arhiva: 15/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
cybersfaturi de cyberiubire
de om la: 15/04/2009 19:58:36
o sa va intrebati de ce am ales aceasta cale de iubire. pai din multe motive: online toate femeile e virgine si e disponibile aici, eu il egalez pe kunta kinte la …aptitudini (daca numi cade reteaua), nu trebuie sama protejez si este ieftin. ah, sa nu uit, aici poate moi sa fie cunoscut dupa cum vrea muschii mei si dupa disponibilitatea nick-urilor ramase, de exemplu miam autoimpus porecla de cyberdezvirginatoru’./ din vasta mea exerienta am observat ca sfaturile de cyberiubire reprezinta un gol mare in web. de aceea m-am gandit sa-l umplu eu : )/ in primul rand, pt a avea un real succes va trebuie un pc performant, o retea buna care sa nu cada cand iti este conexiunea mai draga, cast  ...continuare .
10 comentarii
modifica
I miss you, lullaby...
de Lexis la: 15/04/2009 18:49:54
vreau să îţi spun doar ţie, lullaby/ că am furat clipa de ieri şi am strivit-o bine în piept./ m-a durut, dear lullaby,/ dar a ieşit din ea parfum/ Şi toată ziua palmele mi-au mirosit a amintire./ mi-am aşezat capul pe pernă/ Şi-am incercat să aud marea,/ dar nu erai decât tu, lullaby,/ Îmi spuneai că vrei să laşi urme în pământ/ Şi eu te port pe aripi./ nu te las, dear lullaby,/ să imi tai respiraţia cu litere,/ să laşi doar petale de sărutări pe trupul meu/ Şi cerneala din ochi să îmi sape şanţuri pe obraz./ nu te las neştiutor de mine./ o să îmi fie dor de răsuflarea ta/ ca orbului de culoare,/ my dear lullaby.
7 comentarii
modifica
ADOLESCENTA
de magdutza25 la: 15/04/2009 18:37:48
petntru noi libertatea are un gust intepator de tutun cu aroma vaga de coaja de portocala si sunetul ,strident, croncanitor ,al taciunelui garbovit, ce plutea deasupra trosniturilor vantului printre bratele inmugurite dar inca parasite ale parcului/ adolescenta este perioada de maxima libertate psihica in care iti poti manifesta temperamentul fara sa te considere cineva schizofrenic sau imatur chiar cand ei sunt cei care se joaca dea mama si dea tata..daca nu s-ar fi lasat frigul as fi stat pana cand s-ar fi intunecat in bucata aia de viata , paraginita si poluata cu pachete de tigari si aluminiu turtit dar la maginea caruia se inalta vile de miliarde ./ hranita de o lumina stinsa e  ...continuare .
24 comentarii
modifica
BOBOC
de magdutza25 la: 15/04/2009 18:36:50
pe fetele tuturor adultilor citesc resemnare la o viatza de familie linistita si monotona ori bucuire sau tristete atunci cand au langa ei motivul vietii lor , un copil nevinovat, speranta omenirii ,bobocul ce trebuie udat cu lacrimile cunosterii si bucuriei pt a se putea deschide si imbia pe toti cu parfumul si eleganta lui intelectuala ./ multi dintre noi, adolescentii,am fost boboci dar unii au crescut in salbaticie altii prin ghenele de gunoi ale societatii ori dimpotriva pe malurile fluviilor luxuriante,eu pot spune despre floarea sufletului meu ca a cunoscut si desertul dar si gradinile continentului insa nu am putu sa ma deschid pt toti numai pt cei care m-au mangaiat si au  ...continuare .
6 comentarii
modifica
ICE
de magdutza25 la: 15/04/2009 18:33:40
the cold forest was sorounding me when she found me, m-am trezit intr-o camera cu oglinzi multe in care se reflectau papusi mici ,puse in miscare de o forta invizibila , ea statea in mijlocul camerei pe un jiltz de gheatza ,parul ei era alb ca marmura fina ,tinea o papusa in mana ce avea chipul meu , nu se uita la mn dar parca imi poruncea sa stau jos pe canapeaua din fata ei tapitzata cu catifea rosie ,m-am asezat ca prin magie fara vointa, fara sa gandesc ,iar cand ochii ei iau intalnit pe ai mei un fior mi-a congelat inima facand-o sa bata mai tare pompand o dragoste ce nu poate fi inteleasa de natura umana ,instantaneu mi s-a parut cea mai frumoasa faptura din tot universul ,maini  ...continuare .
