la: 08/03/2009 12:48:50
era abia începutul secolului xxi când se produse alegerea. pierduse multe, îl fripse şi mai multe, dar era sigur că nu-i merită atenţia atât timp cât existenţa sa urma să fie prelungită până pe la mijloc de secol. firea nu-i permitea renunţări la "dacă", "de ce", "poate", "cândva". În anii dinainte de alegere lumea sa paralelă era aproape clădită şi era greu să spui ce-l mai oprea. probabil mai împrumutase şi altceva de la oameni, cu excepţia viciilor atât de necesare oricui. probabil împrumutase acel vreau primitiv, păstrat cu sfinţenie de fiecare epocă. mai luase şi un pic de confuzie, de altfel ar fi plictisit de moarte de acest secol. după mai bine de jum  ...continuare .
3 comentarii
modifica
Eyeless in Gaza
de modigliani la: 08/03/2009 12:01:49
/ şi regii, -şi pregătesc plecarea/ carele de luptă se surpă/ în aur/ biciul taie carne/ orizont/ şi soare frânt/ în pulbere udă/ femeia e pradă sclavilor/ ochii orbilor/ pustiesc/ nu plânge nimeni/ au muţit şi copiii/ satârul trozneşte încă o zi/ trebuie să fie pârjolul/ şi potopul trebuie să fie/ / nu este decât un alt dumnezeu/ / şi/ …te întoarce măi în noi,/ lasă-ţi palma peste ploi,/ lasă umbra, umbră ceţii,/ lasă-mi noaptea, viaţă, vieţii…/ zeii, -şi privesc deşertul/ de cruce/ de fier/ de piatră/ zeii, -ţi găsesc lumina/ / nu este decât o altă iubire / / / /
8 comentarii
modifica
Şi totuşi, doamnelor...
de Intruder la: 08/03/2009 10:42:53
azi e 8 martie. la multi ani, voua. / ...si totusi, nu ma pricep sa dau multe cadouri deodata. / ...si totusi, pentru voi, un filmulet de doar 9 minute. / daca va hotarati sa-l vedeti, musai pana la sfarsit. / http://www.vimeo.com/3365942/ (preluat de pe cnet.ro)/ duminica insorita, tuturor...
20 comentarii
modifica
MARDI GRAS CELEBRATIONS
de anisia la: 08/03/2009 07:08:40
ieri am fost sa vad parada. peste 50 de companii sunt implicate in organizare. in jur de 7500 gay and lesbians au participat la parada din sydney, reprezentand diferite gay and lesbians asociatii. simfonie de culoare, voie buna si implinire. libertate de expresie la prima mana. din punct de vedere turistic, o sursa de venit pentru municipalitate si nu numai. din punct de vedere social, un eveniment de amploare unica. / pentru mai multe informatii http://www.mardigras.org.au/internal.cfm?sub=parade&nav=mardi%20gras%202009/ ce parere aveti despre acest eveniment?
146 comentarii
modifica
concubinaj
de Sancho Panza la: 08/03/2009 02:08:53
motto:/ “mă sculam dimineaţa/ şi mă bucuram/ că sunt cu mine./ apoi plângeam.”/ ana il/ / de fapt mi-a luat ceva timp să învăţ / cum să te dau la o parte/ ca pe o plapumă umedă/ să-mi aşez tălpile pe mochetă şi în secunda următoare să-mi fie dor / de-o cafea/ să mă bucur de tusea vecinului/ şi de mirosul ţigării pe care-o aprinde / întotdeauna/ în lift/ să ascult cum porumbeii îşi scutură noaptea din pene/ peste rufele întinse-n balcon/ apoi apa zbătându-se în ţevi ruginite/ ca un păstrăv în undiţă/ să fierb un ou moale/ şi să te chem la micul dejun/ cu pâine proaspătă/ şi o porţie bună de / jemenfichism uşor rumenit/ / s  ...continuare .
9 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...