arhiva: 11/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Apologie
de Apoll la: 11/04/2009 19:07:30
managerul se opri îngândurat asupra proiectului răsfoind de la un capăt la celălalt încă o dată filele .era cert că urma o perioadă dificilă, în care ambiția și priceperea sa vor fi puse la încercare.in urma licitației câștigate de o firmă competentă cu nume sonor începutul părea de bun augur. inaintea aplicării ultimelor cuceriri tehnice s-a folosit și o metodă ce ținea de tradițiile acelor meleaguri. s-a dat drumul lui lupan un câine cu un pedigree neîndoielnic a cărui rasă nu mai e necesar a fi specificată, pentru confirmarea locației de amplasare a construcției.acesta însă,ca un maidanez de cea mai joasă speță ,se opri la primul stâlp întâlnit  ...continuare .
6 comentarii
modifica
POVESTEA VECHIULUI CASTEL
de sirin_esther la: 11/04/2009 18:46:58
"(...) trecuse de miezul nopţii când luna se infiltra acum printre perdeaua uşoară a camerei, scăldând chipul fraged al fetei, într-o lumină palidă dar caldă./ deodată fata se foi în somn, se întinse şi căscând leneş, începu să-şi deschidă puţin câte puţin ochii drăgălaşi.cu chiu cu vai se ridică; căută disperată în jur o pereche de papuci: ceva, orice, numai să nu-i îngheţe picioarele!/ dar nu găsi decât o simplă pereche de şoşoni de paie şi rămase cu gura căscată la ei. nu avu încotro şi se văzu nevoită sâ îi încalţe. ce să facă?! culmea! Îi veneau perfect însă o scoteau din minţi. nu apucă să facă nici doi paşi până la uşă  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Work and travel
de bogdan_074 la: 11/04/2009 12:42:18
vreau sa plec vara asta in grecia pintr-un program work and travel si am indoieli ? imi puteti spune si mie o firma serioasa sau ce vi sa intamplat intr-o astfel de experienta ?
1 comentariu
modifica
sarbatori fericite
de INSULA ALTUIA la: 11/04/2009 11:40:25
fie ca aceste sfinte sarbatori sa va aduca bucurii,sanatate iar iepurasul sa fie darnic./ tuturor celor care sarbatoresc pastele.
24 comentarii
modifica
Lectia patru
de adina.petre la: 11/04/2009 10:10:48
citit "despre vietile si doctrinele filosofilor" - diogenes laertios./ pe langa faptul ca mi-a luat o vesnicie sa gasesc cartea, mi-a luat aproape la fel de mult sa o termin de citit. multe nume, multe asemanatoare rau, abundenta de informatii condensate pe pagina. si multe contraziceri intre ce a scris autorul si notele de "subsol". / in afara de asta, mi-au placut unele detalii si lucruri pe care le-am aflat despre filosofi consacrati, si m-au amuzat copios epigramele dedicate fiecaruia. / de fapt cel mai mult cred ca m-a distrat faptul ca la fiecare nota adusa epigramelor scria : "epigramele lui diogenes laertios nu prea sunt inspirate". :)
5 comentarii
modifica
domino
de INSULA ALTUIA la: 11/04/2009 09:42:14
gindurile se redesteapta/ joaca domino/ sufletul mi-e deschis/ rama de cristal./ papadia rispeste-n/ vint puf/ inlatur zgura de pe aripi/ si zbor./ intunericul s-a rarit/ luminisuri/ copacii pun umbre/ catifelate/ pe coaja de stejar.
5 comentarii
modifica
Nonsensuri -culegere
de munteanu rodica la: 11/04/2009 06:52:53
vecina/ relatia cu dumnezeu/ bineînţeles, ea este foarte credincioasă.merge la biserică ,la parastase ,multe parastase ,vinerea tine post./ atentă la tot ce miscă,ştie fiecare ce face,cu ce se îndeletniceşte, ce are vechi sau nou iar daca nu stie desigur presupune./ mai ieri îmi spune: ştii eu nu ma culc niciodată înainte de ora 24 cînd trebuie să-mi fac rugăciunea.si… mă întrebam ce-or fi adus x-leştii aseară pe la ora 23 căci aveau cinci plase mari. / domnul inginer/ este foarte sensibil si gallant. un comportament impecabil la serviciu,coplesind colegele si colegii cu bunavointa.este si”poet “domnul./ dar, multă amabilitate oboseste iar când ajunge acasă  ...continuare .
49 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: