arhiva: 22/04/2009


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Mai ceteste oarecine Sf. Scriptură?
de Danutz462 la: 22/04/2009 22:56:35
da, chiar...mai citeste cineva, in ziua de azi, sfintele sscripturi? sunt ele oare depasite? daca da...de ce sunt ele...sau de cine???!ca, daca stam sa ne gandim [ desi se gandeste f,f,f,rar adanc, in ziua de azi] mi se pare ca intrebarea lasa guri cascate? <<ce-are aista, dom`le? e dilimac?>> daca mai exista ratiune astept parerile dvs, dragi internauti...ce credeti despre autenticitatea lor? despre sfaturile date de dumnezeu oamenilor? despre actualitatea acestor versete...etc.
32 comentarii
modifica
Daca nu ati primit emailul cu noua parola...
de admin la: 22/04/2009 19:48:52
...mai aveti si posibilitatea de a va reinitializa parola, aici: / http://www.cafeneaua.com/password_resets/new
34 comentarii
modifica
Romania Apr 2009
de Puiu Badescu la: 22/04/2009 18:51:35
orice roman stabilit in strainatate si cea mai mare majoritate a celor ramasi in tara sunt extrem de dezamagiti de progresul lent al schimbarilor mult asteptate. romania pare a nu-si gasi drumul spre infaptuirea unui ‘stat de drept’ corect constituit, modern, fara de care nu o sa reuseasca prea curand sa reduca din diferentele enorme care o despart de tarile din vestul europei si in special de tarile cu traditie anglo-saxona ca statele unite, australia si anglia. constitutia ramane pentru romani cel mai important obiectiv la care foarte putini politicieni se gandesc. incet, cu siguranta prea incet, romanii isi gasesc cu greu platforme de unde se pot face auziti, intelesi si aproape de loc  ...continuare .
9 comentarii
modifica
Test. Semnalati aici eventualele probleme
de admin la: 22/04/2009 18:34:49
in principiu toata lumea a primit un mail cu noua parola la adresa email de la profil/ (nu uitati sa va uitati si in bulk sau spam)/ mai aveti si posibilitatea de a va reinitializa parola, aici: / http://www.cafeneaua.com/password_resets/new
76 comentarii
modifica
Poporul e noi!
de 1brasovean la: 22/04/2009 11:35:55
(extras, doua paragrafe)/ sondajul a explorat în acelaşi mod creativ şi crevasele mai adânci ale subconştientului religios românesc. În ajun de paşti, ei au fost rugaţi să răspundă la întrebări despre viaţa lor spirituală. un lucru surpinzător a fost descoperirea faptului că sunt extrem de superstiţioşi, credinţele lor fiind de multe ori foarte departe de creştinismul pe care mulţi afirmă că îl practică. există, de fapt, în românia, un abis între modul în care românii vor să fie văzuţi de lumea dinafară - evlavioşi preacucernici dreptmăritori ai ortodoxismului cel mai pur, a la părintele papacioc - şi ce cred ei, de fapt, în sufletul l  ...continuare .
31 comentarii
modifica
a fi sau a nu fi plictisit...
de conea la: 22/04/2009 10:21:06
…am pierdut puterea de a nu mă plictisi,îmi placea să nu mă plictisesc îmi placeau ochii mei rotindu-se în cautarea smocului de uitare…/ Îmi plăceau nopţile care îmi aduceau insomni,gânduri şi numărat de stele de la balcon…a doua zi era departe ,prea departe pentru a o milui cu un gând…aşa întâmpinam zorii ,aşa veneam la prima oră la liceu: cu ochii cât cepele cu părul maciucă dar fara plictis…/ nimic nu era senzational pe atunci,de fapt dacă stau să mă gandesc era chiar monoton...scoală,ajuns acasă,dialog cu tata:/ “tata-pune măi mâna pe carte ai bac de dat!/ eu-ete na! nu mai e ca pe vreamea lu’ pazvante,am prins din clasă!/ tata-las’ c  ...continuare .
51 comentarii
modifica
La multi ani, Geta :)
de GloriaVictis la: 22/04/2009 08:19:42
i se mai spune bubu sau insula... :)/ a venit pe cafenea cautand o carte, dupa cum ne-a zis. au fost destule datile cand nu i-a fost usor. uneori n-am inteles-o bine, dar de cele mai multe ori i-am admirat naturaletea si cu siguranta entuziasmul si autenticitatea :) / stiu ca tine mult la cafenea; de aceea am dorit sa-i urez in felul asta :)/ la multi ani, geta. pentru azi si pentru maine. sa traiesti frumos si sa ti se lumineze viata./ ana
81 comentarii
modifica


Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...