arhiva: 24/04/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
Visul, oglinda sufletului
de Natalia Micalona la: 24/04/2009 23:14:41
visele reflecta realitatea noastra interioara, in vis suntem adevaratii noi, fara masca, fara ascunzisuri; traim, iubim intens. realitatea ne cere sa fim asa cum lumea vrea, insa visul ne indeparteaza temerile, ne da curaj sa fim noi pentru ca in vis nimeni nu rade, nimeni nu ne calca sentimentele in picioare. realitatea m-a schimbat si pe mine, desi cineva in urma cu cativa ani (7) m-a rugat in casa domnului, in fata lui, cu lacrimi in ochi, tinandu-ma strans de mana "ramai mereu tu! nu lasa lumea sa te schimbe"...i-am promis ca voi ramane aceeasi eu dar... n-am putut sa-mi pastrez 100% promisiunea. in visul pe care l-am avut azi am fost eu, cea veche, cea adevarata.eram doar eu si el (mariu  ...continuare .
67 comentarii
modifica
Iubesc din nou
de Natalia Micalona la: 24/04/2009 22:56:37
din paharul tau am baut apa vie,/ am simtit ca drag de tine a-nceput sa-mi fie.../ te-ai intors in camera, te-ai intors la mine / si-un zambet pe buze-mi scipea pentru tine.../ ma priveai cu drag, fara sa intelegi/ ca-n inima mea tu deja existi.../ un sarut scurt si rusinos de obrazul tau s-a lipit/ placut surprins, privindu-ma, mi-ai zambit.../ m-ai luat in brate, la inima ta calda,/ trupul meu a inceput incet sa se piarda,/ incercam sa te resping desi in inima te pastrez.../ of, doamne, am inceput sa te iubesc.../
35 comentarii
modifica
Despre taxe (epigramă)
de Valeriu Cercel la: 24/04/2009 21:19:13
fiind vorba de taxat,/ după vechile tradiţii,/ unii dau birul la stat,/ alţii însă....cu fugiţii./
3 comentarii
modifica
iar de prin lume adunate ;)
de om la: 24/04/2009 18:35:59
- in japonia s-au dat amenzi pt pietonii prea grabiti. / tulaiii, este de rau, daca pana si ei cauta sa incetineasca transformarea rasei umane in furnicute pe ruta dus/intors: job-casa. englezii au inlocuit furnicutele cu "gaini fara cap" :((/ -s-au scos la licitatie niste tablouri pictate de hitler, de prin 1910. / batalie mare pe ele cu toate ca valoarea lor artistica este pt un "pictor de duminica". / se spune ca este bine sa nu ne uitam istoria...se pare ca este adevarat din moment ce se bate lumea pe nimicuri celebre (intr-un fel sau altul;). / postati si voi stiri mai ... sucare :))
21 comentarii
modifica
Haiku
de Mahmoud Djamal la: 24/04/2009 11:04:35
picuri sub picuri-/ prin geamul aburit trec/ doar sunetele.
4 comentarii
modifica
Haiku
de Mahmoud Djamal la: 24/04/2009 11:02:02
ziduri înalte-/ doar tăcerea-n jur pictând/ aripi şi umbre.
9 comentarii
modifica
Sînt cuvinte
de adrian iona la: 24/04/2009 08:57:39
sînt cuvinte/ în care nu mai crezi/ ...iar gîndul/ parcă altfel cuprins/ lăuntric te îndeamnă/ să-i cauţi/ preajma de ecouri/ ...ne-ajunse la capăt/ în aceeaşi viaţă/ în această viaţă/ ...viaţă/ despre care nu se ştie/ al cui cuprins cuprinzător/ va fi:/ al cuvintelor/ al trăirilor/ ...al cuvintelor/ ne-trăite pînă la capăt/ ...al trăirilor/ ce-ţi vor fi capătul(?)
19 comentarii
modifica
oaspeti
de proletaru la: 24/04/2009 06:55:09
am observat ca s-au schimbat multe lucruri pe cafenea in ultima saptamana. / pe langa schimbarile tehnice, au aparut personaje noi iar altele vechi si-au schimbat, se pare, numele./ le propun noilor veniti sa se prezinte in cateva cuvinte iar celor vechi sa ne lamureasca ce nick-uri si-au "tras": deconspirati-va! :))))/ poate cer prea mult!
150 comentarii
modifica
Om si pasare
de valeria tamas la: 24/04/2009 06:18:30
dacă ai fi pasăre cântătoare,/ ce nume ai purta omule?/ cum poate cântecul / să se desprindă din om/ altfel decât trilul de pasăre/ e ca şi cum te-ai alcătui / dintr-o înşiruire de note şi cuvinte/ gândurile sunt aripile care te înalţă / muzica e cea pe care lucrurile / se aşeaza şi prind contur./ e o altfel de alcătuire a omului de rând/ cântăreţul este un altfel de om/ care se revarsă în aer / şi se amestecă cu ceilalţi/ pentru a le şlefui sufletele/ şi a-i preface in ingeri./ nu-i aşa că domnul le-a dăruit glas/ oamenilor ca şi păsărilor,/ doar unora le-a fost hărăzit / să deschidă porţile cerului/ în urma lor vom păşi toti ceilalti spăşiţi  ...continuare .
76 comentarii
modifica
diferenta…
de amya la: 24/04/2009 05:43:57
diferenţa e în ochii umezi ai bătrânilor, în pielea ridată de muncă, de pe mâna care se ţine cu ultimele puteri încleştată de bara rece şi ruptă a tramvaiului. În pământul de sub unghii, în privirea mirată la iphone-ul tânărului de lângă ei, care bate tactul cu piciorul drept. În biletul la lotto, împăturit perfect, pus cu grijă în buzunarul stâng al paltonului cu miros de naftalină. În renaşterea bănăţeană de sub braţ, în baticul de culoare închisă peste părul cărunt, mereu gata să pice, fapt ce creează reflexul de a strânge nodul de sub bărbie şi de a-l împinge peste frunte. / diferenţa e în plasele din rafie care colindă rândurile pieţei  ...continuare .
18 comentarii
modifica
cafea de noiembrie
de amya la: 24/04/2009 05:42:28
- vrei să fii dimineaţa mea? o întreba, în timp ce privirea ei îi tremura printre aburii cafelei. / i-a răspuns da, cu obrajii coloraţi şi buzele uscate de vânt, în timp ce privea catedrala adâncită într-o dimineaţă fumurie de noiembrie./ - dar tu… tu vrei să fii eşarfa în care îmi ascund buzele dimineaţa? / se juca cu bocancii prin frunze, simţea cafeaua caldă în cerul gurii şi mânile i se plimbau peste paginile unei cărţi, care mirosea a nou. / iar gustul cafelei se revărsa peste obrajii ei coloraţi /
33 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...