arhiva: 12/04/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
everybody's dancing
de irma la: 12/04/2009 22:17:46
despuiati de orgolii citim james hadley chase in timp ce cozonacii cresc la caldurica./ despre omul post-iubire vom scrie de pe alte coordonate.
7 comentarii
modifica
Tunelul umed al fericirii
de Lexis la: 12/04/2009 22:03:04
În încercarea de a găsi fericirea am pierdut singurul lucru care mă făcea om, raţiunea. În praful speranţei, pumnul meu atinge un val al iubirii carnale şi dorinţa de a avea mai mult stârneşte în mine un fior greu de controlat. ochii mi se umezesc de neputinţă, îmi împreunez mâinile ca să nu mai fiu singură şi încerc să uit de fericire. fericirea nu mă iubeşte. nu mă iubeşte fericit. fericirea nu vrea să iubesc. mă aplec să îmi strâng rămăşiţele sufleteşti de pe asfalt şi cad mulţumită gravitaţiei. e cald pământul şi mă primeşte în pântecul lui. mă strânge şi mă doare, dar îmi face plăcere să îl hrănesc. e precum un copil şi eu îl las  ...continuare .
73 comentarii
modifica
A iubi se invata?
de Abecedar la: 12/04/2009 21:30:37
asa cum se invata a citi, a scrie, a merge, a manca, a construi, a crede? sau iubim pur si simplu, fara nici o nevoie de lectii?
33 comentarii
modifica
La căpătîi
de latu la: 12/04/2009 11:35:37
am invăţat să cred / În neuitare,/ dar nu mă pot opri / din aşteptare... / paşii mi s-au rărit, / Îmi cer iertare,/ ca într-un cinic pamflet, fără sfîrşit.../ spune-mi de ce,/ prin rădăcini respiră florile,/ de ce pe ţărm se-adună visele,/ cînd în vîrtej lipsesc speranţele?/ spune-mi de ce,/ o lacrimă-i oglindă de tristeţi,/ de ce-n tăceri se pierd atîtea vieţi,/ de ce-s zidite suflete-n pereţi?/ n-am invăţat să dau / culorii nume,/ nu ştiu să-nsufleţesc / un vis pe strune,/ dorul mi-l simt trăind / Şi-l simt cum spune/ basme – un cinic pamflet, fără sfîrşit.../
73 comentarii
modifica
Land mark-uri (fără manele)
de 1brasovean la: 12/04/2009 11:00:47
/ mai zilele trecute, în vizită scurtă de câteva ore în bucuresci -de rezolvat chestiuni-, fost-am condus rapid spre gara de nord. gazdele, amabile, au făcut şi serviciul de (mini) city tour, din viteza maşinii. / / -uite, intersecţia următoare e aia cu sechestrarea lu` becali, în faţă o să vezi camerele, imediat pe dreapta stâlpul în care a intrat maşina... / -da, văd... (în gând: „dă-l în moooorţiiiii măăă-siii...”, nu se cădea să zic în gura mare, totuşi) / / stâlpul, ca toţi stâlpii. intersecţia, una oarecare - scoasă însă de pe acum la lumina de gestul becaliot. la braşov avem intersecţia & casa valutară cu puscaturile, scoasă d  ...continuare .
comenteaza!
modifica
incercare...
de first_vampgirl la: 12/04/2009 07:42:26
iubire...toxica, infinita, bolnava.../ durere...organica, oceanica, franta.../ traiesc din uitare si uit in amintire.../ vreau totul! / nu! nu vreau nimic!.../ banal...concret...si .../ atat...
16 comentarii
modifica
jurnal de bord (48)
de alex andra la: 12/04/2009 06:34:05
sunt in aer de când mă știu. văzduhistă./ discutasem să mergem la un club de jazz. căutăm pe net. programul începe la zece. prea târziu pentru cât suntem de obosiți toți trei. hotarâm să ne mulțumim cu un restaurant. c. propune unul belgian. va pour les belges ! mintea mea coace deserturi fabuloase./ in jurul meu, mult prea aproape, orgolii, ranchiuni, plătit de polițe, intrigi, delațiuni, bârfe. aproape nimeni nu se ințelege cu nimeni... am nevoie de aer !/ si a fost tot ceaikovski. concertul pentru vioară. imi place atât de mult, încât nu las interpretarea, destul de oarecare, să-mi strice bucuria. inchid ochii si mă duc departe, departe... pe coclau  ...continuare .
27 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...