arhiva: 01/04/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
CE MAI FACETI
de valys3 la: 01/04/2009 13:43:46
ce mai faceti fratilor? eu sunt bine am inceput un curs de limba germana si am 3 luni de cand sunt aici am primit de la primarie un plic care este dreptul de sedere si de munca.si acum vreau sa merg la primarie sa imi caut si ceva de munca.stiu ca trebuie sa am rabdare ca nu e asa simplu,dar asat e..........mai bine in germania decat in romania.voi ce credeti?/
98 comentarii
modifica
In genunchi ma intorc la voi
de Abecedar la: 01/04/2009 08:59:00
imi iau de dimineata inima in dinti.../ stiu ca am gresit, si nu putin, dar imi pare rau! dau vina pe occident,ca m-a intors pe dos de nu ma mai recunosc, se zice ca te obisnuiesti mai usor cu binele, nu e adevarat, sau poate ca exceptia sunt tocmai eu. / in realitate sunt o insingurata care tanjeste dupa prietenia romaneasca, in mod deosebit dupa prietenia voastra-v-o cer in genunchi! sunt nefericita ca m-ati izolat iar zilele mele trec greu, cu lacrimi si oftat, cu chinuri interioare de nedescris...nu mai rezist!!! / va promit tot ce-mi cereti! nu mai scriu confe insipide, incolore si inodore,nu mai ridic poalele in capul nimanui,voi fi respectuoasa si cuminte./ nu voi mai turna gaz pe foc  ...continuare .
156 comentarii
modifica
păcăleli
de alex andra la: 01/04/2009 08:26:40
păcăli-te-aș păcăli !/ la la la si la la li !
54 comentarii
modifica
constatari la o cafa
de magi la: 01/04/2009 07:49:23
eii si cum v-am mai spus aseara mie imi lipsesc emoticoanele / da' rau de tot nu asa... / mi-a luat fo doi ani juma sa invat hierogrifele de la tavaliciu' mesengerian ... asa ca fara moticoane cum naiba sa te esprimi... / quote asisderea... ca m-a terorizat spimaana ca nu pun bine sagetelele / si cum ziceam... eu beu cafeaua si cuget... liber. / e o noua zi ... maciuci..asa ziceam si ieri / dar ieri nu puteam sa zic ca e o luna noua...bingo..m-a strapuns cugetarea asta..
27 comentarii
modifica
singurătate şi cafea
de paparuz adrian la: 01/04/2009 07:42:04
/ / ai vrut deodată să fii singură/ în mijlocul singurătăţii/ chiar dacă în casa ta/ demult era doar mirosul amintirilor tale/ nici nu ai avut timp să observi/ că uşa inimii ţi-a rămas deschisă/ că ai plecat desculţă prin ploaie/ ai vrut doar să fii singură/ udă şi goală/ să nu mai ai întrebări/ şi să nu mai aştepţi răspunsuri/ de aceea în acea zi/ ai fost singura femeie goală/ pe terasa cafenelei mele/ deschisă de atunci/ numai singurătăţii tale/ uşa...uşa inimii tale/ pot s-o închid azi/ pe dinauntru?/
1 comentariu
modifica
femeia fatală
de paparuz adrian la: 01/04/2009 07:37:19
/ eşti incredibil de frumoasă/ azi/ când toate pietrele dorm/ cu faţa în jos/ şi mirosul toamnei/ s-a aşezat liniştit pe fiecare alee/ ar trebui să fii arestată/ pentru port ilegal de fericire/ şi contrabandă cu zâmbete/ iar apoi e chiar inuman/ să te plimbi aşa despuiată/ arătându-ţi sânii pe rând/ tocmai prin parcul în care/ pensionarii se îngrămădesc/ să-şi încălzească amintirile/ chiar dacă tu nici nu ştii/ că în urma ta/ gospodinele au atacuri de panică/ iar bărbaţii devin brusc trubaduri/ chiar dacă nu vezi că puştii/ aleargă stupizi cu ochii lipiţi/ de coapsele tale/ tot ar trebui să fii condamnată/ în acest stat de drept/ pentru sim  ...continuare .
28 comentarii
modifica
1 Aprilie şi criza mondială (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 01/04/2009 05:26:32
de la criza asta, frate,/ Şi guvernu-i pus pe rele,/ În loc de “gogoşi umflate”,/ ne oferă…”minciunele” !/
7 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...