arhiva: 21/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Fluturele
de phaker la: 21/04/2009 21:03:24
fluture eu vreau sa fiu/ sa ajung pana`n tarpiu/ sa ajung la liliac/ sa ma pape, ca`i burlac/ sa ajung la albertim/ sa`mi dea niste bixtonim/ ca mi`i nasu infundat/ si respir cam sacadat./ fluture eu vreau sa cresc/ sa ajung la bucharest/ sa salut pe presedinte/ sa`si aduca el aminte/ sa zica ca un brusture/ "sa traies bine, mai fluture"
11 comentarii
modifica
în uscata ei de mână...
de bartleby la: 21/04/2009 20:34:40
lăudam cu exuberanţă ouăle pictate pe care ni le-a dăruit bunica, când intră pe poartă cu capul rezemat de o vioară veche unul dintre "amicii" bunicului meu [bunicul a învăţat ţigăneşte înainte de revoluţie]. cântă cu voioşie un cântecel de paşte, zâmbi îndelung, sugeră apoi că a venit la udat.../ -la noi nu e obiceiul.../ -atunci ... vă mai cânt ceva../ -nu ne aşteptam, începu bunica, nu suntem pregătiţi!/ -dar când, când să vin?n-am ştiut când să vin, m-am gândit.../ -la paştele cailor!/ noi chicoteam./ -dar vă place cum am săpat şanţul?/ "două milioane i-a dat nelu atunci", ne şopteşte bunica deoparte, apoi îi întinde cu politeţe o farfurie  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Parintii
de adina.petre la: 21/04/2009 19:04:41
am auzit de multe ori expresia "sa-ti onorezi parintii". de alte ori expresia "sa-ti privesti parintii cu smerenie". de la multi parinti am auzit cuvinte de genul "e datoria lui (a copilului) sa faca si sa dreaga ...". / intrebari: ce inseamna cele doua expresii de mai sus in opinia si parerea proprie si subiectiva, dar mai ales personala? / care sunt mai exact "datoriile" copilului fata de parintii lui?/ nu-mi amintesc cine a zis... ceva aproximativ de genul : "asteapta-te de la copiii tai sa iti ofere ceea ce ai oferit tu parintilor tai." /
137 comentarii
modifica
Gelmar - introducerea
de picky la: 21/04/2009 18:50:17
dac-ar fi stiut ca-n acea croaziera in viata lui se va insinua cel'lalt, gelmar ar fi ales intoarcerea inaintea plecarii. briza, plesnitura valurilor, lumina aceea, toate au devenit prea scumpe. mult prea scumpe./ (va urma)
9 comentarii
modifica
Ferdi
de Abecedar la: 21/04/2009 17:45:53
ferdi este castigatorul lui "grande fratello-2009".ce a castigat? bani, simpatie, popularitate. de ce? pentru ca e rom intrat clandestin aici ani in urma? pentru ca a fost parasit de mama cand era foarte mic si de tata ,odata intrati in italia? pentru ca a fost cersetor, ca sa manance? / a intrat apoi intr-un camin de orfani si a crescut si el.e uratel si bland, umil si cinstit.nu e arogant nici plin de sine.nici pe departe un "macho"!/ ferdi e o fiinta simpla, necajita dar buna-de aceea a castigat!/ mi-am adus aminte de nunta, de locul umil pe care vrea sa il ocupe un invitat si de chemarea aceea frumoasa: "nu, tu vino in fata!"/ ma bucur, ma bucur mult pentru ferdi dar ma mai bucur si c  ...continuare .
comenteaza!
modifica
Verificati ca aveti adrese email valabile la profil!
de admin la: 21/04/2009 17:37:45
la updateul anuntat la cafenea se va actualiza sistemul de autentificare./ noua parola va va fi trimisa prin email, deci asigurati-va ca aveti la profil o adresa valabila si accesibila./ in caz contrar riscati sa nu va mai puteti conecta la cafenea.
27 comentarii
modifica
Genele
de elevul la: 21/04/2009 17:31:47
marele biolog richard dawkins,spune ca tot ce este viu,deci si omul,nu sunt decat niste "masini de supravetuire" pentru gene,care fiind eterne,ne abandoneaza atunci cand nu le mai suntem de folos.ce parare aveti?are dawkins dreptate?
73 comentarii
modifica
Rita Levi Montalcini
de Abecedar la: 21/04/2009 17:16:01
maine va implini 100 ani aceasta splendida doamna. premiul nobel in 1986 in neurologie. profesor, cercetator al creierului uman, senator./ a declarat senin ca nu a fost indragostita niciodata si ca nu si-a dorit o viata de sotie si mama./ "secretul vietii mele? nu m-a interesat niciodata propria persoana."/ "raul este excesiva preocupare pentru bunastarea personala si dezinteresul pentru binele colectiv."/ la multi ani!/ la multe fiinte cum e ea!
3 comentarii
modifica
geometrie
de maan la: 21/04/2009 10:20:23
ce formă geometrică are graniţa dintre bine si rău?
40 comentarii
modifica
Brandu` la ţară. Şi la oraş.
de 1brasovean la: 21/04/2009 09:20:03
cum necum, mai pe fugă, madam u. & disciplinaţii supuşi de la ministerul trebilor turistice au pus-o de un brand de paşti, pe fugă:/ „românia, the land of choice“/ reacţii de presă:/ cu alte cuvinte, fiecare alege unde-i place, pe banii lui, iar din punctul acesta de vedere, se poate spune că guvernanţii au nimerit-o cu noul slogan al turismului românesc. „romania, the land of choice“ , în loc de defunctul „simply surprising“. – gandul/ "romania, the land of choice" este noul slogan turistic romanesc. sloganul a fost afisat, duminica seara, pe panourile amplasate pe plaja din mamaia, la concertul sustinut de goran bregovic. - hotn  ...continuare .
16 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...