arhiva: 16/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
vis????
de magdutza25 la: 16/04/2009 22:39:24
ma sufocam in sentimente, in ura ,ura ce nu i-o purtam lui ci mie izvorata din lasitatea mea de care subt nici un chip nu ma puteam descotorosi ./ camera mea ma apasa , in ea plutea mirosul vinovatiei asa ca mi-am luat jacheta neagra ce atarna inerta pe un scaun de langa pat si am pornit prin intuneric spre a –mi gasi linistea .am sarit gardutzul ,pe care nu stiu cum l-am nimerit, in loc sa ies pe poarta fiindca nu mai aveam suficienta rabdare ca sa-i aud scartaitul la deschidere si la inchidere / pe drum imi consumam farama de rabdare punand pasi grabiti spre nicaieri frangandu-mi mainile si scrasnind din dinti / as fi vrut sa tulbur linistea cu un strigat de durere ce imi zvacnea in ce  ...continuare .
7 comentarii
modifica
buna
de mina_cos la: 16/04/2009 21:18:06
buna sunt de 3 ani casatorita in germania si as dori sa imi fac prietene aici cu care pot vorbi eu stau pe langa dusserdorf
12 comentarii
modifica
Societate de azi in doua vorbe
de crisa13 la: 16/04/2009 21:14:39
o societate in care doar unii castiga. sansele nu sunt egale, suntem cenzurati si ne e frica sa reactionam. de fapt ce reactie sa avem, cand noi nu suntme lasati sa avem initiativa. inca din scoala initiativa iti este taita de la radacina, apoi la munca seful dintr-o data te vrea cu initiativa. ce sa spun ca suntem furati pe fata, ca toate licitatiile publice sunt castigate de aceeasi oameni, ca realitatea din piata ne este divulgata la tv trunchiat. ca ziaristii ne divulga informatiile trunchiat, ca au si ei un sef, si ca beneficiaza de unele servicii pentru a nu publica informatiile. ca toti trag de poporul asta si nimeni nu face nimic. ca suntem o tara care tine la protocol, in timp ce sar  ...continuare .
41 comentarii
modifica
Existenta
de AnAmIca la: 16/04/2009 18:19:30
/ nu mai suntem de mult copii,/ s-a terminat cu candoarea, inocenta si naivitatea/ le-au luat locul alte sentimente mult mai puternice/ si mai adaptate primelor fire de par alb care incep sa apara/ nou venitele se numesc: detasare, responsabilitate, acceptare/ si, daca le ingrijim bine, nasc libertatea/ care ne va permite pe termen lung sa zburam/ cu propriile noastre aripi.../ nu mai suntem demult copiii,/ ne-am eliberat de lanturile copilariei/ si e momentul sa intelegem ca singur lucru/ de care avem cu adevarat nevoie suntem noi insine/ nu de parinti, nu de celalalt,/ suntem responsabili doar de noi insine,/ de ceea ce credem despre noi, de ceea ce spunem/ de ceea ce dorim, de actiun  ...continuare .
5 comentarii
modifica
La recafenire!
de Abecedar la: 16/04/2009 17:00:38
sarbatori fericite, frumoase si binecuvantate! iepurasul sa zburde voios in cafenea si sa va aduca daruri pe saturatelea!
comenteaza!
modifica
cand nimic nu e ce pare
de maan la: 16/04/2009 16:49:09
/ http://www.youtube.com/watch?v=9lp0iwv8qzy
190 comentarii
modifica
Update la Cafenea, maine
de admin la: 16/04/2009 15:36:42
maine voi face un upgrade la software-ul cafenelei. / avand in vedere ca nu se stie niciodata (complicatii pot aparea oricand), va recomand sa folositi canalele de comunicare alternative de la linkurile de mai jos. acolo voi face anunturile in cazul in care serverul cafenelei e nefunctional./ http://www.facebook.com/pages/cafeneauacom/45713157411/ (click pe become a fan)/ http://twitter.com/cafeneauacom/ (click pe follow)
7 comentarii
modifica
Gelmar - partea intai
de picky la: 16/04/2009 15:15:40
totul a inceput intr-o miercuri. miercurea aceea a cazut cum nu se poate mai nepotrivit, intre o zi de marti si una de joi./ / (va urma)
30 comentarii
modifica
din nou, despre educatia fizica
de maan la: 16/04/2009 08:33:18
ete, au mutat-o la sfarsit de saptamana./ ecaterina andronescu a sugerat ca orele de educatie fizica sa fie tinute sambata sau duminica, dar a adaugat ca decizia va apartine profesorilor si conducerii scolilor./ ministrul a dat exemplul liceului de matematica-fizica pe care l-a absolvit unde existau echipe de handbal, de volei si de baschet si ca profesorii ii antrenau pe elevi in competitii aproape in fiecare sfarsit de saptamana. andronescu a mai spus ca profesoara sa de sport ii chema pe elevi la competitii sambata si duminica si "nu se supara nimeni", a declarat andronescu, potrivit mediafax. / "majoritatea copiilor sunt scutiti de parintii lor si pentru ca ora de sport este interc  ...continuare .
75 comentarii
modifica
cybersfaturi de cyberiubire
de adina.petre la: 16/04/2009 06:35:43
dragi posesoare de sex frumos si destept. adica single women. iata ca mi-a fost dat sa intalnesc un barbat, si in urma intalnirii dintre noi, culmea, sa fiu fericita! / in era in care totul functioneaza cu maxima viteza, in calitate de reprezentante inteligente ale speciei, trebuie sa ne adaptam schimbarii, sa lasam nazurile de-o parte, si sa ne ridicam la adevarata noastra valoare. totul in legatura cu noi trebuie sa fie ultra-hiper-mega, asa ca cyberiubirea este ultima chestie in materie de chestii. / iata ce trebuie sa faceti pentru a avea succes in cyberdragoste: / 1. plateste baiatul ala cu gropite in obraji de la magazinul de computere sa-ti aranjeze toata partea ce tine de tehnol  ...continuare .
60 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...