1 comentariu
modifica
Despre femei si nu numai
de Honey in the Sunshine la: 15/04/2009 14:02:10
in afganistan a fost emisa in martie o lege care legalizeaza violul in interiorul casatoriei, interzice femeilor sa iasa din casa, sa-si caute de lucru sau sa mearga la medic fara permisiunea sotului./ astazi 300 de femei afgane au manifestat impotriva legii si au fost atacate cu pietre de contra-manifestanti de sex masculin care le-au numit "sclavele crestinilor"./ http://www.guardian.co.uk/world/2009/apr/15/afghan-women-protest/ / ...pentru cei care inca se intreaba ce rost mai are feminismul in ziua de azi sau exact cata democratie au adus americanii in tara respectiva./
57 comentarii
modifica
scoli bune
de proletaru la: 15/04/2009 13:35:24
http://studentgl.org/index.php/stiri/topul-universitatilor-romanesti.html/ pe un link ghidoo apare coaliţia pentru universităţi curate care face un top al universitatilor romanesti:/ 01. universitatea de medicină şi farmacie din târgu mureş 4 stele/ 02. umf „iuliu haţieganu” din cluj-napoca 4 stele/ 03. universitatea „alexandru ioan cuza” din iaşi 4 stele/ 04. academia de studii economice 3 stele/ 05. universitatea maritimă din constanţa 3 stele/ 06. universitatea „politehnica” din bucureşti 3 stele/ 07. universitatea de petrol şi gaze din ploieşti 3 stele/ 08. universitatea „Ştefan cel mare” din suceava 3 stele/ 09. academia naţională de educaţie fizică  ...continuare .
16 comentarii
modifica
Ceasul de apoi
de Areal la: 15/04/2009 13:33:35
În cer,/ bate ora de bronz şi de fier./ Într-o stea/ bătu ora de catifea./ ora de pâslă bate/ În turla din cetate./ În ora de lână/ se-aude vremea bătrână/ Şi se sfâşie/ ora de hârtie./ lângă domnescul epitaf/ bate glasul orei de praf./ aznoapte, soră,/ n-a mai bătut nici-o oră./ / ma dau de ceasul mortii si nu pot sa gasesc pe cel care a scris aceste versuri!ma ajutati?
3 comentarii
modifica
Cand femeile plang, umanitatea evolueaza
de Abecedar la: 15/04/2009 08:54:13
/ 1. femeia nu mai acceptă să locuiască în copac. Şi plânge. bărbatul descoperă peştera./ 2. În peşteră e frig. femeia plânge. bărbatul descoperă focul./ 3. copiilor le e foame. femeia plânge. bărbatul descoperă arcul şi pleacă la vânătoare./ 4. de la atâta carne, copiii se îmbolnăvesc. femeia plânge. bărbatul descoperă agricultura./ 5. În peşteră e umezeala, copiii răcesc şi fac pneumonie. femeia plânge. bărbatul construieşte mai întâi un bordei, apoi o casă din lemn şi piatră./ 6. femeia se plictiseşte de atâta stat în casă şi vrea să-şi lărgească orizontul. normal, începe să plângă. bărbatul inventează roata, domesticeşte cal  ...continuare .
64 comentarii
modifica
antiprimăvară
de alex andra la: 15/04/2009 07:24:44
primăvara asta mi s-a înșurubat în minte/ sufletul se îmbracă în flori/ să-și ascundă goliciunea/
47 comentarii
modifica
sunt indragostit
de om la: 15/04/2009 06:02:08
in aceasta seara am intrat in randul cyber-lumii bune datorita adinei. tot datorita ei strig pe acesta confa cyber-dragostea noastra reciproca./ la primul rendez-vous de cyber-iubire al meu, nici macar nu a trebuit sa stau in haus cu mana pe maus, deoarece am stat la hotel. / spre marea mea bucurie nu am impartit camera cu nici un coleg, astfel nu am fost nevoit sa ma inchid in baie, asa cum am inteles ca se intampla des in cyber-iubiri./ mi-am pus castile pe urechi, microfonul aproape de soptele-mi fierbinti, un termometru la subrat, ochii hulpavi pe scrin (nb, abia acum inteleg de ce comorile se pastreaza in scrin-uri), o mana pe maus si alta strangand intr-un preludiu tandru o mingie de te  ...continuare .
37 comentarii
modifica
Crucificarea subalternilor (epigrama)
de Valeriu Cercel la: 15/04/2009 01:04:55
după o crucificare/ vine şi o înălţare,/ astfel, noile canoane/ recomandă azi piroane./
8 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...