arhiva: 25/04/2009


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
joc
de irma la: 25/04/2009 21:27:36
ce anume-l face pe om sa fie om?/ poate fi definita natura umana printr-un cuvant?/ care?
110 comentarii
modifica
Privindu-te...uneori...te vad....
de cuivacaruiaiipasa la: 25/04/2009 19:20:11
dupa o perioada de pauza revin... si sa va impartasesc sentimenetele sau mai bn zis exeperientele mele... poate pt unii ciudate!/ am sa ma adresez acelor care cred in existenta entitatiilor...si a aurei.../ sunt o pers normala... cu un statut social... am sa trec direct la subiect.../ intr-o zi am vizitat casa unor prieteni pt prima data... nimic interesant, asta pana sa vina seara... casa in care locuiesc ei...este o casa batraneasca veche...modificata de catre ei. aceasta info am primito si eu de la ei.../ stand la masa cu cei 2 membrii ai familiei si cu sotul meu... am simtit si vazut o entitate traversand incaperea. la inceput am ezitat sa le zic... f putini sunt cei carora le-am sp  ...continuare .
32 comentarii
modifica
Evoluție
de Apoll la: 25/04/2009 19:06:58
coada cometei și-a scuturat perii/ pe stratul de humă frământat/ în copitele hergheliei de ploi/ zăvorâte tic-tac-uri/ și –au eliberat clipele cu tam-tam-uri grăbite/ ușa timpului a forțat talia strâmtă –a clepsidrei/ cu un ou/ și când primul aer filtrat/ și-a lăsat căldura în zbaterea cărnii/ roțile devenirii/ au urcat pe pante abrupte / prin devieri / metamorfoza potecii a creat o formă / obligată să se adapteze/ leagănelor rupestre/ rătăcită speranță/ întâlnirea cu bipedul stapân în cuvinte/ că-i devorat canibalic/ de prădătorul suprem/ homo politicastrus/ / zilnic / criști răstigniți/ îs trimiși spre grijă tatălui/ de dup  ...continuare .
12 comentarii
modifica
Am parasit actorii...
de GloriaVictis la: 25/04/2009 18:00:26
"neintelegerea" lui camus la national. in tacerea si nemiscarea salii am simtit pamantul zguduindu-se probabil mai tare decat l-as fi simtit in alta parte... mariana mihut si irina movila, nemiscate, tacute in mijocul scenei. s-au privit dar nu s-au clintit. cand au reluat replica m-am ridicat si am iesit. trebuia sa-mi sun copilul. / am parasit actorii. imi pare rau.
42 comentarii
modifica
jurnal de bord (50)
de alex andra la: 25/04/2009 14:39:05
sunt în aer de când mă știu. văzduhistă./ pe aripi de beethoven. simfonia a vii-a. cu magicianul aristocrat, de care m-aș fi putut îndrăgosti și la cei peste 80 de ani ai lui, dacă dumnezeul muzicii mi l-ar fi scos în cale, în viața asta.../ tot pe aripi. de muscă. i-am deschis fereastra și a intrat. plouă. privesc lumea din perspectiva ochiului ei caleidoscopic. apatia dupa-amiezei de duminică se compune din luciul geamului, coroanele copacilor de peste drum abia întrezărite, boxele mute din care curge amintirea simfoniei, bonul de la omw, un calendar ortodox pe 2009, care nu știu cum a ajuns la mine pe birou... ia musca de unde nu-i...cred că s-a dus spre al  ...continuare .
47 comentarii
modifica
Din neguri uitate, lelea Floare a Rosului
de juli la: 25/04/2009 10:05:30
se apropia primăvara zilele începeau să fie mai lungi şi întârziam în drum spre casă uitând de toate, urmăream apusul roşiatic revărsat peste faldurile de zăpadă argintie, de-acum zdrenţuite, de pe coama dealurilor şi pe şaua îndepărtată a muntelui. pierdeam vremea, adesea intram la lelea floare a roşului care trebăluia prin curte, îmi plăcea să-i ascult poveştile despre babe şi moşi, despre obiceiul şi tradiţia primelor zile de primăvară ce încă era păstrată cu străşnicie. spunea că zilele lunii martie din întâi pană-n doisprezece conţin semnificaţia unui an întreg, sunt zilele „babelor”./ - ascultă inlinco: zine mâni-alaltă luna lu’ m  ...continuare .
13 comentarii
modifica
Intr-un manunchi de evidente...
de maximiliana la: 25/04/2009 09:35:25
avea un suras ciudat,cu o privire dintre cele mai patrunzatoare.oricat s-ar fi silit totusi sa citeasca in adancul gandului meu,eram sigura ca n-ar fi putut sa vada nimic;dar intr-un tarziu am inteles ca el cauta acolo ceva,si cum nu ghiceam care erau sentimentele pe care el mi le presupunea judecand dupa el insusi,ma vazui obiectul unor investigatii si intrigi care mi-au dat de gandit si al unei banuieli care m-a tulburat,m-a facut sa rosesc.un sentiment nedefinit imi ingreuna inima.o licarire bizara lumina dintr-o data verbul acesta,"copilaresc",cel dintai pe care l-am conjugat cu totii la gramatica.am ezitat sa raspund.e tot ce-ar fi fost mai simplu,si cu siguranta ca ar fi fost mai bine;d  ...continuare .
30 comentarii
modifica
Cantec
de monte_oro la: 25/04/2009 08:28:08
cântec/ s-a-nchis și azilul cu chipuri nebune/ s-a tras și zăvor peste circul hoinar/ se-mbracă himere în straie comune/ și pleacă spre norduri, mirosind a altar./ doar unul rămâne prin colbul sânger/ să strângă pios din rămasele urme/ cu suflet pierdut, ridicat în hanger,/ prin drum, după sine căutând ca să scurme./ Și-apoi, regăsit, să se spele în zori,/ prin cer să-și anine iar sensul/ din chipuri cioplite să-și facă viori/ să-și cânte din nou melodia și versul.../
62 comentarii
modifica
Cântec
de monte_oro la: 25/04/2009 07:59:19
cântec/ .aici s-a-nchis. a cazut generatoru'. vezi urmatorul... cantec...:))/ / / /
30 comentarii
modifica
POVESTIRI CU TALC(V)
de Tot Areal la: 25/04/2009 06:56:39
povestea ochilor / a fost odata o oarba care se ura pe ea insasi din cauza ca era oarba. / ea ura pe toata lumea, cu exceptia prietenului ei iubitor./ el era intotdeauna gata sa o ajute. / intr-o zi ea i-a spus lui: / "daca as putea sa vad lumea, eu m-as casatori cutine!." / intr-o zi cineva i-a donat o pereche de ochi. cand bandajele au fost / luate jos, ea a putut sa vada totul, inclusiv pe prietenul ei. / el a intrebat-o: "acuma ca tu poti vedea lumea, te casatoresti cumine?" / fata s-a uitat la el si a vazut ca el este orb. numai vazand ochii / lui inchisi a socat-o. ea nu se astepta la asta. gandul ca trebuie sa / se uite la ochii lui inchisi toata viata ei a facut-o sa-l refuze  ...continuare .
75 comentarii
modifica


-50%
reducere de Black Friday
Cursuri de matematica si fizica online!
Incearca-le gratuit acum

Peste 3500 de videouri de cursuri cu teorie, teste si exemple explicate
www.prepa.ro
loading...