arhiva: 14/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
De ce?...
de monte_oro la: 14/04/2009 19:08:42
de ce?... de ce nu?.. de ce eu?... de ce tu?... / ps. fara deceneu. rog seriozitate. ;)
36 comentarii
modifica
Paradox Pascal
de Valeriu Cercel la: 14/04/2009 17:40:00
nu ştiu ce sa mă mai fac,/ de la paştele trecut,/ mielul ăla, prost crescut,/ Şi-acum latră în stomac !/
13 comentarii
modifica
Si uite asa...
de Abecedar la: 14/04/2009 16:47:40
eram cu totii in jurul focului si am aruncat inima. / -pai tu arunci ce-i mai bun?/ si giovanni intra cu mana goala in foc scoase inima si o manca./ -se cunoaste ca esti romanca!/ am rosit usor, s-a chicotit in jur, ce sa fac daca nu-mi plac deloc carciofii???/ m-am intrebat cu aceasta ocazie daca eu mi-am aruncat vreodata inima personala in foc. si mi-am raspuns./ ps. nu stiu cum sa va explic cum e acest carciof, in ro nu exista! e cu tepi si cu multe foite dure, practic se mananca doar inima.
26 comentarii
modifica
dincolo de nor
de INSULA ALTUIA la: 14/04/2009 14:44:16
din samovarul cerului/ curg fire de roua/ miresme dulci/ pravalesc pamintul/ de dincolo / de cenusa./ / copacii string/ crengile/ cuib./
33 comentarii
modifica
O simpla stare de spirit
de adina.petre la: 14/04/2009 13:32:30
sunt doar un om trist. Îmi țin sufletul în palme așa cum un copil ține un gândăcel. l-am aruncat în țărână cu silă și l-am strivit cu pantoful de lac, ca pe un cărăbuș rătăcit. / / zăcând în praf, sufletului meu îi alergau lacrimile pe obraji pentru a se prinde nod sub bărbie. soarele mi-a uscat lacrimile până la deshidratare și curând am descoperit că din tot ce am fost, mi-a rămas o inimă mică și neagră. / / Știind că mai am undeva o treflă norocoasă, am plecat în căutarea rombului perfect. inimi roșii se găsesc pe toate drumurile. dar apoi mi-am adus aminte că nu am avut niciodată... noroc la cărți. sunt doar un om trist.
54 comentarii
modifica
femeia fatală
de paparuz adrian la: 14/04/2009 12:42:20
/ eşti incredibil de frumoasă/ azi/ când toate pietrele dorm/ cu faţa în jos/ şi mirosul toamnei/ s-a aşezat liniştit pe fiecare alee/ ar trebui să fii arestată/ pentru port ilegal de fericire/ şi contrabandă cu zâmbete/ iar apoi e chiar inuman/ să te plimbi aşa despuiată/ arătându-ţi sânii pe rând/ tocmai prin parcul în care/ pensionarii se îngrămădesc/ să-şi încălzească amintirile/ chiar dacă tu nici nu ştii/ că în urma ta/ gospodinele au atacuri de panică/ iar bărbaţii devin brusc trubaduri/ chiar dacă nu vezi că puştii/ aleargă stupizi cu ochii lipiţi/ de coapsele tale/ tot ar trebui să fii condamnată/ în acest stat de drept/ pentru s  ...continuare .
7 comentarii
modifica
onoare
de maan la: 14/04/2009 11:11:53
"onoare exista numai cu oameni de onoare."/ am auzit asta de la cineva, adineauri./ intrebarea e nu 'ce parere aveti?', ci doar 'ce credeti voi ca e onoarea?'./ evident, nu-mi trebe definita din dex, ci modul in care va raportati fiecare la aceasta.
105 comentarii
modifica
frica 2
de om la: 14/04/2009 03:05:49
http://www.cafeneaua.com/nodes/show/20408/frica/1/ am mai grupat unele raspunsuri ca prea ne intinsesem ca o pomana ...rrom-easca :)/ acelasi raspuns repetat "n" ori de aceeasi persoana l-am notat ca un singur raspuns./ mai jos sunt raspunsuri care au avut cel putin 2 voturi. voi cum le-ati (re)ierarhiza ?/ - boli incurabile -5 voturi/ -anumite persoane / hoti / oamenii prieteni cu toata lumea/ oamenii care vor sa stie de ce mi-e frica / reptilienii -5/ - moarte (inclusiv a celor apropiati) -4/ - propria persoana / raul din mine/ propriul curaj -4/ -accidente /sinucigas pe autostrada -3/ - starea de "leguma" (in urma unui accident/ boala) -3/ - gandaci/paienjeni -3/ - ese  ...continuare .
23 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...


loading...

cautari recente
mai multe...

linkuri de la Ghidoo: