arhiva: 20/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Gelmar - partea a patrusprezecea
de picky la: 20/04/2009 18:35:35
surorile siluccian au aparut ceva mai tarziu. prima a dat buzna hasmik, vorbind precipitat, fara sa rasufle. gulnara a intrat mai apoi, molcom, aproape pe furis. semanau enorm, fara sa aduca una cu alta. dar asta gelmar a constatat mult mai incolo./ (va urma)
11 comentarii
modifica
Diferenta dintre a fi destept si a fi inteligent
de Abecedar la: 20/04/2009 12:51:43
be love! everything else is love! / / / --/ / / esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!/ ....................................................../ mintile ilustre discuta idei, inteligentele medii discuta evenimente, iar mintile reduse ii discuta pe altii./ ....................................................../ e foarte bine ca esti un om "cu picioarele pe pamant." dar nu uita ca trebuie sa le mai si misti ......../ ..................................................../ unii oameni vorbesc din experienta, altii, din experienta, nu vorbesc!/ ......................................................................  ...continuare .
7 comentarii
modifica
Gelmar - partea a cincizecisitreia
de picky la: 20/04/2009 11:06:52
tarziu si-a dat seama gelmar ca de schimbat, daca s-a schimbat ceva cu adevarat, s-a schimbat doar gustul apei. si asta dupa, cand cel'lalt a pus intrebarea./ clipise, prea devreme./ (va urma)
4 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...